Stunning SmokesDa jeg var i Gran Canaria i sommer kjøpte jeg en del sminke, men jeg har ikke fått somlet meg til å begynne og teste ut alt ordentlig før nå. Jeg kjøpte en god del paletter, både på Sephora, men også noe drugstore inkludert denne fra Freedom.

Denne er myk, godt pigmentert, nydelige farger og uten fallout. I love it. Den heter 'Stunning Smokes' for de som eventuelt er interesserte. Det jeg liker spesielt godt med palettet er at den har både matte base farger, men også mer shimmer/metallic farger slik at du har alt du trenger i et palett.

For de som ikke er kjent med merket Freedom så er det et merke fra TAM Beauty, de samme som har Makeup Revolution og I♥️Makeup. Jeg anbefaler absolutt å sjekke ut sminken derfra.

Jeg tenkte å poste noen looks fremover med de palettene jeg kjøpte i sommer. I tillegg til dette kjøpte jeg blant annet paletter fra Kat Von D, Too Faced og Urban Decay. Jeg tenkte også å lage noen mindre 'Current Beauty Faves' innlegg jevnlig med noen få produkter istedenfor store favoritt innlegg en gang i måneden.

♥️  ♥️  ♥️

I dag hadde jeg første dagen min i praksis hos bokhandelen ARK. Jeg har sletet med å finne jobb lenge, og har endelig fått en praksisplass hvor jeg kan få litt arbeidserfaring. Jeg føler ARK passer meg perfekt siden jeg elsker bøker, spill og kontor ting (tegning, maling, ark, blyanter, notatbøket etc.). Den første dagen min gikk veldig fint og jeg ser frem mot å fortsette der. 

Jeg har som mål å lese mye mer i år og spesielt når jeg jobber i bokhandel er det kjekt å kunne gi anbefalinger om bøker. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skal jeg begynne å poste flere bokanmeldelser her på bloggen også.
So stay tuned!

XX, LISA 💋


#sminke | #makeup | #jobb | #ark | #bøker | #freedom | #tambeauty | #praksis | #hverdag

3 kommentarer

Marte Johannessen

06.02.2017 kl.22:34

så utrolig fine farger :)

Lilli

06.02.2017 kl.22:53

Så fin :)

Iselin Renée

07.02.2017 kl.16:50

Så fine farger :)

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits