Hvordan jeg vasker sminkekostene mineDAGLIG:
Jeg har en 'Dry Brush Cleaner' ting som jeg bruker til å rense kostene mine mellom hvert bruk, men det tar bare bort pigment på kosten og renser dem ikke i dybden.

Hvis du ikke har så mange sminkekoster og liker å eksperimentere med farger, men ønsker å slippe å vaske dem mellom hver gang anbefaler jeg å sjekke ut denne. Den gjør at du kan bytte mellom farger uten at de blandes. F.eks. hvis du bruker blå øyenskygge en dag og vil bruke den samme kosten dagen etter til rosa øyenskygge, kan du bare rense den på denne "svampen" og du vil ikke få blå øyenskygge i den rosa skyggen din. Eller om du vil bruke samme kost til blush og bronzer uten å blande fargene. LINK HER.

UKENTLIG:
Når jeg vasker kostene min bruker jeg bare varmt vann, en mild såpe og en matte til å rense dem på.

Jeg liker å bruke LUSH sine såper siden de er naturlige og ikke har noen sterke kjemikalier i dem, i tillegg til at de gjør kostene myke og behaglige. Favoritten min er 'Godmother' (som dessverre ikke er å få tak i lenger) og 'Honey I washed the Kids' som lukter herlig av honning og karamell. LINK HER til såpen. 

Matten er utrolig god til å få renset børstene i dybden og virkelig få ut alle restene som er igjen. Før brukte jeg bare innsiden av hånden, men det gjorde ikke en god nok jobb. LINK HER til matten. 

Når jeg er ferdig med å vaske dem legge jeg de i en slags boks eller på et fat med en klut i bunnen slik at de står med hårene litt nedover. Dette gjør jeg for at vannet skal renne ut av kostene og ikke inn i håndtakene og ødelegge limet.


#sminke | #sminkekoster | #vask | #rengjøring
 

2 kommentarer

Henriette Celin

03.08.2016 kl.19:29

Sikkert lurt å bruke naturlige såper og sånt for å vaske sminkekostene ja (:

Karina Larsen

03.08.2016 kl.20:08

Så bra innlegg :)

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits