I said yes!

Jeg tenkte jeg skulle dele noe veldig hyggelig med dere i dag. På Halloween fridde samboeren min, Kristin. Og jeg sa ja! Jeg absolutt elsker Halloween, så det kunne ikke ha skjedd på en mer perfekt dag. Vi dro til gullsmeden dagen etter og bestilte oss matchende ringer fra Pan, som er så utrolig nydelige.

Vi holdt det hemmelig noen få dager siden vi skulle på kino med familiene våres på lørdag og ville fortelle det til dem personlig. Siden det var den store kinodagen og alle billettene var halv pris endte vi opp med å se to filmer. Filmene vi så var Askeladden sammen med moren, faren og broren til Kristin i tillegg til moren min. Etterpå så vi Thor: Ragnarok sammen med moren og broren min. Når vi var ferdige på kino dro vi til Peppes med moren og broren min og spiste pizza.

Når vi publiserte at vi var forlovet på Facebok sa en som driver en lokal restaurant her, og som Kristin kjenner, at han skulle spandere forlovelsesmiddag på oss på Vanntårnet, der han jobber. Vi har snakket om at vi ville prøve å spise der en stund, så vi var utrolig heldige som fikk et gratis måltid. Siden Kristin hadde fri på mandag dro vi til både Gjøvik og Hamar for å shoppe litt og tok middagen på kvelden. Det var en kjempegod middag, og vi kommer definitivt til å spise der igjen.


♥   ♥   ♥
#forlovet | #fri | #proposal | #mat | #restaurant

5 kommentarer

Den lille Pandaen c:

09.11.2017 kl.16:29

Gratulerer! :D så koselig!

Lisa Bergersen

10.11.2017 kl.14:51

Den lille Pandaen c:: Tusen takk ^_^

siljetorland.blogg.no

09.11.2017 kl.16:31

Så herlig <3 Gratulerer så masse med forlovelsen! Masse lykke til videre i framtiden.

Lisa Bergersen

10.11.2017 kl.14:51

siljetorland.blogg.no: Tusen takk <3

Marte Johannessen

15.11.2017 kl.20:53

gratulerer :) jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, hvis det er noe du vil spør om ;) hehe, ingen tvang, men kjempe fin ring :)

,


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On
Rock On

hits