Urban Decay // Naked 3

Jeg har elsket dette palettet i det siste. Jeg liker veldig godt de rosa og rosegull tonene på fargene.  Jeg liker godt at palettet både har matte "transition" og base farger, men også shimmer og glitter. Jeg liker også at det både er lyse farger, medium farger som passer i globallinjen og også et par mørke farger så du kan lage en smoky look i palettet. Favorittfargene mine i palettet er Buzz, Nooner, Liar og Mugshot.

Børsten som er med i palettet er faktisk også bra. Det er veldig sjeldent jeg liker børstene eller rettere sagt svampene som er med i paletter. Men denne børsten er veldig god. Den er dual-ended, altså den har børste på hver side. Den ene siden, den største, passer perfet til å blende farger i globallinjen. Mens den flate siden passer til å påføre skygge på øyelokket. Den har myke og deilige hår som gjøre den god å bruke, i motsetning til billigere paletter som ofte har stivere hår som stikker.

Når jeg kjøpte palettet fulgte det også med prøver på noen av eyeshadow primerene til Urban Decay også. Den originale (nude, tørker usynlig), *Eden (nude matte, bra dekkevne og gir en god base), Sin (Champagne shimmer) og Anti-Aging (nude, color correcting and blurring). Jeg har ikke brukt noen av disse prøvene enda, men det er gode størrelser på prøvene. *Selv har jeg fullsize versionen av Eden som jeg er veldig fornøyd med og anbefaler på det varmeste.

Jeg skal prøve å lage noen looks med dette palettet etterhvert som jeg skal poste her på bloggen og på Instagrammen min. Kom gjerne med ønsker hvis det er en spesiell farge du vil jeg skal bruke eller om det er noen spesielle looks du ønsker å se. Jeg tenkte å legge ut et innlegg med alle palettene mine om ikke så alt for lenge.

XX, NOX 💖


#sminke | #urbandecay | #naked3 | #makeup | #rosegull | #rosa | #pink | #rosegold

3 kommentarer

Dazzy

11.02.2017 kl.13:20

Så utrolig fine og lyse farger!

Victoria Larsen

11.02.2017 kl.13:55

Flotte farger! Jeg håper du får en fin lørdag :-)

Lilli

11.02.2017 kl.15:38

Så fine farger (:

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits