Update!

Desverre kom det ingen innlegg den 24. Jeg var opptatt hele dagen siden det var jeg som var vert. Jeg lagde frokost, middag og fikset alt annet også. Når gjestene hadde dratt endte jeg opp med å sovne på sofaen, så da gikk jeg rett og slett og la meg til å sove.

Dagen etter, altså i går, slappet vi bare aav siden vi var slitne etter julaften. Vi så på 'A Merry Friggin' Christmas', 'A Very Murray Christmas', 'A Russell Peters Christmas Special' og i tillegg så vi en god del episoder av 'Heroes Reborn'.

Jeg endte opp med å sitte oppe hele natta og se på 'Revenge' og svonet ikke før ihvertfall klokka seks i natt. Og jeg sto opp for cirka et kvarter siden, altså klokka fire.

Døgnrytmen min er definitivt ødelagt, men jeg synes det går greit akkurat nå siden vi skal på nyttårs LAN i en hel uke fra mandag til søndag. Så døgnrytmen hadde blitt ødelagt da uansett.

Når som jeg har skrevet 23 innlegg på 23 dager tenkte jeg å slappe av litt med bloggingen. Det vil ikke komme innlegg hver dag, men forhåpentligvis ihvertfall annenhver dag. Jeg har et par innlegg planlagt før nyttår som jeg alltid pleier og poste. Nemlig 'Årets Sminke, hår og hudpleie favoritter' (Mulig dette innlegget blir delt opp i tre mindre innlegg) og et innlegg om årets favoritter innen alt mulig annet som f.eks. bøker, musikk, artister, filmer, tv-serier etc.

Men uansett ville jeg bare komme med et lite innlegg nå som jeg fortalte om hvorfor jeg aldri postet noe på julaften og hva jeg har drevet med i tillegg til hva som er planen fremover.


#oppdatering | #jul | #filmer | #maraton | #blogg | #weheartit

Ingen kommentarer

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits