5 things I look forward to

1. Kino. På fredag (21. november) så skal jeg og kjæresten på kino og se The Hunger Games: Mockingjay - Part I på kino! Jeg har lest alle Hunger Games bøkene flere ganger, og elsker dem! Som vanlig har jeg foretrukket bøkene over filmene, men det betyr absolutt ikke at jeg ikke liker filmene. Jeg gleder meg kjempemye til å se den nyeste filmen!

2. Sverige. På lørdag (22. november) så skal kjæresten, mamma og jeg til Charlottenberg i Sverige. For det meste er det bare vanlig handling av mat og sånn som ikke er spesielt gøy. Men siden det nærmer seg jul gleder jeg meg veldig. Jeg elsker julegavehandling så det blir det selvfølgelig. Ender nok mest sannsynligvis opp med å kjøpe noen julegaver tl meg selv også, i form av julepynt, sminke, smykker og annet stæsj.

3. Julemarked. Lørdag 29. november skal jeg og mamma på julemarked i Feiring. Jeg aner ikke hva som er der, men jeg regner med at jeg kjenner mange som enten selger ting der eller skal dit. Jeg elsker markeder generelt, men det er absolutt noe spesielt med julemarkeder som jeg liker. Uansett så er det alltid hyggelig å møte venner og bekjente jeg ikke har sett på en stund.

4. Juleverksted! Ettersom juleverkstedet jeg hadde i fjor ble en suksess så fant jeg ut at jeg skulle gjøre det samme i år. Denne gangen vet jeg litt mer om hva som funker og ikke siden vi fikk prøvd ut en del i fjor. Det blir definitivt julekort- og julepynt laging, i tillegg til baking av pepperkaker. Det blir IKKE "Cake Pops" av marsipan siden det ble noe fryktelig gris med pastafarger og marsipankuler som falt fra hverandre over alt. I år har jeg bedt enda flere, og det er allerede ca. 15 bekreftede gjester, og det er ikke inkludert de voksne! Trykk her for å se noen bilder fra fjordårets juleverksted.

5. 1. desember. Da skal nemlig julepynten frem! Er det noe jeg elsker med julen så er det å pynte. Røde duker, nisser, snømenn og ikke minst telys! Ikke bare te-lys, men også duftlys, kubbelys, lykter og te-lysholdere.  Er det en ting jeg er en hamstrer av så er det lys (te-lys, duftlys, kubbelys etc.) og te! En stund så bare kjøpte jeg masse, men brukte det aldri. Men nå har jeg begynt å tenne masse lys hver dag og jeg er helt avhengig av te. Favoritt teen min for øyeblikket er Lipton's "Vanilla Caramel" te med honning og melk. 1. desember betyr også at jeg kan begynne å åpne julekalenderene mine, og ikke minst bli med i julekalendere på nett. Kalenderene jeg har hjemme i år er en flax kalender og en Kinder kalender.

Her er årets julekalendere. På korktavla henger flax kalenderen min pluss kjæresten sin. Den store kalenderen formet som et hus er Kinder kalenderen min. Og den fremmerste kalenderen er den hjemmelagde kalenderen som jeg har laget til kjæresten! På toppen ligger det en ekstra pakke for luke 24 siden jeg ikke fikk plass til alt i kalenderen siden jeg ville gi noe ekstra spesielt den 24.Jeg gleder meg til å se om han liker innholdet, noe jeg egentlig vet han gjør. 


Sorry for dårlige mobilbilder, men som jeg skrev i dette innlegget så får jeg ikke lagt ut noen supre bilder for øyeblikket. Jeg har nå fått kjærestens gamle mobil, men grunnen til at han har ny mobil er fordi denne begynte å bli ødelagt. Kameraet fungerer selvfølgelig ikke, det eneste jeg får tatt bilde med er kameraet foran på mobilen. Altså det som peker mot meg (Speilkamera? Selfiekamera?), og det er absolutt ikke ideelt når det kommer til makeup haul innlegg osv., så det må dessverre vente en liten stund til. Men skal rydde en del i morgen, så jeg regner med å finne kortleseren min da. Så forhåpentligvis kommer det noen bedre innlegg i morgen og dagene fremover.

#jul | #christmas | #shopping | #julestemning | #kalender | #juleverksted

Én kommentar

RikkeTherese95

18.11.2014 kl.23:28

Så herlig, godt og ha noe og se frem til!^^

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits