I'm dreaming of a white Christmas

Adventskalenderen jeg hadde tenkt til å ha her på bloggen ble ikke noe av siden jeg ikke hadde mulighet til å blogge de første dagene i desember. Men nå er jeg tilbake! Jeg skal bli mye flinkere til å blogge frem mot jul.

For øyeblikket sitter jeg og designer en russebil logo for en venninne av broren min. Jeg begynte i går kveld og jobbet ca. 3 timer, og jeg prøver å gjøre meg ferdig nå. Jeg lagde basen ferdig i går, men selvfølgelig er det mye de vil endre på. Noe jeg skjønner godt siden jeg kun har fått et par ting å gå på, så må jeg bare gjette meg frem til hva de vil ha. Det er ikke noe store endringer, bare endring av noen farger pluss ting de vil legge til. Men det er jo jeg som må gjøre alt, og det blir en del jobb.

Som jeg har sagt tidligere vil det komme noen bilder fra juleverkstedet jeg hadde på søndag. Men jeg har ikke rukket å se på bildene selv enda, så det kommer etterhvert. Jeg skal også få fremkalt noen av bildene siden bestemor ikke fikk kommet å hilst på alle sammen (hun har MS og det er veldig slitsomt for henne å reise bort) så jeg skal lage et lite album med bilder som en liten julegave fra alle som var der.


Bildene over er hentet fra weheartit.com

#jul | #christmas | #advent | #juleverksted | #russebil | #design

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

06.12.2014 kl.12:47

åhh kos med juleverksted bilder:D

Keths!

06.12.2014 kl.12:52

Ønsker deg en fin lørdag! :)

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits