10 ting jeg ser frem til!

👓 Synstest i morgen slik at jeg endelig kan få bestilt nye briller! Mine fikk en altfor stor ripe, så jeg har vært uten briller i over en måned og hatt hodepine hver dag. Så yay, nye briller! Selv om det tar en stund før de kommer så gleder jeg meg til å faktisk kunne se igjen pluss å ikke ha hodepine hver dag. (Jeg bestiller fra Zenni Optical) 

🍕 Peppes på fredag men en gjeng fra OppLANere.

🎬 Kino på fredag etter Peppes. Vi skal se X-Men: Apocalypse. Forhåpentligvis får jeg til å få sett Alice in Wonderland: Through the Looking Glass mens den fortsatt går på kino etterhvert også. 

🌄 Hemsedal.

🎤 12. juni skal jeg og mamma på MUSE konsert i Oslo. Jeg har vært fan av MUSE veldig lenge, og jeg er glad for at jeg endelig får sett dem live!  Etter MUSE konserten skal vi sove over på hotell i Oslo - som bringer meg til neste punkt på listen...

💸 Shopping! Mandag 13. juni skal jeg og mamma være i Oslo hele dagen og shoppe, spise god mat og gå rundt i byen. Vi har planlagt flere butikker og restauranter/kaféer vi skal innom, men jeg vil ikke skrive noe om det nå. Jeg kommer til å skrive et helt innlegg om det med bilder og hva jeg har kjøpt, hvor vi har spist etc. når jeg kommer hjem igjen fra Oslo.

☀️ Sommer! Været har blitt finere og varmere i det siste, men jeg gleder meg til det blir ordentlig sommer. Sitte ute, spise is, fersk frukt, sol, bade, grille, sommer musikk etc. etc.

⛵️ Sol og varme.

📦 Pakker i posten! Jeg har bestilt en god del på nett i løpet av den siste uken, og kommer definitivt til å bestille mer fremover, så jeg gleder meg til pakkene kommer i posten. Jeg har bestilt fra iHerb, AliExpress og BliVakker. Den ene av pakkene fra BliVakker kom i går, men jeg tror jeg vil samle alt ettersom det kommer frem og lage et stort samle innlegg med alt jeg har kjøpt når det er fremme, eventuelt dele det opp i to innlegg. Jeg venter på nærmere 20 pakker og i de fleste er det kun en ting. 

🍸 Fest/Sosiale eventer. Jeg er ikke en person som fester eller er veldig sosial, men på sommeren er det alltid hyggelig å være med andre. Jeg vil prøve å få med meg minst en av konsertene på Viken II i år inkludert vorspiel og en Oslo tur til en god venninne. I tillegg så regner jeg med at OppLANere kommer til å møtes inniblant. 


Bilder tatt fra weheartit.com


#sommer | #summer | #ferie | #shopping | #konsert | #musikk | #grilling | #bbq | #kino | #peppes | #pizza

7 kommentarer

Otydie

25.05.2016 kl.14:09

Jeg elsker slike små ting i livet, high five! For meg er det mest semesterslutt jeg ser fram til akkurat nå, da. Og sol, herrejesus jeg ser fram til en solskinnsdag!

Lisa Bergersen

25.05.2016 kl.15:22

Otydie: Så bra vi er fler. Håper du får noen fantastiske solfylte dager fremover!

Henriette Celin

25.05.2016 kl.15:23

Så mye gøy du har å glede deg til!

Gleder meg selv til bedre tid med venner og kjæresten i sommer, roadtrip med han, turer til Sverige, piknik og bading, og kanskje en liten båttur med pappa ^^

Lisa Bergersen

25.05.2016 kl.16:38

Henriette Celin: Høres ut som du kommer til å få en fin sommer! Ha en strålende dag videre.

Henriette Celin

25.05.2016 kl.16:45

SV: Ja, tror og håper det ;-)

Takk, og samme til deg ^^

Therese Birkeland

25.05.2016 kl.17:08

mye å glede seg til =) =)

Benedicte Arntzen

26.05.2016 kl.10:48

såå mye gøy! <3

, Gjøvik

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Geek, blogger, illustratør og pizza elsker.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock On
Rock On

hits