Min favoritt sminkefjerner!Den originale Garnier Micellar Cleansing Water (den rosa) har vært favoritten min utrolig lenge nå. Jeg har prøvd utrolig mange sminkefjernere og dette er den eneste jeg har funnet så langt som ikke svir i øynene mine eller gjør huden min sensitiv.  Prisen er heller ikke så ille, spesielt for størrelsen på flasken!  Jeg har betalt 59,- kroner for disse på Vita, og den lille kjøpte jeg i Sverige. Da jeg så de hadde kommet ut med en oljebasert version måtte jeg bare prøve den ut!

Jeg bruker den rosa til vanlig og jeg elsker den! Hvis jeg har på meg litt mer heavy sminke eller vannfast sminke bruker jeg den gule. Den gule er ett hakk bedre enn den rosa. Den fjerner sminken lettere, etterlater huden myk og fuktig (men ikke oljete) i tilegg til at den lukter kjempegodt (de andre har ikke noe spesiell lukt). Den lilla bruker jeg som en reiseversion og har med meg når jeg skal bort siden den tar mye mindre plass i tillegg til at den tar bort vannfast sminke hvis jeg trenger det.

Jeg har hørt folk si både positive og negative ting om disse. Men for meg er dette den beste sminkefjerneren jeg vet om. Hvis du er på jakt etter en ny sminkefjærner og ikke har prøvd denne så anbefaler jeg å teste den ut.


#sminke | #sminkefjerner | #garnier | #micellar | #cleanser

4 kommentarer

Hege Kristin

07.08.2016 kl.12:56

kult, har ikke prøvd de!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne ta en titt <3

Karina Larsen

07.08.2016 kl.13:06

Så herlige produkter :) Kjekt å finne noe man virkelig liker!

http://hevhodet.blogg.no/

07.08.2016 kl.13:51

Takk så mye for tips! :)

Henriette Celin

07.08.2016 kl.14:39

Høres gode ut de da ^^

Har ikke prøvd noen av de (:

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits