Makeup Geek

Jeg har hatt lyst til å prøve Makeup Geek øyenskygger utrolig lenge nå, og jeg har endelig kjøpt noen! Jeg har kjøpt disse i flere omganger og jeg begynner endelig å få noen. Jeg venter på flere i posten også, og jeg kommer definitivt til å kjøpe flere senere. Jeg tenkte å dele hvilke øyenskygger jeg har så langt med dere og jeg kommer til å poste nye bilder senere ettersom jeg fyller opp Z palettet mitt mer og mer.

Disse er utrolig pimenterte og lette å jobbe med. Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut disse øyenskyggene. Det kan bli litt dyrt hvis du kjøper veldig mange, men prisen er definitivt billigere enn om du skulle ha kjøpt enkle MAC øyenskygger for eksempel. Og det som er så fint er at du kan kjøpe en eller noen om gangen og fylle opp etterhvert som du har råd eller finner noen du liker. Disse koster for øyeblikket 52.50 for hver vanlig øyenskygge og duo chrome og 84.20 for hver foiled øyenskygge på beautybay.com som er der jeg kjøper mine (gratis frakt hvis du handler for over 169,-). Jeg har også kjøpt Z Palettet der.

Alle disse skyggene er vanlige øyenskygger med unntak av Whimsical som er foiled og Blacklight som er duo chrome. Skyggene jeg venter på i posten er Simply Marlena og Starry Eyed (foiled). Jeg venter også på en av contour skyggene deres kalt Bad Habit.

💎 Q:
Har du noen Makeup Geek øyenskygger?
Er det noen farger du ønsker deg?
Er det noen farger du anbefaler?


#sminke | #makeupgeek | #øyenskygge | #innkjøp | #beautybay | #zpalette

3 kommentarer

Henriette Celin

22.07.2016 kl.15:22

Mange flotte farger ^^

Laura

23.07.2016 kl.18:51

Hei. Jeg ser du har et veldig fint bloggdesign og lurte på om du kunne hjelpe meg litt? Over profilbildet mitt har jeg en liten blå firkant med et spørsmåltegn i. Hvordan får jeg det bort? Er det noe i HTML-malene jeg skal fjerne? Håper du kan hjelpe meg.

Lisa Bergersen

25.07.2016 kl.01:20

Laura: Tusen takk. Det skal gå an å fikse i html ja, men når jeg går inn på bloggen din ser jeg ingenting feil.

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits