Hard Wax

Som sikkert mange andre har sett har det poppet opp en del hard wax videoer i det siste på Facebook og Instagram. Jeg har sett etter gode måter å fjerne ansiktshår på, så når jeg kom over disse videoene ble jeg veldig nysgjerrig.

Vanligvis napper jeg øyenbrynene mine og barberer resten av ansiktet. Jeg har såpass mye ansiktshår at det synes veldig tydelig hvis jeg har på sminke eller hvis lyset skinner på ansiktet mitt.

Jeg har prøvd å vokse før, men det fungerte veldig dårlig på meg. Voksen jeg prøvde den gangen var av en helt annen type, så jeg gledet meg veldig til å teste ut denne.

Hard Waxen jeg testet ut kjøpte jeg faktisk på Wish. Jeg ville ikke bruke for mye penger på det i tilfelle det ikke var for meg. Jeg fant en begynner pakke med en liten pakke med voks perler, en tinn skål og noen trepinner. Jeg endte opp med å bruke bare voks perlene og ikke det andre som fulgte med i settet. Jeg brukte en liten glasskål fra IKEA til å ha voks perlene i og smeltet dem i mikroen. Dette fungerte veldig bra. I stedet for trepinnene som fulgte med brukte jeg noen ispinner jeg hadde hjemme (De på bildet, kjøpt på Clas Ohlson) siden de hadde en mye bedre form og var smalere på den ene enden slik at jeg fikk mer presisjon.

Voksen var veldig lett og påføre og forme der jeg trengte det. Jeg vokset øyenbrynene (bare rundt siden jeg liker formen på dem), kinnene og over leppene. Jeg passet på å holde huden stramt og ha hånden nær ansiktet når jeg rev av voksen slik at det ble så jevnt som mulig.

Denne voksen gjorde mye mindre vondt enn å nappe brynene og det var mye kjappere. Det ble også glattere enn det blir når jeg napper siden jeg fikk bort flere av de små hårene jeg ikke får tak i med pinsetten. På kinnene gikk det også veldig bra. Å vokse over leppene var vondere siden det var flere små hår som voksen satte seg i. Med nå fort jeg hadde fått et godt grep og fikk revet av resten av voksen i en omgang gikk det veldig fint og gjorde bare vondt i et sekund. Så det er viktig å ikke tvile og å rive alt med en gang.

Konklusjon: Jeg likte veldig godt denne måten å fjerne hår på. Det var raskt, billig og ga et veldig fint resultat. Jeg kommer definitivt til å fortsette med dette heller enn å nappe og barbere. Jeg ble så vidt rød på områdene jeg vokset, men det forsvant innen en par minutter, så jeg kan trygt gjøre dette rett før jeg skal ut. Jeg kommer definitivt til å kjøre mer og muligens investere i en "smelte maskin" etterhvert siden det er lettere enn å gå mellom mikroen og badet.

Jeg har ikke prøvd voksen noe annet sted enn i ansiktet enda, men har absolutt tenkt til å prøve det på leggene. Jeg vil holde dere oppdatert på hvordan det går når jeg kommer så langt.

 

Ingen kommentarer

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits