My NYX lip collection 💋NYX Lingerie - Embellishment
NYX Full Throttle - Night Crawler
NYX Soft Matte Lip Cream -  Cannes og Istanbul
NYX Butter Glosses - Angel Food Cake, Strawberry Parfait, Cupcake og Merengue
NYX Butter Lip Balm - Red Velvet

♥️ ♥️ ♥️

Jeg absolutt elsker alle disse! NYX er definitivt en av favorittene mine, hvis ikke nummer én når det kommer til leppe produkter. Jeg elsker pigmenteringen, konsistensen og ikke minst luktene på NYX sine produkter.

Dette er de de produktene jeg har så langt, men jeg vil definitivt prøve ut både flere produkter og farger etterhvert. Jeg ønsker meg spesielt flere farger av Soft Matte Lip Cream'ene.

Q:
Har du prøvd noe fra NYX?
Hva er dine favoritt NYX produkter og farger?

XX, LISA 💖

Inktober // Demonic


Jeg har ikke tegnet sa mye som jeg skulle ønske i oktober, men jeg tenkte å prøve a tegne noen flere Halloween tegninger denne siste uke frem mot Halloween. Dette er en av kveldens tegninger. Jeg ble faktisk fornøyd, noe som sjeldent skjer. 

Q:
Har du noen forslag til hva jeg kan tegne?
Hva synes du om denne tegningen?

XX,


#inktober | #tegning

Endelig internett!

Nå har jeg endelig flyttet inn i leiligheten min og jeg har endelig fått internett. Så nå fremover kommer det til å bli mye mer blogging! Jeg beklager veldig mye for at det har vært litt stille fra meg en stund nå, men jeg er endelig tilbake for fullt!

XX,
Nox

⭐️ Starbound ⭐️

Endelig! 

Den 22. juli kommer endelig spillet Starbound ut av beta. Jeg har allerede 243 timer i spillet (beta) og jeg absolutt elsker det. For de som ikke vet hva Starbound er så minner det litt om Terraria bare bedre grafikk, i stedenfor et kart så kan du hoppe uendelig fra random genererte planeter til planeter og det er questbasert.

Jeg kommer ikke til å skrive så alt for mye om det i dette innlegget rett og slett fordi jeg bare har spilt i beta og vet ikke hvordan det ferdige resultatet er enda, men jeg har elsket alt jeg har spilt til nå.  Jeg kommer til å skrive et ordentlig og grundig review når jeg har fått spilt det etter det har kommet ut. Jeg har lest mye om hva de har gjort med spillet og hva som er lagt til og endret på, så spillet kommer til å være ganske annerledes en det jeg har spilt så langt, men så mye mye bedre og mer interessant!

Siden spillet er random generert og derfor blir forskjellig hver gang man spiller det kan man spille igjennom spillet gang på gang uten at det blir kjedelig og likt. Så det kan godt hende jeg lager en spill serie med Starbound (på engelsk) på min egen YouTube kanal.

Stay tuned!Les mer her:
playstarbound.com
playstarbound.com/blog


#starbound | #spill | #beta | #release | #22juli | #youtube | #chucklefish

Russetog 2016


Håper alle hadde en fantastisk dag i går!

🌟Q:
Hvordan feiret du 17. mai?


#17mai | #russetog | #russ | #dokka | #hipphipphurra

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016

, Gjøvik

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Geek, blogger, illustratør og pizza elsker.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock Onhits