Hello, October 🍁 🍂 🎃

Ah, min favoritt måned og årstid er endelig her. 

Jeg elsker høsten. Å kunne ligge under et ullteppe og se på filmer og serier. Varm te og kakao, strikkegenser, ulsokker og skjerf. Jeg elsker bladene som skifter farge til gul, oransje og brun, den kalde friske lufta og pumpkin spice everything.

Jeg elsker også sminken. Høsten er tiden for varme farger, berry tones, mørke lepper og bold eyeliner. Jeg skal prøve å lage noen kule høst looks som jeg skal dere med dere, og forhåpentligvis noen Halloween looks etterhvert også.

Jeg har ikke vært veldig inspirert til å blogge i det siste, men nå som hørsten endelig er her føler jeg at jeg har fått kreativiteten min tilbake. I begynnelsen av september stresset jeg med å flytte og når jeg endelig hadde kommet meg på plass og ville begynne å blogge igjen endte jeg opp med å bli forkjølet og få halsbetennelse. Men nå som halsen begynner å bli bedre og jeg føler jeg har slått meg litt mer til ro så er jeg klar for å komme tilbake for fullt!

Jeg beklager for at kvaliteten på bildene ikke er helt perfekt, jeg har ikke tatt med lyset jeg bruker når jeg tar bilder enda, så jeg må klare meg med naturlig lys fra soveromsvinduet enn så lenge.

Jeg føler ting endelig begynner å gå bra igjen. Jeg har en leilighet jeg er veldig fornøyd med og jeg har fått en fantastisk kjæreste som heter Kristin. Jeg har kommet meg mye mer ut og blitt kjent med mye nye folk. Det er mange bra filmer som kommer på kino fremover og foskjellige events og ting som skjer som jeg vil sjekke ut, og ikke minst blogge om.

Nå så skal jeg ta meg en dusj og så stikke på butikken en tur. Kjæresten har lyst på sjokoladekake, så jeg tenkte å bake det og ta med til henne i kveld. Vi skal spise god middag, se på Stjernekamp og sikkert se noen bra filmer.

Håper alle får en fantastisk helg!

XX,


#autumn | #oktober | #october | #fall | #høst | #sminke | #hverdag | #update
 

2 kommentarer

Znippen.no

01.10.2016 kl.12:38

Så fine bilder :D Håper du har en flott helg! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og like den på facebook :)

Lisa Bergersen

01.10.2016 kl.13:01

Snippen: Tusen takk :) Det skal jeg gjøre! Håper du får en strålende helg! xx

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits