Goodbye April, hello MayApril var definitivt ikke den beste måneden for meg, og jeg gleder meg til å begynne på en ny måned som forhåpentligvis går mye bedre. 

April har egentlig vært en helt grei, men ikke veldig bra måned. Den verste delen skjedde for litt under en uke siden. Natt til den 25. april (bursdagen til faren min) døde farmoren min. Det siste møtet våres (som var i februar) endte ikke veldig bra og jeg sitter igjen med mange vanskelige følelser. Jeg vet at det som skjedde sist gang jeg så henne var pga. sykdommen og at ingen av oss har skyld i at det endte sånn det gjorde, men å aldri få snakket med henne igjen og ikke ha muligheten til å ordne opp i ting gjør det enda vanskeligere for meg.  Jeg har prøvd å besøke henne når jeg kan (jeg bor langt unna og det koster 800,- for reise) men det har blitt veldig sjelden, og det har enda ikke gått opp for meg at jeg aldri kommer til å se henne igjen.

I går var jeg i begravelsen hennes, noe som var veldig rart og veldig trist. Det føltes ikke ut som om det var hun som lå i kisten bare noen meter foran meg. Alt føltes så rart og jeg ville ikke tro at det var sant. Jeg visste jo at hun var syk og at det kom til å skje noe før eller senere, men jeg hadde ikke forventet meg at det skulle skje så fort. 

Jeg kjenner at jeg trenger at mai blir en bra måned. Jeg prøver å komme i form, trene og spise sunt og jeg trenger motivasjon. For øyeblikket føler jeg bare at hodet mitt er tungt, kroppen slapp og jeg begynner å gråte hele tiden.

Jeg ønsker mai velkommen med åpne armer og ønsker at dette skal bli en lettere og bedre måned med sol, latter og glede. Jeg har tenkt til å begynne å ta kjøretimer, jeg skal trene masse, spise sunt, jeg har bursdag og ikke minst så skal jeg flytte!

♥ Hvil i fred, bestemor, takk for alle de gode minnene. 


#mai | #april | #begravelse | #nystart | #flytte | #bursdag

Én kommentar

Benedikte Porsanger

01.05.2015 kl.22:59

Oida.. uff :( kondolerer så mye.. mange varme klemmer og tanker til deg.

håper så absolutt at denne måneden blir litt bedre <3

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits