Blackhead remover

Beklager på forhånd for at det ikke kommer innlegg med like bra kvalitet på bildene den neste uka. Broren min skal på tur og låner speilreflekskameraet mitt, så jeg har bare mobil frem til han kommer tilbake.Jeg sliter veldig med store porer og blackheads på nesen min. Jeg har prøvd mye forskjellig, og prøver fortsatt stadig vekk nye produkter siden jeg fortsatt ikke har funnet et mirakel produkt. Men foreløpig er dette det nærmeste jeg har kommet. Dette er en 3 stegs maske for nesen av Holika Holika. Jeg kjøpte mine på BeautyNetKorea, men det kan også fåes tak i på bl.a. iHerb.

Den første føles ut som en "sheet-mask" og åpner porene så de kan lettere renses. Steg nummer to en den klassiske pore-strip masken som stivner, og når du tar den av så ser du alt det ekle som sitter igjen på masken. Og nummer tre etterbehandler og minimerer porene. 

Jeg liker denne veldig godt fordi jeg faktisk ser et ordentlig resultat. Det varer ikke så sykt lenge (hjelper noen dager), men jeg har tenkt til å kjøpe flere og bruke de jevnlig/ukentlig og da er jeg sikker på at det vil forbedre nesen min over tid og at resultatet holder lenger siden det ikke bygger seg opp masse mellom hver gang.

Jeg anbefaler definitivt å teste ut denne hvis du sliter med det samme problemet som meg. Jeg anbefaler også å sjekke ut koreansk hudpleie generelt siden de har et rykte for å lage veldig gode produkter.  

Én kommentar

lisarorvik

16.02.2017 kl.12:19

Tusen takk for tipset :)

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits