Beauty WislishtDet er en stund siden jeg postet en 'Beauty Wishlist'. Jeg har også sakte men sikkert skaffet meg noen av tingene på de forrige jeg har laget, så jeg tenkte det var på tide med en ny en!

Jeg elsker ønskeliste innlegg fordi jeg får så mye inspirasjon. Både med å lage mine egne, men også sjekke ut andres. I tillegg er det en veldig grei måte å ha oversikt over hva jeg faktisk ønsker meg og har lyst til å prøve ut slik at når jeg faktisk skal kjøpe noe så er det mindre sannsynlighet for å kaste bort pengene på noe tilfeldig. Jeg sjekker alltid ønskelistene mine først og går for disse produktene før noe annet. Både når det gjelder sminke, men også andre ting som f.eks. bøker.

Dette er noe av det jeg ønsker meg for øyeblikket. Legg gjerne igjen en kommentar om du har erfaring med noen av disse produktene. Eller spør gjerne om du lurer på hva noe er, hvor du kan få tak i det eller navnet på farger. 

Blackhead remover

Beklager på forhånd for at det ikke kommer innlegg med like bra kvalitet på bildene den neste uka. Broren min skal på tur og låner speilreflekskameraet mitt, så jeg har bare mobil frem til han kommer tilbake.Jeg sliter veldig med store porer og blackheads på nesen min. Jeg har prøvd mye forskjellig, og prøver fortsatt stadig vekk nye produkter siden jeg fortsatt ikke har funnet et mirakel produkt. Men foreløpig er dette det nærmeste jeg har kommet. Dette er en 3 stegs maske for nesen av Holika Holika. Jeg kjøpte mine på BeautyNetKorea, men det kan også fåes tak i på bl.a. iHerb.

Den første føles ut som en "sheet-mask" og åpner porene så de kan lettere renses. Steg nummer to en den klassiske pore-strip masken som stivner, og når du tar den av så ser du alt det ekle som sitter igjen på masken. Og nummer tre etterbehandler og minimerer porene. 

Jeg liker denne veldig godt fordi jeg faktisk ser et ordentlig resultat. Det varer ikke så sykt lenge (hjelper noen dager), men jeg har tenkt til å kjøpe flere og bruke de jevnlig/ukentlig og da er jeg sikker på at det vil forbedre nesen min over tid og at resultatet holder lenger siden det ikke bygger seg opp masse mellom hver gang.

Jeg anbefaler definitivt å teste ut denne hvis du sliter med det samme problemet som meg. Jeg anbefaler også å sjekke ut koreansk hudpleie generelt siden de har et rykte for å lage veldig gode produkter.  

Urban Decay // Naked 3

Jeg har elsket dette palettet i det siste. Jeg liker veldig godt de rosa og rosegull tonene på fargene.  Jeg liker godt at palettet både har matte "transition" og base farger, men også shimmer og glitter. Jeg liker også at det både er lyse farger, medium farger som passer i globallinjen og også et par mørke farger så du kan lage en smoky look i palettet. Favorittfargene mine i palettet er Buzz, Nooner, Liar og Mugshot.

Børsten som er med i palettet er faktisk også bra. Det er veldig sjeldent jeg liker børstene eller rettere sagt svampene som er med i paletter. Men denne børsten er veldig god. Den er dual-ended, altså den har børste på hver side. Den ene siden, den største, passer perfet til å blende farger i globallinjen. Mens den flate siden passer til å påføre skygge på øyelokket. Den har myke og deilige hår som gjøre den god å bruke, i motsetning til billigere paletter som ofte har stivere hår som stikker.

Når jeg kjøpte palettet fulgte det også med prøver på noen av eyeshadow primerene til Urban Decay også. Den originale (nude, tørker usynlig), *Eden (nude matte, bra dekkevne og gir en god base), Sin (Champagne shimmer) og Anti-Aging (nude, color correcting and blurring). Jeg har ikke brukt noen av disse prøvene enda, men det er gode størrelser på prøvene. *Selv har jeg fullsize versionen av Eden som jeg er veldig fornøyd med og anbefaler på det varmeste.

Jeg skal prøve å lage noen looks med dette palettet etterhvert som jeg skal poste her på bloggen og på Instagrammen min. Kom gjerne med ønsker hvis det er en spesiell farge du vil jeg skal bruke eller om det er noen spesielle looks du ønsker å se. Jeg tenkte å legge ut et innlegg med alle palettene mine om ikke så alt for lenge.

XX, NOX 💖


#sminke | #urbandecay | #naked3 | #makeup | #rosegull | #rosa | #pink | #rosegold

Stunning SmokesDa jeg var i Gran Canaria i sommer kjøpte jeg en del sminke, men jeg har ikke fått somlet meg til å begynne og teste ut alt ordentlig før nå. Jeg kjøpte en god del paletter, både på Sephora, men også noe drugstore inkludert denne fra Freedom.

Denne er myk, godt pigmentert, nydelige farger og uten fallout. I love it. Den heter 'Stunning Smokes' for de som eventuelt er interesserte. Det jeg liker spesielt godt med palettet er at den har både matte base farger, men også mer shimmer/metallic farger slik at du har alt du trenger i et palett.

For de som ikke er kjent med merket Freedom så er det et merke fra TAM Beauty, de samme som har Makeup Revolution og I♥️Makeup. Jeg anbefaler absolutt å sjekke ut sminken derfra.

Jeg tenkte å poste noen looks fremover med de palettene jeg kjøpte i sommer. I tillegg til dette kjøpte jeg blant annet paletter fra Kat Von D, Too Faced og Urban Decay. Jeg tenkte også å lage noen mindre 'Current Beauty Faves' innlegg jevnlig med noen få produkter istedenfor store favoritt innlegg en gang i måneden.

♥️  ♥️  ♥️

I dag hadde jeg første dagen min i praksis hos bokhandelen ARK. Jeg har sletet med å finne jobb lenge, og har endelig fått en praksisplass hvor jeg kan få litt arbeidserfaring. Jeg føler ARK passer meg perfekt siden jeg elsker bøker, spill og kontor ting (tegning, maling, ark, blyanter, notatbøket etc.). Den første dagen min gikk veldig fint og jeg ser frem mot å fortsette der. 

Jeg har som mål å lese mye mer i år og spesielt når jeg jobber i bokhandel er det kjekt å kunne gi anbefalinger om bøker. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skal jeg begynne å poste flere bokanmeldelser her på bloggen også.
So stay tuned!

XX, LISA 💋


#sminke | #makeup | #jobb | #ark | #bøker | #freedom | #tambeauty | #praksis | #hverdag

My NYX lip collection 💋NYX Lingerie - Embellishment
NYX Full Throttle - Night Crawler
NYX Soft Matte Lip Cream -  Cannes og Istanbul
NYX Butter Glosses - Angel Food Cake, Strawberry Parfait, Cupcake og Merengue
NYX Butter Lip Balm - Red Velvet

♥️ ♥️ ♥️

Jeg absolutt elsker alle disse! NYX er definitivt en av favorittene mine, hvis ikke nummer én når det kommer til leppe produkter. Jeg elsker pigmenteringen, konsistensen og ikke minst luktene på NYX sine produkter.

Dette er de de produktene jeg har så langt, men jeg vil definitivt prøve ut både flere produkter og farger etterhvert. Jeg ønsker meg spesielt flere farger av Soft Matte Lip Cream'ene.

Q:
Har du prøvd noe fra NYX?
Hva er dine favoritt NYX produkter og farger?

XX, LISA 💖

Throwback | Gran Canaria august '16

Jeg fant plutselig igjen minnekortet mitt med bilder som jeg tok når jeg var på Gran Canaria i sommer, så jeg tenkte hvorfor ikke dele dem på bloggen? Jeg tok flere bilder en disse, men dette er noen av favorittene mine. Jeg tenkte det var fint med litt friske farger på bloggen siden alt er hvitt med snø og is ute for øyeblikket.

Disse bildene er fra Playa del Inglés og Maspalomas. Jeg tok også en del bilder med mobilen, men siden jeg har byttet mobil og ikke fått overført bildene enda så får de vente til et senere "throwback" innlegg. 

Q:
Hva syntes du om bildene?
Har du noen gang vært på Gran Canaria?

XX, LISA 🍍​


#grancanaria | #syden | #ferie | #sommer | #throwback | #spania

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits