Noen av mine siste innkjøpEtter å ha vært forkjølet i over to uker og ikke orket tanke på sminke i det hele tatt har jeg endelig blitt bra nok til å sminke meg igjen og prøve litt nye ting. Makeup Geek øyenskyggene jeg bestilte forrige uke dukket opp i posten i går og jeg har allerede bestilt fem nye øyenskygger, to eyelinere og et Z palett.

Når jeg var i Oslo kjøpte jeg meg litt småting, men de tingene jeg er mest fornøyd med når det kommer til "sminke" må være MAC Fix +, Urban Decay øyenskygge primeren i fargen Eden og de to nye MAC leppestiftene mine. Det har nesten blitt en tradisjon for meg å kjøpe en MAC leppestift på Oslo City hver gang jeg er i Oslo. Denne gangen ble det Viva Glam V (som definitivt er min nye favoritt leppestift!) og Dddevilish fra Chris Chang kolleksjonen. Viva Glam V er en nøytral, nude rosa farge i en Lustre (shimmer) finish. Den passer til alt, den er veldig behagelig og ha på og den passer meg perfekt! Dddevilish er en matt knall rosa farge. Den er for min del definitivt ikke for hverdagsbruk, men den er utrolig fin og skiller seg ut fra alt annet jeg har.

Jeg prøvde selvfølgelig ut Makeup Geek øyenskyggene så fort de kom i posten, og jeg elsker dem! De er godt pigmenterte og kjempelette og blende ut! Fargene over er Ice Queen, Creme Brulee, Bitten, Chickadee, Cocoa Bear og Poolside. Jeg har også bestilt Dirty Martini, Enchanted Forest, Blacklight (duochrome), Curfew og Whimsical (foiled). I tillegg har jeg bestilt to eyelinere i Orchid og Nude.

Jeg gleder meg til å leke med sminke og øyenskygger fremover og kommer definitivt til å poste flere sminkelooker på bloggen i tillegg til swatches og reviews!


 

☀️ Summer Essentials ☀️En liten god ryggsekk eller vekse ⚫️ Solbriller ⚫️ En god kopp eller drikkeflaske ⚫️​ Hårstrikker ⚫️​ Is
Flip Flops ⚫️ En hatt eller caps ⚫️ Et stort håndkle eller picnic teppe ⚫️ Isbitformer ⚫️ Kamera
Ørepropper ⚫️ En stor tynn sommerkjole/tunika ⚫️ Mer is, alltid mer is ⚫️ Gnagsårplaster ⚫️ Leppepomade
Barer i tilfelle man blir sulten ⚫️ Solkrem


#summer | #sommer | #essentials | #pakking | #sol

Makeup Wants - Makeup Geek

Jeg har lenge hatt lyst til å lage mitt eget palett. Så nå har jeg endelig kommet frem til en del øyenskygger jeg har veldig lyst på. Jeg har prøvd å få til en god variasjon mellom nøytrale naturlige farger, noen mørkere farger, farger som passer sammen og noen knalle kontrast farger som skiller seg litt ut. Jeg har også prøvd å gå litt utenfor komfortsonen min (som er litt varme rød/lilla farger) og velge mange forskjellige farger. Jeg føler jeg har en veldig god variason med farger her og kan lage de fleste looker. 

Alle øyenskyggene på øverste rekke (Ice Queen - Poolside) har jeg faktisk kjøpt og venter på at skal komme i posten!
Review og swatches kommer selvfølgelig når jeg har motatt pakken.

Jeg har også lyst på noen litt mer fargerike eyelinere og har hørt mye bra om disse.​ Jeg føler ikke jeg kler sort eyeliner på våtlinjen under øynene, men synes det ser kjedelig ut uten noen ting. Så derfor tenkte jeg det hadde vært perfekte med noen litt mer spesieller eyelinere. I tillegg er 'Nude' og 'Spice' veldig nøytrale og kan passe til alle looker.
🌼​ Q:
Har du noen produkter fra Makeup Geek?
Er det noe du vil anbefale? 

Forkjølet

Jeg har absolutt ikke hatt energi den siste uka. Jeg begynte å kjenne meg lit dårlig mandag kveld forrige uke og har bare blitt verre og verre hver dag siden. Jeg sover nesten ikke på nettene og jeg er rett og slett utslitt. Så hvis jeg ikke poster veldig regelmessig for øyeblikket er det derfor, men jeg kommer sterkt tilbake så fort jeg er frisk igjen. Jeg har kjøpt masse sminke og diverse i det siste, så jeg har mye å prøve ut og dele med dere. Stay tuned!

AliExpress - Pakker i posten


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK


LINK - LINK - LINK

Dette er det som har kommet i posten så langt (07. juni). Jeg kommer til å være borte fra 9. - 16. juni så beklager for lite blogging denne tiden. Det ligger mange pakker og venter på meg til jeg kommer hjem, så del 2 av dette innlegget kommer veldig snart. 

Jeg har tatt helt av når det kommer til nettshopping i det siste. Spesielt når det kommer til AliExpress. Nettsiden er kjent for å ha fake versioner av high end / luksus sminkemerker til en veldig billig pris, men jeg kjøper mest smykker og andre småting. Siden kan minne en del om Ebay, men etter min mening er den en del ryddigere. Jeg har sammenlignet prisene med noen av tingene jeg har kjøpt og det ser ut til å være billigere enn Ebay også (i allefall for de tingene jeg er interessert i). Alt dette kom i posten innen tre uker etter at jeg bestilte det, og alt var bra kvalitet. Jeg sjekker alltid reviews og feedback på de forskjellige tingene før jeg kjøper noe.


#shopping | #AliExpress | #billig | #sminkebørster | #kjøkken | #smykker | #tilbehør
 

Nytt design på bloggen!Jeg bestemte meg for å endre designet på bloggen min litt. Jeg har gjort det litt lysere og mer nøytralt i fargen (lysere gråtoner). Jeg har endret header til et litt mindre rotete design og mer nøytral farge. Jeg har endret fonten på tittelen på innleggene til en enklere og ryddigere font. Og ikke minst så har jeg laget selve innleggsdelen av bloggen en del videre så det er plass til større bilder, og gjort sidebaren en god del mindre for å ikke ta oppmerksomheten vekk bra selve innleggene.

Jeg er veldig fornøyd med det nye designet. Jeg synes det er mye lysere og ryddigere og setter mer fokus på innleggene og bildene.


#blogg | #design | #webdesign | #css | #html | #bloggdesign | #grafiskdesign | #grafisk

☀️ Summer Bucketlist ☀️

Jeg føler dette året har gått så utrolig fort, og kan nesten ikke tro at det allerede er juni! Jeg føler ikke det er lenge siden det var iskaldt og snø ute og nå er det sommer. I går føltes det ut som sommeren virkelig hadde kommet, da var det hele 29 grader ute i skyggen på verandaen her hjemme.

Jeg tenkte å dele en slags sommer "bucketliste" med dere. Jeg har også masse andre ting jeg vil gjøre i sommer, så det vil komme en part 2 til dette innlegget. Men dette er altså ting jeg SKAL i sommer, og part 2 vil nok bli mer hva jeg VIL i sommer. 

XX,


#sommer | #summer | #bucketlist | #planer | #sommerferie

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016

, Gjøvik

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Geek, blogger, illustratør og pizza elsker.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock Onhits