LUSH innkjøp

Jeg tenkte å dele det siste jeg har kjøpt på LUSH med dere. Jeg har ikke badekar selv, så det virker sikkert litt rart at jeg har så mange badebomber. Jeg bruker som regel badebomber eller helst boblebitene til LUSH i fotbad. Boblebitene er laget for å deles opp og det er lett å brekke av mindre stykker. Mens badebombene (de runde) er beregnet på å brukes hele, disse er også vanskeligere å dele opp, men man kan fint bruke en kniv til å knuse hele bomben og ha pulveret over i en krukke slik at det er enklere å bruke litt om gangen.

Jeg elsker å ta fotbad på kveldene på høsten, enten hvis jeg er sliten i føttene eller hvis jeg bare er kald. Badebombene/boblebitene gir en deilig og frisk lukt og ikke minst farge til fotbadet i tillegg til at oljene i produktene gjør føttene utrolig myke og deilige. Siden føttene og bena blir så myke og glatte av oljene er dette også den perfekte tiden til å shave leggene om man ønsker det, det er iallefall det jeg gjør.  Jeg kan godt lage et innlegg dedikert til hvordan jeg liker å ta fotbad/fotpleie senere. 

Jeg elsker også å bade i badekar. Som nevnt over har jeg ikke det selv, men mamma har boblebad hjemme hos seg. Så jeg liker å kjøpe noen badebomber inniblant slik at jeg har et lite lager hos henne om jeg ønsker å ta et bad der når jeg er der på besøk. 

Trykk på linkene bak hvert produkt for å lese mer om dem i tillegg til å se hvordan de ser ut i vannet. ↓

Badebomber:
♥ Badebomber har vært noe jeg har elsket ganske lenge, spesielt siden jeg først oppdaget LUSH for noen år siden. Favoritten min er Intergalactic (blå med rosa og gult mønster). Navnet på denne badebomben passer veldig godt da vannet blir en dyp blå/lilla farge med glitter som gjør at det ser ut som om du sitter midt i verdensrommet. →link
♥ Den andre badebomben jeg har er Blackberry (lyseblå/lilla på toppen). Jeg elsker bjørnebær og da jeg fant denne og luktet på den visste jeg at jeg måtte prøve den ut. I tillegg er lilla favorittfargen min og denne skal visstnok gi vannet en nydelig lilla farge. Jeg gleder meg veldig til å prøve den ut! →link

Slimbombe:
♥ Secret Arts (den grå) er en slimbombe, som er nytt fra LUSH. Den fungerer som en badebombe, men forskjellen er at når du bruker denne får vannet et lag med gelé/slim på toppen. Geléen kan brukes til å smøre inn kroppen og gir et veldig deilig og mykt resultat. Geléen smelter etterhvert og det er ingen fare for at den tetter sluket. Jeg elsker at denne er sort (og litt rosa inni). Det står at den inneholder kanelolje, appelsinolje og mandelolje, så jeg tror denne blir perfekt å bruke i desember. →link

Boblebiter:
♥ Bewitched (katten) er helt ny i år og er fra Halloween kolleksjonen som kommer ut i en kort periode hvert år. Jeg bare måtte ha denne! Jeg elsker katter og har selv en sort katt, så det er ikke noe rart at jeg ble helt forelsket da jeg så denne. Den gir vannet en sort farge, noe jeg synes er kjempekult. Og det står at den skal lukte av bjørnebær, som jeg nevnte over at jeg absolutt elsker. →link
♥ Blue Skies And Fluffy White Clouds (blå og hvit) er perfekt til fotbad, det samme er den under. Den er ganske stor og flat, så det er veldig lett å brekke av biter i den størrelsen du trenger både til vanlig bad og fotbad. Den gir en nydelig blå farge til vannet og har en deilig beroligende lukt.→link
♥ The Comforter (rosa og hvit) er som nevnt over veldig god til fotbad siden den er lett å breke opp i passende biter.Den gir vannet en fin rosa farge og den lukter friskt og fruktig av solbær. Lukten minner meg om godteri. →link

Body Lotion:
♥ Jeg bestemte meg for å teste ut den kjente Sleepy body lotionen. Den skal visstnok hjelpe hvis du sliter med å sove, noe jeg definitivt gjør og det var derfor jeg ville prøve den. Mange artikler sier denne er en kur for insomnia - link til en av artiklene. Jeg kan ikke personlig si noe om insomnia siden jeg ikke har det, MEN om du som meg bare sliter veldig med å sovne er dette absolutt et produkt jeg vil anbefale å prøve. Jeg har ikke prøvd den så lenge enda, men jeg har sovnet mye fortere de gangene jeg har brukt den. Uansett om du sliter med søvn eller ikke anbefaler jeg denne body lotionen, den har en veldig deilig og beroligende lukt av lavender og tonka og gjør huden myk og deilig. →link

+ Alle produktene nevnt i dette innlegget er veganske. 🐰

Hvis du sliter med å finne julegaver i år anbefaler jeg det meste fra LUSH og anbefaler absolutt å sjekke ut årets julekolleksjon på lushnorge.no. PS: De har gratis frakt når du handler for over 500 kroner.

→ Hva er dine favoritt produkter fra LUSH?
→ Er det noe du ønsker deg fra LUSH?


♥   ♥   ♥
Dette innlegget er ikke sponset, alt er kjøpt for mine egne penger.
#innkjøp | #lush | #lushnorge | #badebombe | #boblebiter | #sleepy | #hudpleie | #bad | #haul

Pakke i posten 📦I går kom det en pakke i posten som jeg gledet meg veldig til, nemlig en pakke fra Kicks! Jeg kjøpte kun tre ting, men det er tre spennende ting, etter min mening i allefall. 

MAC // Prep + Prime // Fix +
Jeg har en liten version av denne som jeg har prøvd å bruke minst mulig så jeg ikke bruker den opp, siden den er utrolig kjekk å ha med seg hvis jeg skal bort. Jeg er fullstendig avhengig av dette produktet. Jeg har veldig tørr hud, så jeg liker å bruke denne etter fuktighetskrem og primer for å gi huden enda litt ekstra fuktighet før jeg tar på foundation. En annen måte jeg liker å bruke denne på er å  spraye den på svampen min slik at den blender inn foundation og concealer bedre. Jeg bruker også denne etter at jeg har tatt på meg sminke for å smelte alt bedre sammen og gi en flawless finish, spesielt hvis jeg har ekstra tørr hud den dagen eller bruker en foundation som er litt kakete. Denne er også perfekt til å spraye på kosten når du skal ha på øyenskygge for å gi en mer intens farge og  få skyggen til å sitte bedre, spesielt hvis det er skimmer skygger.

CLINIQUE // Beyond Perfecting // Foundation + Concealer
Jeg fikk en prøve av denne for en stundt siden (tror det var i et ELLE blad). Jeg har utrolig tørr hud, så nesten alle foundationer ender opp med å bli kakete på huden min, i tillegg til at de ikke ser bra ut over lengre tid. Da jeg prøvde denne ble jeg skikkelig overrasket. Den gjorde at huden min så perfekt ut, noe som aldri skjer med meg, i tillegg til at den så bra ut hele dagen. Så jeg bestemte meg for at jeg måtte skaffe meg en full-size version. Fargen på prøven var for mørk for meg (06 Ivory) så jeg endte opp med å kjøpe den lyseste fargen de hadde (01 Linen). Jeg føler ikke de har bra nok utvalg av farger, men heldigvis fungerer den lyseste for meg. Den er fortsatt litt for mørk (jeg er veldig, veldig blek), men så lenge jeg passer på å blende den godt nedover halsen så ser det bra ut. Jelg elsker at denne er full coverage, men ikke ser kakete ut.

URBAN DECAY // Naked Skin // Concealer
Jeg driver å går tom for min Maybelline Fit Me concealer, så jeg tenkte at jeg ville prøve en ny concealer når jeg uansett måtte kjøpe en ny. Så denne gangen gikk jeg for den kjente Naked Skin concealeren fra Urban Decay. Denne er i fargen Fair Neutral og er faktisk lys nok til at den highlighter litt i tillegg. Siden den er såpass lys hjelper den også til med at Clinique foundationen ser litt mer riktig ut i forhold til hudtonen min siden den er et hint for mørk. Så langt elsker jeg kombinasjonen av Clinique foundationen og denne concealeren (selv om jeg kun har prøvd den en gang).

Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om hva jeg synes om produktene ettersom jeg får testet dem mer ut etterhvert, men foreløpig ser det ut som dette kommer til å bli favoritter hos meg.


#sminke | #kicks | #pakkeiposten | #innkjøp | #haul | #hudpleie | #mac | #clinique | #urbandecay

💋 NEW IN: Skincare + Makeup + Nails

Jeg har hatt veldig lyst på noe fra The Body Shops Piñita Colada serie siden jeg så at den skulle komme. Jeg elsker lukten av Piña Colada og denne har den perfekte lukten av ananas og kokos. Jeg bestemte meg for å gå for Body Butteren siden jeg kun har igjen nok til et par bruk av min gamle Coconut Body Butter. 

Jeg har lenge hatt lyst på charcoal masken fra Origins. Jeg elsker Origins som merke og har en del fra dem fra før og jeg elsker alt jeg har prøvd. Jeg brukte denne for første gang for en times tid siden og jeg må si at førsteintrykket mitt er at jeg kommer til å elske denne også! Huden min kjennes fantastisk ut for øyeblikket.

Jeg elsker Sugar Crush Body Scrubben fra Soap & Glory, så dette er altså et gjenkjøp.Dette er min favoritt body scrub. Jeg har min gamle stående i dusjen og jeg har igjen nok til kun to-tre bruk, så når jeg var innom Boots bestemte jeg meg for å kjøpe med en backup.Når det kommer til neglelakk har Essie og NailsInc vært favorittene mine en stund. Etter jeg gikk tom for min favoritt lyse sommer neglelakk i fargen Fiji fra Essie fant jeg ut at jeg skulle prøve et par nye lyse lakker og denne gangen gikk jeg for H&M sitt eget merke siden jeg har hørt veldig mye bra om neglelakkene deres. Jeg gikk for en helt hvit lakk i fargen 'Whiteout' og en slags duo chrome hvit med litt grønt og rosa i seg som heter 'December Dawn'. Jeg har ikke prøvd disse enda men skal gi tilbakemelding om hva jeg synes når jeg har.

Ååhh, jeg har hørt så mye bra om Sleek sitt highlighter palett i fargen Solstice. Dette var grunnen til at jeg gikk på H&M i utgangspunktet i går, og når jeg swatchet det i butikken så visste jeg at jeg måtte ha det. Jeg absolutt elsker fargene og pigmenteringen. Jeg har ingen cream highlightere fra før så at denne inneholder en cream highlighter i tillegg er jo fantastisk. Anastasia Glow Kitet og Mary-Lou Manizer highlighterene mine har definitiv fått konkurranse.

Jeg kjøpte en mini NARS blush i fargen 'Super Orgasm' for en stund siden fordi jeg hadde hørt så mye bra om dem og jeg elsket den, så jeg bestemte meg for å kjøpe en fullsize en. Denne er i fargen 'Deep Throat' og er en farge som passer meg bedre. Jeg liker blusher som er litt mer peachy i fargen over helt rosa blusher.

Innimellom sliter jeg skikkelig med å holde neglene mine lange eller jeg sliter med å få lange negler i det hele tatt. Så jeg liker å ha noen fine falske negler liggende i tilfelle jeg skal ut på noe. Disse er utrolig fine og blanke, de har nesten en slags spel/chrome effekt. Den ene er rosa med et hint av lilla i seg og den andre er lilla med et hint av sølv i seg. Begge er kjøpt på AliExpress siden jeg synes det er en bra side for falske negler og løsvipper.

Jeg har bestemt meg for å slutte å lage månedens favoritt innlegg og istedenfor lage 'Current Favorites' innlegg istedenfor . Jeg kjøper ofte nye ting i slutten av måneden som jeg ikke får tatt med i slike innlegg siden jeg ikke har fått prøvd det ut lenge nok og må derfor vente en hel måned før jeg skriver om dem. Så jeg kommer heller til å lage mindre innlegg med noen favoritter om gangen og poste dem oftere. Så i stedenfor et stort innlegg på slutten av måneden kommer det heller jevnlige mindre innlegg i løpet av hver måned.

💎 Q:
Har du prøvd noen av disse produktene // Hva synes du?
Er det noe du ønsker deg for øyeblikket?
Er det noen produkter/merker du anbefaler meg å teste ut eller du vil høre mer om?
Hva synes du om bloggen min? // Jeg har begynt å ta flere kvalitetsbilder selv og prøver å forbedre kvaliteten på innleggene mine generelt, så jeg setter pris på tilbakemeldinger.


#sminke | #blogg | #haul | #innkjøp | #hudpleie | #hm | #sleek | #origins | #soapandglory | #thebodyshop | #makeup | #sminkeelskere
 

💎 Noen av mine siste innkjøp 💎

Flormar - Full Color Nail Enamel i fargen Time Saver
Jeg liker fargen og pigmenteringen veldig godt, men jeg foretrekker større børster. Kjøpt på Europris.

W7 - Absolute Lashes mascara
Har ikke prøvd denne enda, men skal gi tilbakemelding om hva jeg synes. Kjøpt på Rusta.

Maybelline New York - ColorShow øyenskygge i fargen 34 Lustrous Beige
Myk og deilig formula, kjempebra pigmentering og en nydelig farge! Elsker den. Kjøpt på Coop Extra.

PÜR Cosmetics - Hydragel Lift - Eye Perfecting Primer
Perfekt primer til å ha under øynene eller på de tynne linjene/rynkene ellers i ansiktet. Jeg har den stående i kjøleskapet siden den føles enda bedre når den er kald. Kjøpt på beautybay.com.

LA Girl - Pro Conceal i fargen Green Corrector
Godt pigmentert og lett og blande ut. Perfekt til å dekke over rødheten i ansiktet mitt. Jeg har veldig mye rødhet og denne dekker perfekt siden den har full coverage. Kjøpt på beautybay.com.

Nivea - Sensitive After Shave Balm
Er jeg den eneste som elsker lukta av menn? Denne har en svak lukt som ikke er for sterk på ansiktet og forsvinner fort. Fungerer kjempebra som primer under sminke. Kjøpt på Hypermat i Sverige.

Soap & Glory - Sexy Mother Pucker i fargen Bare Enough
Kjempefin farge og ikke sticky i det hele tatt. Den skal gi en forstørrende effekt på leppene og du kjenner at den har en stikkende følelse. Jeg liker den veldig godt. Det eneste jeg ikke liker med denne er lukta, jeg hater lukta (litt kvalmende vanilje etter min mening), men den forsvinner veldig fort så det stopper meg ikke fra å bruke den. Kjøpt på Boots apotek.


#sminke | #makeup | #innkjøp | #haul | #shopping

Anastasia Beverly Hills - Glow Kit: GleamÅååh, det var så digg å åpne posten i dag! Jeg har hatt lyst på et av Glow Kitene til Anastasia Beverly Hills og etter å ha sett på swatches og YouTube videor fant jeg ut at Gleam kom til å være det jeg vil få mest bruk ut av.

Jeg har veldig lys hud så det er ikke så mange farger som passer på meg. Men siden gleam er litt lysere og kaldere så kan jeg faktisk bruke to av highlightene, nemlig Crushed Pearl og så Starburst (jeg må være litt mer forsiktig med denne siden den er akkurat på grensen for hvor mørk highlighter jeg kan bruke). De andre Glow Kitene har litt mer bronze farger, mens denne også har blush farge noe som gjør den litt mer allsidig. Så jeg kommer til å bruke Hard Candy som en blush topper og Mimosa som en mer glowy bronzer siden de begge er mørke nok på huden min.

Etter at jeg hadde kjøpt dette kom også Moon Child og Sweets (I want Sweets so bad) palettene ut som jeg også har veldig lyst på, men Gleam er nok det palettet som passer meg aller best og jeg vet jeg har tatt det rette valget. 

Jeg må også si at jeg liker pakningen på disse veldig godt. Det er så kjekt at jeg kan putte den/de highlighterene jeg trenger i Z palettet mitt hvis jeg skal bort og ikke trenger og ta med hele Glow Kitet.

💎 Q:
Har du noen av Anastasia Beverly Hills Glow Kitene?
Har du noen andre Anastasia Beverly Hills produkter?
Hvilket palett er din favoritt? (Gleam, That Glow, Sun Dipped, Moon Child, Sweets)


#anastasia | #anastasiabeverlyhills | #glowkit | #gleam | #sminke | #makeup

Dagens post!

Physician's Formula Butter Bronzer og Real Techniques Setting Brush fra iHerb.com (link)
Yunail fake negler fra AliExpress.com (link)


#sminke | #innkjøp | #shopping | #makeup | #physiciansformula | #realtechniques | #yunail | #aliexpress | #iherb


 

Noen av mine siste innkjøpEtter å ha vært forkjølet i over to uker og ikke orket tanke på sminke i det hele tatt har jeg endelig blitt bra nok til å sminke meg igjen og prøve litt nye ting. Makeup Geek øyenskyggene jeg bestilte forrige uke dukket opp i posten i går og jeg har allerede bestilt fem nye øyenskygger, to eyelinere og et Z palett.

Når jeg var i Oslo kjøpte jeg meg litt småting, men de tingene jeg er mest fornøyd med når det kommer til "sminke" må være MAC Fix +, Urban Decay øyenskygge primeren i fargen Eden og de to nye MAC leppestiftene mine. Det har nesten blitt en tradisjon for meg å kjøpe en MAC leppestift på Oslo City hver gang jeg er i Oslo. Denne gangen ble det Viva Glam V (som definitivt er min nye favoritt leppestift!) og Dddevilish fra Chris Chang kolleksjonen. Viva Glam V er en nøytral, nude rosa farge i en Lustre (shimmer) finish. Den passer til alt, den er veldig behagelig og ha på og den passer meg perfekt! Dddevilish er en matt knall rosa farge. Den er for min del definitivt ikke for hverdagsbruk, men den er utrolig fin og skiller seg ut fra alt annet jeg har.

Jeg prøvde selvfølgelig ut Makeup Geek øyenskyggene så fort de kom i posten, og jeg elsker dem! De er godt pigmenterte og kjempelette og blende ut! Fargene over er Ice Queen, Creme Brulee, Bitten, Chickadee, Cocoa Bear og Poolside. Jeg har også bestilt Dirty Martini, Enchanted Forest, Blacklight (duochrome), Curfew og Whimsical (foiled). I tillegg har jeg bestilt to eyelinere i Orchid og Nude.

Jeg gleder meg til å leke med sminke og øyenskygger fremover og kommer definitivt til å poste flere sminkelooker på bloggen i tillegg til swatches og reviews!


 

AliExpress - Pakker i posten


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK

Dette er det som har kommet i posten så langt (07. juni). Jeg kommer til å være borte fra 9. - 16. juni så beklager for lite blogging denne tiden. Det ligger mange pakker og venter på meg til jeg kommer hjem, så del 2 av dette innlegget kommer veldig snart. 

Jeg har tatt helt av når det kommer til nettshopping i det siste. Spesielt når det kommer til AliExpress. Nettsiden er kjent for å ha fake versioner av high end / luksus sminkemerker til en veldig billig pris, men jeg kjøper mest smykker og andre småting. Siden kan minne en del om Ebay, men etter min mening er den en del ryddigere. Jeg har sammenlignet prisene med noen av tingene jeg har kjøpt og det ser ut til å være billigere enn Ebay også (i allefall for de tingene jeg er interessert i). Alt dette kom i posten innen tre uker etter at jeg bestilte det, og alt var bra kvalitet. Jeg sjekker alltid reviews og feedback på de forskjellige tingene før jeg kjøper noe.


#shopping | #AliExpress | #billig | #sminkebørster | #kjøkken | #smykker | #tilbehør
 

HAUL // Mine nyeste innkjøpNå er det slutt på shopping for en stund iallefall. 


#innkjøp | #haul | #shopping | #hudpleie | #hår | #sminke

Gårsdagens og dagens innkjøp!

I går var jeg en tur på CC (kjøpesenter) før jeg skulle på bursdag hos søskenbarnet mitt. Det var åpning av en ny butikk kalt RÅ Organic Skincare. Jeg har begynt å bli mye mer oppmerksom på inneholdet i hudpleieprodukter. Så jeg måtte bare sjekke ut butikken. Jeg kjøpte en boks med ren shea og jeg fikk med gratis håndkrem. Shea inneholder vitamin A og E, og er bra for tørr hud, noe jeg sliter en del med. Håndkremen er utrolig god og lukter kokos! For de som ikke vet det er jeg absolutt hektet på alt som lukter/smaker kokos. Jeg har sjampo og balsam med kokosvann, dusjsåpen min lukter kokos, to leppepomader som lukter kokos (en fra Hurraw! og en fra Makeup Mekka) og Body Butter (fra The Body Shop). I tillegg har jeg kokosmelk og en flaske med kokosvann i kjøleskapet, revet kokos i kjøkkenskapet og flere typer te med kokos.I dag var jeg en tur på Aaserud Lys. Det er en liten, kjempekoselig butikk som ligger like ved der mamma bor. Hvis du bor på Toten, eller kjører forbi anbefaler jeg virkelig å ta en tur innom. De har alt fra lys, pynt og kopper til lemonader, te, krydder, hjemmelaget ketchup og søtsaker. Som du ser over kjøpte jeg en kjempesøt melk-/fløtemugge, lemonader (pink grape og sitron), siruper til kaffe (Irish cream og karamell), honning med appelsinsmak, te (fiken & kokos og tranebær & fersken) og en kjempesøt uglepynt med bjelle. Jeg kommer absolutt til å dra innom der igjen neste gang jeg er i nærheten.


#shopping | #innkjøp | #hjem | #te | #drikke | #hudpleie | #organic | #hjemmelaget

Gårsdagens innkjøpJeg skulle likt å vise hva som er i gaven også, men i tilfelle vedkommende som skal få gaven leser bloggen min vil jeg ikke røpe noe.

Av en eller annen grunn har jeg på følelsen at det er noe jeg har glemt å ta med. Jeg ryddet på plass alt etter jeg kjøpte det, så det var vanskelig å huske på alt. Hvis det er noe jeg kommer på kan jeg prøve å nevne det i et senere innlegg.

Sorry for dårlig kvalitet på bildene denne gangen. Så endte opp med å ta super enkle bilder med mobilen i stedenfor. Selvfølgelig kommer bildene jeg tar fremover til å bli bedre kvalitet, men da skal jeg ta dem på dagtid. Det er veldig dårlig lys i denne leiligheten, og hvis jeg tar bilder på kvelden hjelper det ikke uansett hva jeg gjør. Med høyere ISO blir bildene lysere, men mer kornete og dårlig. Med lenger lukkertid blir bildene lysere, men for blurry. Og med blits ødelegger refleksjonene alt. Så dagslys er det eneste som hjelper, men jeg ville ikke vente til i morgen for jeg ville gjøre dette innlegget ferdig i dag.


#innkjøp | #shopping | #skjønnhet | #sminke | #hudpleie | #lukt | #interiør | #oppbevaring

Mine nyeste innkjøp

TheBalm - Mary-Lou Manizer (highlighter) // TheBalm - FratBoy (blush) // Maybelline New York - Baby Skin instant pore eraser (primer) // Maybelline New York - Baby Lips Electro #Shock Pink (tinted lip balm)
RealTechniques - Shading Brush // Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz #Medium Brown // Sokker fra Cubus


#innkjøp | #shopping | #sminke | #makeup

Sverige innkjøp

Dette er kun noe av det jeg kjøpte i Sverige. Jeg kjøpte også en del hårprodukter, ansikt- og kroppspleieprodukter, godteri, mat, julepynt, julegaver og annet. Men det var dette jeg følte var mest interresant og legge ut. Jeg gidder ikke å skrive masse spesifikt om hvert produkt, men om du lurer på navn på merke eller farge på noe, er det bare å spørre.

#sminke | #innkjøp | #mote | #skjønnhet | #hverdag | #blogg | #shopping | #makeup

Innkjøp // samleinnlegg

Jeg vet jeg har lovet flere ganger å legge ut innkjøpene mine, men det har bare blit utsatt og utsatt. Men nå som jeg endelig har funnet igjen kortleseren min bestemte jeg meg for å lage et samle innlegg med noen av innkjøpene jeg har gjort i det siste. Jeg er sikker på at jeg har glemt en del ting, men da kan jeg heller ta med det i et senere innlegg. Jeg har også kjøpt noe julepynt og lignende, men har tenkt å ha et eget julepynt innlegg i desember når alt er satt frem, så jeg gidder ikke å legge ut det nå.

1. Pro Eyeshadow Brush Set fra Makeup Mekka // 2. Stor toalettmappe fra Apotek 1 // 3. Garnier Micellar Cleansing Water og Natural World Argan oil of Morocco fra Cubus // 4. Decubal face cream fra Apotek 1 og eyeshadow primer + lip balm (kokos) fra Makeup Mekka // 5. Biocell face mask fra Makeup Mekka, NYX concealer in a jar (Porcelain) fra blivakker.no og Britney Spears Midnight Fantasy parfyme fra Cubus //
6. Concealer palett fra dx.com, reisespeil fra Søstrene Grene, Viva La Diva Sun Blush set med bronzer, highlighter og blush + Viva La Dive leppestift (Super Nova) fra Cubus // 7. Max Factor Color Elixir giant pen stick (passionate red) fra Cubus, eyeliner fra dx.com og Soap & Glory Archery brow tint & precision shaping pencil (brownie points) fra Ebay // 8. Neglelakker fra Cubus i merkene IsaDora, Viva La Diva, Depend og Maybelline New York ( gidder ikke å skrive navnene på fargene, men hvis du lurer er det bare å spørre) //
9.
Panda eyeshade fra dx.com

#innkjøp | #shopping | #sminke | #hudpleie | #hårpleie | #skjønnhet | #parfyme

Dagens sminke + pakke i posten!

Jeg vasket sminkekostene mine i går, og de var dessverre ikke tørre i dag tidlig, så jeg føler ikke sminken min er helt 100% i dag. Siden kostene mine ikke var tørre, og jeg kastet svampen min i går siden den hadde sprukket endte jeg opp med å skippe foundation. Bildene under er tatt nå på kvelden, så jeg hadde hatt denne sminken på meg i mange timer, så sorry hvis det ikke er helt perfekt. Siden det er mørkt ute så måtte jeg ta bilde i veldig dårlig lys, og lysne det opp i Lightroom etterpå, så fargene ser dessverre ikke helt bra ut. Det ser mye bedre ut IRL.


Produktene jeg har brukt er:
Max Factor's - Mastertouch Undereye Concealer i fargen Ivory
NYX - Concealer in a jar i fargen Porcelain
IsaDora's - Velvet Touch Compact Powder i fargen Sheer Transparent
Viva La Diva - Sun Blush med bronzer, highlighter og blush

Øyne:
Soap & Glory - Archery brow tint & precision shaping pencil i fargen Brownie Points
H&M - Eyeshadow Pallette (står ingenting annet på det dessverre)
IsaDora - Coffee & Petry quartet 
Maybelline New York - Master Drama Chromatics eyeliner i fargen Vibrant Gold (elsker denne!) 
Makeup Mekka - Pro Water Resistant Kohl Pencil - Sort
Max Factor - False Lash Effect Mascara 

Lepper:
 MAC - Lip pencil i fargen Brick
MAC - Matt leppestift i fargen Viva Glam I Jeg har fått mange pakker i posten i det siste, i tillegg til at jeg har shoppet en del annet i butikker også. Så jeg har tenkt å lage ett innlegg hvor jeg prøver å få med det meste i morgen. Men i dag kom det en pakke med noe jeg ikke klarte å la være å legge ut! Nemlig en smykkehenger! Jeg har gått å gledet meg til denne skulle komme og i dag kom den endelig. Jeg absolutt elsker den!


#pakke | #shopping | #innkjøp | #bilder | #smykker | #sminke | #makeup | #selfie | #hverdag | #blogg

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits