hits

NY BLOGG!

Jeg har mistet motivasjonen min til å blogge på denne bloggen. Det er mange grunner til dette, men hovedgrunnen er at jeg ikke føler denne bloggen er så personlig som jeg ønsker og den har ikke den kvaliteten jeg vil bloggen min skal ha. I tillegg så må jeg innrømme at jeg er veldig lei bloggnavnet. Jeg lagde denne bloggen for mange år siden og da tenkte jeg ikke på at jeg fortsatt skulle ha samme URL når jeg var i tjueårene.

DERFOR har jeg laget meg en ny blogg slik at jeg kan starte med blanke ark. Jeg har gått for å bruke mitt eget navn som bloggnavn siden det er litt mer personlig og virker litt mer profesjonelt ut enn "chill4x".

Håper de som liker denne bloggen og som ønsker å følge meg videre vil legge til den nye bloggen da jeg ikke kommer til og blogge mer her.

 

lisabergersen.blogg.no

 

lisabergersen.blogg.no

 

 

lisabergersen.blogg.no

 

 

 

lisabergersen.blogg.no

XX, Lisa

I said yes!

Jeg tenkte jeg skulle dele noe veldig hyggelig med dere i dag. På Halloween fridde samboeren min, Kristin. Og jeg sa ja! Jeg absolutt elsker Halloween, så det kunne ikke ha skjedd på en mer perfekt dag. Vi dro til gullsmeden dagen etter og bestilte oss matchende ringer fra Pan, som er så utrolig nydelige.

Vi holdt det hemmelig noen få dager siden vi skulle på kino med familiene våres på lørdag og ville fortelle det til dem personlig. Siden det var den store kinodagen og alle billettene var halv pris endte vi opp med å se to filmer. Filmene vi så var Askeladden sammen med moren, faren og broren til Kristin i tillegg til moren min. Etterpå så vi Thor: Ragnarok sammen med moren og broren min. Når vi var ferdige på kino dro vi til Peppes med moren og broren min og spiste pizza.

Når vi publiserte at vi var forlovet på Facebok sa en som driver en lokal restaurant her, og som Kristin kjenner, at han skulle spandere forlovelsesmiddag på oss på Vanntårnet, der han jobber. Vi har snakket om at vi ville prøve å spise der en stund, så vi var utrolig heldige som fikk et gratis måltid. Siden Kristin hadde fri på mandag dro vi til både Gjøvik og Hamar for å shoppe litt og tok middagen på kvelden. Det var en kjempegod middag, og vi kommer definitivt til å spise der igjen.


♥   ♥   ♥
#forlovet | #fri | #proposal | #mat | #restaurant

Life update

Jeg vet det begynner å bli utrolig lenge siden jeg blogget sist nå, men det har også skjedd mye og jeg har ikke hatt tid, ork eller mulighet til å blogge så mye som jeg burde ha gjort.

Noe av det som har skjedd er at jeg har begynt å jobbe (praksis), noe som har tatt bort en del tid og energi og jeg har ikke helt klart å få inn nye rutiner enda. Jeg har også flyttet sammen med kjæresten min, noe som har betydd at jeg har dratt en del mellom den gamle leiligheten min og huset hennes. I tillegg så har jeg tilbragt mesteparten av tiden her hos henne mens pc'n, kameraet og alt utstyret og alle tingene mine har stått lagret i leligheten. Men nå har jeg endelig fått flyttet alt, vasket ut leiligheten og levert nøkkelen, så nå begynner alt å komme i orden.

XX, LISA 😘

I'm back!Planen var at jeg skulle poste et innlegg hver dag fra 1. til 24. desember, men slik ble det ikke. Som noen kanskje fikk med seg så var jeg i London 15. - 19. desember. Det ble det vanskelig å blogge hver dag, i tillegg til at jeg ble veldig forkjølet noe som varte i ca. tre uker, altså til over nyttår. Derfor datt jeg helt ut av bloggingen og endte opp med å ta en lang bloggpause. Men nå er jeg endelig tilbake!

Jeg har begynt å gå turer, spise sunnere og jeg føler endelig at kreativiteten og motivasjonen er tilbake. Det første jeg gjorde var å gi bloggen min en lysere og mer fargerik makeover og jeg føler meg klar til å komme i gang. Jeg har som nyttårsforsett å ta flere og bedre bilder til bloggen, skrive flere og jevnlige innlegg med høyere kvalitet og holde @noxus_beauty Instagramen min oppdatert i tillegg.

XX, LISA 🌺​


#imbackbitches | #update | #blogg | #hverdag

Fresh ink 🌙 🌹🌟Akkurat nå sitter jeg og føler at jeg nesten ikke klarer å røre på meg. I dag har jeg vært på Lena og farget opp igjen tre tatoveringer som jeg tok i september. En stor på høyre skulder, en stor på venstre arm og en bitteliten på venstre ringfinger, alle godt innpakket og teipet slik at det er vanskelig å gjøre noe som helt for øyeblikket.

Jeg skal lage et eget innlegg om alle tatoveringene mine senere, akkurat nå er det ikke så lett, både fordi hånda mi er teipet slik at det er vanskelig å skrive, men også fordi tre av seks tatoveringer er dekket over så jeg har ikke mulighet til å ta bilde.

Når jeg var ferdig med å tatovere meg dro jeg videre på kjøpesenteret før jeg dro hjem. Jeg endte opp med å kjøpe flere bøker... igjen. Jeg kjøpte også en del i går. Jeg har egentlig kjøpt en del bøker i det siste, men jeg har også lest en del bøker i det siste. Jeg tenkte å begynne å skrive anmelelser av bøkene når jeg er ferdig med dem, den første anmeldelsen kommer i morgen.

Nå skal jeg bare slenge meg på sofaen og slappe av resten av dagen. Jeg er for teipet sammen til å bevege meg for mye i tillegg til at jeg er sliten, trøtt og ikke helt i form i dag til å gjøre så mye annet.

XX, NOX ♥️​


 

#CKALxHMxNYX


Jeg ser helt forferdlig ut på bildet.. Men resten ser bra ut da.

I kveld var jeg på NYX eventet hvor Celina Karine og Agnes Lovise drar rundt på forskjellige H&M butikker. Jeg var med kusina mi på 11, som liker sminke like mye som meg! Hun er kjempeflink med sminke til å være så ung, og kommer nok til og bli mye flinkere enn meg etterhvert.

Jeg kjøpte litt sminke som jeg tenkte jeg skal ta bilde av og dele etter helga. I dag er jeg på LAN og i morgen skal jeg på middag med kjæresten, se finalen i Stjernekamp (HEIA Knut Anders!) og på konsert med Vassendgutane.

Nå har jeg endelig fått tatt med meg lampa mi jeg bruker når jeg tar bilder, så jeg kommer til å få blogget mye mer fremover. Noe jeg gleder meg veldig til!

XX,


#CKALxHMxNYX | ##hm | #nyx | #youtube | #sminke | #beauty | #makeup

Hello, October 🍁 🍂 🎃

Ah, min favoritt måned og årstid er endelig her. 

Jeg elsker høsten. Å kunne ligge under et ullteppe og se på filmer og serier. Varm te og kakao, strikkegenser, ulsokker og skjerf. Jeg elsker bladene som skifter farge til gul, oransje og brun, den kalde friske lufta og pumpkin spice everything.

Jeg elsker også sminken. Høsten er tiden for varme farger, berry tones, mørke lepper og bold eyeliner. Jeg skal prøve å lage noen kule høst looks som jeg skal dere med dere, og forhåpentligvis noen Halloween looks etterhvert også.

Jeg har ikke vært veldig inspirert til å blogge i det siste, men nå som hørsten endelig er her føler jeg at jeg har fått kreativiteten min tilbake. I begynnelsen av september stresset jeg med å flytte og når jeg endelig hadde kommet meg på plass og ville begynne å blogge igjen endte jeg opp med å bli forkjølet og få halsbetennelse. Men nå som halsen begynner å bli bedre og jeg føler jeg har slått meg litt mer til ro så er jeg klar for å komme tilbake for fullt!

Jeg beklager for at kvaliteten på bildene ikke er helt perfekt, jeg har ikke tatt med lyset jeg bruker når jeg tar bilder enda, så jeg må klare meg med naturlig lys fra soveromsvinduet enn så lenge.

Jeg føler ting endelig begynner å gå bra igjen. Jeg har en leilighet jeg er veldig fornøyd med og jeg har fått en fantastisk kjæreste som heter Kristin. Jeg har kommet meg mye mer ut og blitt kjent med mye nye folk. Det er mange bra filmer som kommer på kino fremover og foskjellige events og ting som skjer som jeg vil sjekke ut, og ikke minst blogge om.

Nå så skal jeg ta meg en dusj og så stikke på butikken en tur. Kjæresten har lyst på sjokoladekake, så jeg tenkte å bake det og ta med til henne i kveld. Vi skal spise god middag, se på Stjernekamp og sikkert se noen bra filmer.

Håper alle får en fantastisk helg!

XX,


#autumn | #oktober | #october | #fall | #høst | #sminke | #hverdag | #update
 

Ny leilighet!

Jeg føler meg utrolig heldig som klarte å få tak i en ny leilighet så fort som jeg gjorde. Jeg var på visning tirsdag kveld og i dag skrev jeg under kontrakt. Det er en passe stor og fin leilighet sentralt i Gjøvik til en grei pris. Jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt der. Jeg kommer selvfølgelig til å poste bilder av leiligheten, men det må vente til jeg har flyttet inn flere møbler og fått pyntet litt. 

Denne helgen skal jeg kose meg med jentekveld sammen med kusinene mine og så flytter jeg til uka. Vi skal selvfølgelig få til en jentekveld i den nye leiligheten så fort som mulig også siden jeg trenger en liten innflytningsfest.Nå skal jeg begynne å pakke litt og gjøre meg klar til å flytte. Det bli godt å bo for meg selv for første gang. Det jeg liker spesielt godt er hvor sentralt leiligheten ligger, slik at jeg ikke lenger er avhengig av skyss eller offentlig transport. Spesielt på kveldene når bussene har sluttet å gå.

Og siden jeg bor såpass sentralt er det mer å finne på og jeg vil også få mer og blogge om. So stay tuned!

xx,


 

Gran Canaria

Jeg skal til Gran Canaria! Jeg skal prøve å planlegge og poste innlegg mens jeg er borte.

XX,


#ferie | #grancanaria | #breakup | #update

Bilder fra MUSE konsert og Oslo-tur

Dette innlegget burde ha vært ute for evigheter siden, men jeg har ikke fått somlet meg til å laste over bildene fra telefonen min før nå. Men siden jeg ikke føler jeg har noe inspirasjon til å lage noe annet innlegg i dag, så ble det dette. Jeg har mange innlegg jeg vil lage fremover og jeg har kjøpt en del spennende ny sminke, men dessverre er det en del som ikke har kommet i posten enda så jeg har ikke mulighet til å lage disse innleggene før jeg har fått alt jeg venter på.

Vi gjorde mye mer enn man kan se på bildene når vi var i Oslo, men det å ta bilder var ikke en prioritet. Neste gang jeg er i Oslo skal jeg definitivt både tilbake til Pascal's (De makronene bør prøves! Spesielt den med melkesjokolade og den med karamell.) og Los Tacos (utrolig god mat).

Som dere sikkert kan se så er bildene fra Snapchat. Om dere vil følge meg der heter jeg: Skinnjakke13.

Håper dere får en fantastisk uke alle sammen!


#muse | #konsert | #snapchat | #pascals | #pascal | #lostacos | #taco | #oslo | #mat | #kaker

 

17. mai!


Gratulerer med dagen alle sammen! 

Håper alle får en strålende 17. mai!


#17mai | #sommer | #mai | #nasjonaldag | #flagg | #tog | #17maitog | #gratulerermeddagen

Happy birthday to me


I dag fyller jeg 22 år! 

Jeg feiret med faren min, dama hans, broren min og kjæresten min på Peppes Pizza på fredag. 

I dag har jeg bakt kanelknuter og hamburgerbrød. Og senere i dag skal jeg på BBQ meet-up med en gjeng fra OppLANere, så jeg regner med at dagen i dag kommer til å bli kjempefin. 


#bursdag | #kanelsnurrer | #kanelknuter | #bake | #kake | #grille | #grillfest | #BBQ | #16mai

We♡it - Inspiration

Ble dessverre bare et lett kollasj innlegg i dag, men så fine farger! Jeg har vært superflink og vært sunn i det siste, og jeg føler kostholdet går veldig bra, så derfor valgte jeg fristende mat, frukt og fine farger som motiv. Bildene er fra we♡it.

Nå må jeg forte meg å rydde leiligheten og pakke før jeg skal ta bussen til Gjøvik. Der skal jeg gå på senteret en stund før mamma henter meg etter jobb. 

På fredag skal vi til Charlottenberg på harrytur og på lørdag skal jeg på bowling, pizza og meetup med OppLANere.

 

🎨 💸 🎳 🎮

 


#weheartit | #shopping | #sverige | #charlottenberg | #male | #bowling | #opplanere | #gaming

I'm back!

I'M BACK! Jeg hadde laget meg et bloggskjema med når jeg skulle poste hvilke innlegg osv. men jeg trengte virkelig en pause fra sosiale medier og blogg. Jeg sa jeg skulle poste mer om helse, trening og min vei ned i vekt og det jeg tror at  skjedde er at jeg trengte all energien min til å klare å begynne ordentlig med dette alene. Når du begynner å spise mindre mat, endre kostholdet helt og trene så vil det være veldig hardt, vondt og slitsomt i begynnelsen samtidig som det vil kreve utrolig mye av deg. I tillegg så har jeg begynt å gå til psykolog (har vært gjennom en del personlige ting som jeg helst ikke vil snakke om på bloggen), noe som er veldig tungt og slitsomt psykisk. Av og til kan det å være psykisk sliten være like mye eller mer tungt enn å være fysisk sliten. Og det har krevd for mye av energien og motivasjonen min til at jeg har klart å holde bloggene (jeg har to, en norsk og en engelsk), instagram, twitter, youtube og facebook oppdatert samtidig.

Men nå er jeg altså tilbake, for real! Jeg har klart å endre kostholdet mitt og jeg har begynt å gå en del turer samtidig som jeg trener mer styrke på treningssenter/hjemme.  Jeg har endelig begynt å få rutiner igjen og jeg føler meg mye bedre, har mer energi, er mer positiv og har fått igjen motivasjonen min! Så nå er jeg klar for å begynne å blogge ordentlig igjen. Jeg vil også forbedre bloggen og skrive bedre innlegg. Så forvent positive forandringer fremover!


#weheartit #motivasjon | #energi | #helse | #fitness | #kosthold | #psykisk | #blogg | #imback

Trening, design og dårlig nett

I dag har nettet vært nede lenge, så jeg har egentlig ikke fått gjort så veldig mye. Når nettet er nede innser jeg hvor avhengig jeg er av nettet til alt. Facebook, mail, youtube, blogg, twitter, etc. 

Jeg har begynt å designe en logo for en russebil i dag, jeg har skissen klar, og har begynt å tegne den inn digitalt i Photoshop. Jeg har igjen å gjøre den ferdig i Photoshop, før jeg overfører den til Illustrator hvor jeg skal gjøre den om til vektorgrafikk. Så jeg har en del jobb foran meg.

Siden nettet ikke har fungert endte jeg opp med å stikke en tur på treningssenteret for å ha noe å fylle tiden min med. Endte opp med å trene i litt over en time, noe som er en helt grei treningsøkt. På veien hjem var jeg innom et par butikker hvor jeg klarte å finne en del av en julegave, så nå er jeg et bittelite stykke nærmere å bli ferdig.

Resten av dagen i dag kommer nok til å bestå av å designe ferdig logoen jeg driver med. Skal høre om det er greit at jeg legger ut et bilde av den når den er ferdig, siden jeg liker å dele det jeg lager med bloggen.


#nox | #selfie | #trening | #design | #logo

Les mer i arkivet » April 2018 » November 2017 » Oktober 2017

,


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock On