Nyeste innkjøpSom jeg nevnte i forrige innlegg så kjøpte jeg litt sminke nar jeg var innom kjøpesenteret med kusina mi. Jeg kjøpte ikke mye, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte.

På Vita kjøpte jeg en lip balm fra Zoella. Denne gir bra med fuktighet, men min favoritt ting med denne er fargen. Den gir en perfekt rosafarge til leppene. Jeg elsker den!

På H&M kjøpte jeg en leppestift NYX, contour/highlight/blush trio fra Sleek og en sminkepung.

Sminkepungen gir meg veldig mermaid vibes og skifter mellom blå, grønn, lilla og rosa ettersom hvordan du holder den i lyset.

Leppestiften fra NYX er fantastisk. Den er i fargen Nightcrawler, som er en veldig mørk lilla farge som er helt nydelig. Den går på veldig kremete og lett, og tørker matt så den sitter veldig godt.

Contour/Higlight/Blush trioen fra Sleek er også helt super. Contour fargen er litt for varm for min del, men kan brukes som bronzer/øyenskygge. Highlighteren og blushen derimot er perfekte! Highlighteren er ikke for hard/frosty, fargen er veldig fin og den ser kjempebra ut på. Blushen er allikevel favoritten min. Det er en litt peachy rosa farge med skimmer. Den ser fantastisk ut på, fargen er nydelig og skimmeret er perfekt (ikke glitrete i det hele tatt).


#sminke | #hm | #CKALxHMxNYX | #sleek | #nyx | #zoella

Én kommentar

Victoria Larsen

05.11.2016 kl.10:20

Mye fint!

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits