Fresh ink 🌙 🌹🌟Akkurat nå sitter jeg og føler at jeg nesten ikke klarer å røre på meg. I dag har jeg vært på Lena og farget opp igjen tre tatoveringer som jeg tok i september. En stor på høyre skulder, en stor på venstre arm og en bitteliten på venstre ringfinger, alle godt innpakket og teipet slik at det er vanskelig å gjøre noe som helt for øyeblikket.

Jeg skal lage et eget innlegg om alle tatoveringene mine senere, akkurat nå er det ikke så lett, både fordi hånda mi er teipet slik at det er vanskelig å skrive, men også fordi tre av seks tatoveringer er dekket over så jeg har ikke mulighet til å ta bilde.

Når jeg var ferdig med å tatovere meg dro jeg videre på kjøpesenteret før jeg dro hjem. Jeg endte opp med å kjøpe flere bøker... igjen. Jeg kjøpte også en del i går. Jeg har egentlig kjøpt en del bøker i det siste, men jeg har også lest en del bøker i det siste. Jeg tenkte å begynne å skrive anmelelser av bøkene når jeg er ferdig med dem, den første anmeldelsen kommer i morgen.

Nå skal jeg bare slenge meg på sofaen og slappe av resten av dagen. Jeg er for teipet sammen til å bevege meg for mye i tillegg til at jeg er sliten, trøtt og ikke helt i form i dag til å gjøre så mye annet.

XX, NOX ♥️​


 

6 kommentarer

Den lille Pandaen c:

15.11.2016 kl.18:51

åå, kas bøker du kjøpte?

Lisa Bergersen

15.11.2016 kl.20:39

Den lille Pandaen c:: I går kjøpte jeg Miss Peregrine's Home For Peculiar Children (1.-3.) av Ransom Riggs, The Shock of the Fall av Nathan Filer, The Graveyard Book av Neil Gaiman, Deception Point av Dan Brown og Life After You av Jojo Moyes. I dag kjøpte jeg The Maze Runner (den første boka) av James Dashner, Rebel of the Sands av Alwyn Hamilton og In a Dark Dark Wood av Ruth Ware.

Den lille Pandaen c:

15.11.2016 kl.20:45

Oooohhh! :D har bokkjøpsforbud jeg nå :( Sambo e slem! Neeeida.

Lisa Bergersen

15.11.2016 kl.20:48

Den lille Pandaen c:: Burde gi meg selv bokkjøpsforbud, har kjøpt alt for mange bøker den siste måneden. Inkludert alle de jeg nevnte, alle Harry Potter bøkene og en del andre.

Den lille Pandaen c:

15.11.2016 kl.20:50

Hehe, jaa var jo det! Men jeg vil anbefalle Bookdepository.com der er det superbillige bøker! har fått 7 bøker til 500kr så.

Lisa Bergersen

15.11.2016 kl.23:18

Den lille Pandaen c:: Tusen takk for anbefaling, skal sjekkes ut! xx

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits