All About That Base

Før brukte jeg ikke primere i det hele tatt, og så ikke grunnen til å ha enda et lag med produkt i tillegg til alt annet jeg hadde på ansiktet, men for en forskjell det gjør! Jeg har ekstremt tørr hud med en oljete nese og oljete øyenlokk. Foundation la seg utrolig kakete på meg uansett hva jeg gjorde og nå har jeg endelig funnet en måte og gjøre den perfekt på og alt er pga. primere. Jeg tenkte å skrive litt om hver av primerene jeg har og hva jeg bruker dem til.NIVEA Men // Sensitive After Shave Balm
Denne gir godt med fuktighet til ansiktet mitt i tillegg til at den gir et litt sticky grunnlag siden den inneholder glycerin, noe som er en veldig god ingrediens for primere. Denne gjør at foundationen påføres mye mer jevnt og ikke blir kakete. I tillegg gjør den at sminken holder seg lenger. I tilleg så lukter den kjempegodt og er billig, noe som er et stort pluss. Jeg betalte 55,- for denne.

YOUNGBLOOD // Mineral Primer
Denne primeren har den kjente glatte silicon følelsen som mange primere har. Denne typen primere har fungert dårlig på meg, men jeg har funnet ut at denne fungerer perfekt når jeg bruker en mineral pudder foundation. Resultatet blir en helt jevn og glatt påføring som ser peferkt ut i tillegg til at den jevner ut porene mine. Jeg liker spesielt godt å bruke denne primeren og pudder foundation på sommeren siden den holder meg matt uten å være kakete på varme sommerdager. Denne er veldig god, men også veldig dyr. Denne kostet meg over 500,-.

Maybelline New York // Baby Skin Instant Pore Eraser
Denne er veldig lik Youngblood primeren, bare mye, mye billigere. Den fungerer på akkurat samme måte, men jeg foretrekker Youngblood primeren siden det holder på sminken bedre. Men for prisen ville jeg anbefalt denne over Youngblood sin siden forskjellen er ikke så stor at det er verdt å betale for den dyre versionen etter min mening. Denne koster 99,-.

Makeup Mekka // Redness Relief Perfecting Face Primer - Green
Jeg må innrømme at jeg ikke synes denne gjør så mye for rødheten min, men den gir godt med fuktighet og gjør påføring av foundation jevnere og forhindrer den fra å bli kakete. Til å være såpass billig synes jeg den gir et bra resultat og får sminken til å holde seg lenger. Jeg vet ikke om de selger akkurat denne lenger, men Makeup Mekka sine primere er verdt å sjekke ut. Makeup Mekka sine primere koster 99,- men er på salg for 50,- for øyeblikket.

MAC Fix + // Prep + Prime
Jeg pleier å spraye denne som et siste steg etter fuktighetskrem og ansiktsprimer hvis jeg er ekstra tørr i ansiktet. Ellers så pleier jeg å spraye denne på svampen jeg bruker til å blende inn foundationen min med for å gi en jevnere påføring. En annen måte å bruke denne på er hvis huden ser litt kakete/pudrete ut når du er ferdig med ansiktssminken så kan du bare spraye denne over hele ansiktet og alt smelter sammen og ser perfekt ut. Denne er også perfekt til å få en mer intens farge på øyenskygger, spesielt glitter, duo chrome og foiled øyenskygger. Et av mine favoritt og must-have produkt. 165,- for den store versionen (jeg har den lille på bildet).

The Body Shop // Pore Minimizer
Denne primeren bruker jeg kun på nesen min siden jeg har store porer der og det er det eneste stedet jeg har en tendens til å bli oljete utover dagen. Jeg har veldig tørr hud, så jeg bruker den ikke over hele ansiktet, men hvis du har oljete hud er denne perfekt! Denne påføres veldig glatt som en silicon primer ville ha gjort, men den tørket matt.Den jevner ut porene veldig godt og siden den tørker matt så holder den veldig lenge. I tillegg til å  være en bra primer der og da så har den tea tree i seg som forbedrer huden og gir en mer permanent og god effekt over lengre tid i tillegg. Denne koster 179,-.

PÜR // Hydra Gel Lift - Eye Perfecting Primer
Dette er en super primer til å bruke under øynene for de som sliter med tørrhet, mørke ringer, fine linjer og/eller pufiness. I tillegg til å bruke den under øynene liker jeg veldig godt å bruke den på de stedene i ansiktet hvor jeg er mest tørr og sliter mest med at foundationen legger seg kakete. Denne gir masse fuktighet og gir huden en glatt følelse. Jeg har denne stående i kjøleskapet siden den gir en enda bedre effekt når den er kald. Denne har også en middels pris. Denne koster 170,-.

Urban Decay // Eyeshadow Primer Potion - Eden
Denne jevner ut fargen på øyenlokkene og tørker matt, noe som gir et perfekt grunnlag for øyenskygge og gjør det ikke creser utover dagen, i tillegg til at øyenskyggen holder mye lenger. Jeg har veldig oljete øyenlokk og denne er den eneste primeren jeg har prøvd så langt som som gjør at øyensminken min holder seg perfekt hele dagen. Prisen på denne er middels til dyr. Denne koster 185 ,-.


#primere | #primer | #sminke | #makeup | #tørrhud | #hudpleie


 

 

8 kommentarer

Henriette Celin

31.07.2016 kl.12:35

Den After Shave Balm'en har jeg hørt mye bra om. Gøy at den fungerer godt som en primer ^^

Lisa Bergersen

31.07.2016 kl.16:40

Henriette Celin: Ja, jeg var litt skeptisk først, men den fungerer veldig bra. Håper du får en fin dag!

Karina Larsen

31.07.2016 kl.13:47

Så mange herlige primere :) Ønsker deg en herlig søndag :)

Lisa Bergersen

31.07.2016 kl.16:41

Karina Larsen: Begynner å få noen nå :P Håper du får en strålende dag!

Sofie-Amunda

31.07.2016 kl.15:06

Så mange fine produkter :)

Lisa Bergersen

31.07.2016 kl.16:41

Sofie: Takker. Håper du får en fantastisk dag!

Benedicte Arntzen

01.08.2016 kl.11:46

Er den after shave balmen litt sterk for annsiktet med tanke på parfyme osv hvis man har sensitiv hud? <3 Ha en super dag!

Lisa Bergersen

01.08.2016 kl.13:49

benedicte arntzen: Denne er laget for sensitiv hud så jeg tror det skal gå fint. Jeg har ganske sensitiv hud selv og reagerer ikke på den i det hele tatt. Lukten på den er veldig svak, så jeg tror ikke det er noe for sterke produkter i den. :)

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits