All About That Base

Før brukte jeg ikke primere i det hele tatt, og så ikke grunnen til å ha enda et lag med produkt i tillegg til alt annet jeg hadde på ansiktet, men for en forskjell det gjør! Jeg har ekstremt tørr hud med en oljete nese og oljete øyenlokk. Foundation la seg utrolig kakete på meg uansett hva jeg gjorde og nå har jeg endelig funnet en måte og gjøre den perfekt på og alt er pga. primere. Jeg tenkte å skrive litt om hver av primerene jeg har og hva jeg bruker dem til.NIVEA Men // Sensitive After Shave Balm
Denne gir godt med fuktighet til ansiktet mitt i tillegg til at den gir et litt sticky grunnlag siden den inneholder glycerin, noe som er en veldig god ingrediens for primere. Denne gjør at foundationen påføres mye mer jevnt og ikke blir kakete. I tillegg gjør den at sminken holder seg lenger. I tilleg så lukter den kjempegodt og er billig, noe som er et stort pluss. Jeg betalte 55,- for denne.

YOUNGBLOOD // Mineral Primer
Denne primeren har den kjente glatte silicon følelsen som mange primere har. Denne typen primere har fungert dårlig på meg, men jeg har funnet ut at denne fungerer perfekt når jeg bruker en mineral pudder foundation. Resultatet blir en helt jevn og glatt påføring som ser peferkt ut i tillegg til at den jevner ut porene mine. Jeg liker spesielt godt å bruke denne primeren og pudder foundation på sommeren siden den holder meg matt uten å være kakete på varme sommerdager. Denne er veldig god, men også veldig dyr. Denne kostet meg over 500,-.

Maybelline New York // Baby Skin Instant Pore Eraser
Denne er veldig lik Youngblood primeren, bare mye, mye billigere. Den fungerer på akkurat samme måte, men jeg foretrekker Youngblood primeren siden det holder på sminken bedre. Men for prisen ville jeg anbefalt denne over Youngblood sin siden forskjellen er ikke så stor at det er verdt å betale for den dyre versionen etter min mening. Denne koster 99,-.

Makeup Mekka // Redness Relief Perfecting Face Primer - Green
Jeg må innrømme at jeg ikke synes denne gjør så mye for rødheten min, men den gir godt med fuktighet og gjør påføring av foundation jevnere og forhindrer den fra å bli kakete. Til å være såpass billig synes jeg den gir et bra resultat og får sminken til å holde seg lenger. Jeg vet ikke om de selger akkurat denne lenger, men Makeup Mekka sine primere er verdt å sjekke ut. Makeup Mekka sine primere koster 99,- men er på salg for 50,- for øyeblikket.

MAC Fix + // Prep + Prime
Jeg pleier å spraye denne som et siste steg etter fuktighetskrem og ansiktsprimer hvis jeg er ekstra tørr i ansiktet. Ellers så pleier jeg å spraye denne på svampen jeg bruker til å blende inn foundationen min med for å gi en jevnere påføring. En annen måte å bruke denne på er hvis huden ser litt kakete/pudrete ut når du er ferdig med ansiktssminken så kan du bare spraye denne over hele ansiktet og alt smelter sammen og ser perfekt ut. Denne er også perfekt til å få en mer intens farge på øyenskygger, spesielt glitter, duo chrome og foiled øyenskygger. Et av mine favoritt og must-have produkt. 165,- for den store versionen (jeg har den lille på bildet).

The Body Shop // Pore Minimizer
Denne primeren bruker jeg kun på nesen min siden jeg har store porer der og det er det eneste stedet jeg har en tendens til å bli oljete utover dagen. Jeg har veldig tørr hud, så jeg bruker den ikke over hele ansiktet, men hvis du har oljete hud er denne perfekt! Denne påføres veldig glatt som en silicon primer ville ha gjort, men den tørket matt.Den jevner ut porene veldig godt og siden den tørker matt så holder den veldig lenge. I tillegg til å  være en bra primer der og da så har den tea tree i seg som forbedrer huden og gir en mer permanent og god effekt over lengre tid i tillegg. Denne koster 179,-.

PÜR // Hydra Gel Lift - Eye Perfecting Primer
Dette er en super primer til å bruke under øynene for de som sliter med tørrhet, mørke ringer, fine linjer og/eller pufiness. I tillegg til å bruke den under øynene liker jeg veldig godt å bruke den på de stedene i ansiktet hvor jeg er mest tørr og sliter mest med at foundationen legger seg kakete. Denne gir masse fuktighet og gir huden en glatt følelse. Jeg har denne stående i kjøleskapet siden den gir en enda bedre effekt når den er kald. Denne har også en middels pris. Denne koster 170,-.

Urban Decay // Eyeshadow Primer Potion - Eden
Denne jevner ut fargen på øyenlokkene og tørker matt, noe som gir et perfekt grunnlag for øyenskygge og gjør det ikke creser utover dagen, i tillegg til at øyenskyggen holder mye lenger. Jeg har veldig oljete øyenlokk og denne er den eneste primeren jeg har prøvd så langt som som gjør at øyensminken min holder seg perfekt hele dagen. Prisen på denne er middels til dyr. Denne koster 185 ,-.


#primere | #primer | #sminke | #makeup | #tørrhud | #hudpleie


 

 

💋 NEW IN: Skincare + Makeup + Nails

Jeg har hatt veldig lyst på noe fra The Body Shops Piñita Colada serie siden jeg så at den skulle komme. Jeg elsker lukten av Piña Colada og denne har den perfekte lukten av ananas og kokos. Jeg bestemte meg for å gå for Body Butteren siden jeg kun har igjen nok til et par bruk av min gamle Coconut Body Butter. 

Jeg har lenge hatt lyst på charcoal masken fra Origins. Jeg elsker Origins som merke og har en del fra dem fra før og jeg elsker alt jeg har prøvd. Jeg brukte denne for første gang for en times tid siden og jeg må si at førsteintrykket mitt er at jeg kommer til å elske denne også! Huden min kjennes fantastisk ut for øyeblikket.

Jeg elsker Sugar Crush Body Scrubben fra Soap & Glory, så dette er altså et gjenkjøp.Dette er min favoritt body scrub. Jeg har min gamle stående i dusjen og jeg har igjen nok til kun to-tre bruk, så når jeg var innom Boots bestemte jeg meg for å kjøpe med en backup.Når det kommer til neglelakk har Essie og NailsInc vært favorittene mine en stund. Etter jeg gikk tom for min favoritt lyse sommer neglelakk i fargen Fiji fra Essie fant jeg ut at jeg skulle prøve et par nye lyse lakker og denne gangen gikk jeg for H&M sitt eget merke siden jeg har hørt veldig mye bra om neglelakkene deres. Jeg gikk for en helt hvit lakk i fargen 'Whiteout' og en slags duo chrome hvit med litt grønt og rosa i seg som heter 'December Dawn'. Jeg har ikke prøvd disse enda men skal gi tilbakemelding om hva jeg synes når jeg har.

Ååhh, jeg har hørt så mye bra om Sleek sitt highlighter palett i fargen Solstice. Dette var grunnen til at jeg gikk på H&M i utgangspunktet i går, og når jeg swatchet det i butikken så visste jeg at jeg måtte ha det. Jeg absolutt elsker fargene og pigmenteringen. Jeg har ingen cream highlightere fra før så at denne inneholder en cream highlighter i tillegg er jo fantastisk. Anastasia Glow Kitet og Mary-Lou Manizer highlighterene mine har definitiv fått konkurranse.

Jeg kjøpte en mini NARS blush i fargen 'Super Orgasm' for en stund siden fordi jeg hadde hørt så mye bra om dem og jeg elsket den, så jeg bestemte meg for å kjøpe en fullsize en. Denne er i fargen 'Deep Throat' og er en farge som passer meg bedre. Jeg liker blusher som er litt mer peachy i fargen over helt rosa blusher.

Innimellom sliter jeg skikkelig med å holde neglene mine lange eller jeg sliter med å få lange negler i det hele tatt. Så jeg liker å ha noen fine falske negler liggende i tilfelle jeg skal ut på noe. Disse er utrolig fine og blanke, de har nesten en slags spel/chrome effekt. Den ene er rosa med et hint av lilla i seg og den andre er lilla med et hint av sølv i seg. Begge er kjøpt på AliExpress siden jeg synes det er en bra side for falske negler og løsvipper.

Jeg har bestemt meg for å slutte å lage månedens favoritt innlegg og istedenfor lage 'Current Favorites' innlegg istedenfor . Jeg kjøper ofte nye ting i slutten av måneden som jeg ikke får tatt med i slike innlegg siden jeg ikke har fått prøvd det ut lenge nok og må derfor vente en hel måned før jeg skriver om dem. Så jeg kommer heller til å lage mindre innlegg med noen favoritter om gangen og poste dem oftere. Så i stedenfor et stort innlegg på slutten av måneden kommer det heller jevnlige mindre innlegg i løpet av hver måned.

💎 Q:
Har du prøvd noen av disse produktene // Hva synes du?
Er det noe du ønsker deg for øyeblikket?
Er det noen produkter/merker du anbefaler meg å teste ut eller du vil høre mer om?
Hva synes du om bloggen min? // Jeg har begynt å ta flere kvalitetsbilder selv og prøver å forbedre kvaliteten på innleggene mine generelt, så jeg setter pris på tilbakemeldinger.


#sminke | #blogg | #haul | #innkjøp | #hudpleie | #hm | #sleek | #origins | #soapandglory | #thebodyshop | #makeup | #sminkeelskere
 

Dagens sminke!NYX - Soft Matte Lip Cream i fargen Cannes
L.A. Girl - Pro Conceal i fargen Green Corrector
Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz i fargen Medium Brown
Maybelline New York - Fit Me Concealer
Makeup Geek - Contour i fargen Bad Habit og øyenskygger i fargene Starry Eyes, Creme Brulee og Cocoa Bear
Anastasia Beverly Hills - Highlighter i fargen Crushed Pearl fra Glow Kitet Gleam
L'Oreal Paris - Mega Volume Collagen 24h mascara
L'Oreal Paris - Nude Magique Cushion Foundation
Physicians Formula - Butter Bronzer i fargen Bronze
The Balm - FratBoy blush
H&M - Compact Powder


#sminke | #makeup | #motd | #dagenssminke | #flatlay

💎 Noen av mine siste innkjøp 💎

Flormar - Full Color Nail Enamel i fargen Time Saver
Jeg liker fargen og pigmenteringen veldig godt, men jeg foretrekker større børster. Kjøpt på Europris.

W7 - Absolute Lashes mascara
Har ikke prøvd denne enda, men skal gi tilbakemelding om hva jeg synes. Kjøpt på Rusta.

Maybelline New York - ColorShow øyenskygge i fargen 34 Lustrous Beige
Myk og deilig formula, kjempebra pigmentering og en nydelig farge! Elsker den. Kjøpt på Coop Extra.

PÜR Cosmetics - Hydragel Lift - Eye Perfecting Primer
Perfekt primer til å ha under øynene eller på de tynne linjene/rynkene ellers i ansiktet. Jeg har den stående i kjøleskapet siden den føles enda bedre når den er kald. Kjøpt på beautybay.com.

LA Girl - Pro Conceal i fargen Green Corrector
Godt pigmentert og lett og blande ut. Perfekt til å dekke over rødheten i ansiktet mitt. Jeg har veldig mye rødhet og denne dekker perfekt siden den har full coverage. Kjøpt på beautybay.com.

Nivea - Sensitive After Shave Balm
Er jeg den eneste som elsker lukta av menn? Denne har en svak lukt som ikke er for sterk på ansiktet og forsvinner fort. Fungerer kjempebra som primer under sminke. Kjøpt på Hypermat i Sverige.

Soap & Glory - Sexy Mother Pucker i fargen Bare Enough
Kjempefin farge og ikke sticky i det hele tatt. Den skal gi en forstørrende effekt på leppene og du kjenner at den har en stikkende følelse. Jeg liker den veldig godt. Det eneste jeg ikke liker med denne er lukta, jeg hater lukta (litt kvalmende vanilje etter min mening), men den forsvinner veldig fort så det stopper meg ikke fra å bruke den. Kjøpt på Boots apotek.


#sminke | #makeup | #innkjøp | #haul | #shopping

Makeup Geek

Jeg har hatt lyst til å prøve Makeup Geek øyenskygger utrolig lenge nå, og jeg har endelig kjøpt noen! Jeg har kjøpt disse i flere omganger og jeg begynner endelig å få noen. Jeg venter på flere i posten også, og jeg kommer definitivt til å kjøpe flere senere. Jeg tenkte å dele hvilke øyenskygger jeg har så langt med dere og jeg kommer til å poste nye bilder senere ettersom jeg fyller opp Z palettet mitt mer og mer.

Disse er utrolig pimenterte og lette å jobbe med. Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut disse øyenskyggene. Det kan bli litt dyrt hvis du kjøper veldig mange, men prisen er definitivt billigere enn om du skulle ha kjøpt enkle MAC øyenskygger for eksempel. Og det som er så fint er at du kan kjøpe en eller noen om gangen og fylle opp etterhvert som du har råd eller finner noen du liker. Disse koster for øyeblikket 52.50 for hver vanlig øyenskygge og duo chrome og 84.20 for hver foiled øyenskygge på beautybay.com som er der jeg kjøper mine (gratis frakt hvis du handler for over 169,-). Jeg har også kjøpt Z Palettet der.

Alle disse skyggene er vanlige øyenskygger med unntak av Whimsical som er foiled og Blacklight som er duo chrome. Skyggene jeg venter på i posten er Simply Marlena og Starry Eyed (foiled). Jeg venter også på en av contour skyggene deres kalt Bad Habit.

💎 Q:
Har du noen Makeup Geek øyenskygger?
Er det noen farger du ønsker deg?
Er det noen farger du anbefaler?


#sminke | #makeupgeek | #øyenskygge | #innkjøp | #beautybay | #zpalette

Vestlandstur

Beklager for lite blogging og oppdateringer på instagram de siste dagene.

Fra onsdag til fredag ble det en impulstur med mamma til vestlandet, nærmere bestemt Etne. En venninne av mamma og mannen hennes leide en hytte der, så vi dro og besøkte dem et par dager. Det var kjempehyggelig og jeg fikk tatt noen fine bilder. Før vi dro hjem på fredag møtte vi søskenbarnet til mamma på en kafé på Etne, siden hun var der på ferie fordi mannen hennes kommer derfra. Bilturen var på ca. 10 timer hver vei, så nå er jeg temmelig lei av og sitte i bil og det er godt og være hjemme igjen.


Bildene over er fra både bilturen og fra Etne.


#etne | #vestlandet | #norge | #natur | #fotografi | #foto | #bilder

Ny sminke/blogg Instagram konto!Jeg tenkte å dele på bloggen at jeg har laget meg en Instagram konto dedikert til sminke, hudpleie, smykker og lignende. Basically en Instagram som hører til bloggen min. Jeg har lyst til å bli bedre til å sminke meg, så jeg kommer til og poste noen av "lookene" jeg har laget her.

Jeg hadde satt pris på om noen vil følge meg, men det er selvfølgelig helt frivillig!

Brukernavnet mitt er: @noxus13


#sminke | #makeup | #instagram

Anastasia Beverly Hills - Glow Kit: GleamÅååh, det var så digg å åpne posten i dag! Jeg har hatt lyst på et av Glow Kitene til Anastasia Beverly Hills og etter å ha sett på swatches og YouTube videor fant jeg ut at Gleam kom til å være det jeg vil få mest bruk ut av.

Jeg har veldig lys hud så det er ikke så mange farger som passer på meg. Men siden gleam er litt lysere og kaldere så kan jeg faktisk bruke to av highlightene, nemlig Crushed Pearl og så Starburst (jeg må være litt mer forsiktig med denne siden den er akkurat på grensen for hvor mørk highlighter jeg kan bruke). De andre Glow Kitene har litt mer bronze farger, mens denne også har blush farge noe som gjør den litt mer allsidig. Så jeg kommer til å bruke Hard Candy som en blush topper og Mimosa som en mer glowy bronzer siden de begge er mørke nok på huden min.

Etter at jeg hadde kjøpt dette kom også Moon Child og Sweets (I want Sweets so bad) palettene ut som jeg også har veldig lyst på, men Gleam er nok det palettet som passer meg aller best og jeg vet jeg har tatt det rette valget. 

Jeg må også si at jeg liker pakningen på disse veldig godt. Det er så kjekt at jeg kan putte den/de highlighterene jeg trenger i Z palettet mitt hvis jeg skal bort og ikke trenger og ta med hele Glow Kitet.

💎 Q:
Har du noen av Anastasia Beverly Hills Glow Kitene?
Har du noen andre Anastasia Beverly Hills produkter?
Hvilket palett er din favoritt? (Gleam, That Glow, Sun Dipped, Moon Child, Sweets)


#anastasia | #anastasiabeverlyhills | #glowkit | #gleam | #sminke | #makeup

Dagens post!

Physician's Formula Butter Bronzer og Real Techniques Setting Brush fra iHerb.com (link)
Yunail fake negler fra AliExpress.com (link)


#sminke | #innkjøp | #shopping | #makeup | #physiciansformula | #realtechniques | #yunail | #aliexpress | #iherb


 

Makeup Wishlist 💎Jeg liker å komme med ønskeliste innlegg inniblant. Jeg aner ikke om det er interessant for andre å lese, men jeg håper det gir litt inspirasjon. For min egen del er dette en fin måte å få oversikt på hva jeg faktisk ønsker meg eller har lyst til å prøve av forskjellig sminke. På denne måten ender jeg ikke opp med å kjøpe så mange "randome" produkter og velger heller det jeg faktisk vet jeg kommer til å bruke. Jeg kommer definitivt ikke til å kjøpe alt på dette innleggets ønskeliste siden noe av det er litt mer "high end" produkter og derfor dyrere. Men det er definitivt ting jeg kommer til å kjøpe meg også.

Jeg synes også det er interessant og se over disse innleggene senere og se hva jeg faktisk har skaffet meg av disse produktene. Jeg vurderer å lage et innlegg med alle produktene jeg har kjøpt fra ønskelistene mine her på bloggen etterhvert.

💎 Q:
Er det noen spesielle produkter eller merker du ønsker deg?
Er det noen spesielle produkter eller merker du anbefaler meg å sjekke ut?
Hva synes du om slike innlegg?


#ønskeliste | #wishlist | #wants | #sminke | #makeup | #urbandecay | #esteelauder | #pur | #lagirl | #benefit | #anastasia | #nars | #makeupgeek | #clinique | #nyx | #duo | #maybelline

Viva Glam

I går hadde jeg besøk av mamma og to av søskenbarna mine som jeg ser alt for sjeldent. Det var utrolig hyggelig og gøy, og definitivt gjøres oftere! Vi prøvde ut forskjellig sminke og sminket hverandre. Jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg sminket det yngste søskenbarnet mitt, Hedda. Jeg gikk for en glowy naturlig look med rosa toner på øyelokkene og ikke minst en dyp rød leppestift som skiller seg litt ut.

Sjekk ut bildene under:Produkter jeg brukte:

Ansikt:
The Body Shop - Honey Bronze Bronzing Powder
NARS - Super Orgasm blush
The Balm - Mary-Lou Manizer

Øyne:
Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz i Medium Brown
Bobbi Brown - Bone
Makeup Geek - Creme Brulee
Makeup Geek - Bitten
UBUB - 10
Maybelline New York - Lash Sensational mascara

Lepper:
Maybelline New York - #140 Intense Pink lipliner
MAC - Viva Glam V
 


#sminke | #hedda | #søskenbarn | #mac | #anastasia | #makeupgeek

Dagens sminke

Ansikt:
Makeup Mekka - Redness Relief green primer
L'oreal Paris - NUDE Magique Cushion foundation #01
MAC - Fix+
The Balm - Mary-Lou Manizer
The Body Shop - Honey Bronze Bronzing Powder #Light
NARS - Super Orgasm blush
Youngblood - Hi-Definition translucent setting powder

Øyne:
Makeup Mekka - Waterproof eyeliner
Maybelline New York - Lash Sensational mascara
Anastasia Beverly Hills - Dip Brow #Auburn

Lepper:
MAC - Soar lipliner
MAC - Viva Glam V lipstick


#sminke | #anastasia | #mac | #nars | #thebalm | #thebodyshop | #youngblood | #loreal | #maybelline | #makeupmekka

Bilder fra MUSE konsert og Oslo-tur

Dette innlegget burde ha vært ute for evigheter siden, men jeg har ikke fått somlet meg til å laste over bildene fra telefonen min før nå. Men siden jeg ikke føler jeg har noe inspirasjon til å lage noe annet innlegg i dag, så ble det dette. Jeg har mange innlegg jeg vil lage fremover og jeg har kjøpt en del spennende ny sminke, men dessverre er det en del som ikke har kommet i posten enda så jeg har ikke mulighet til å lage disse innleggene før jeg har fått alt jeg venter på.

Vi gjorde mye mer enn man kan se på bildene når vi var i Oslo, men det å ta bilder var ikke en prioritet. Neste gang jeg er i Oslo skal jeg definitivt både tilbake til Pascal's (De makronene bør prøves! Spesielt den med melkesjokolade og den med karamell.) og Los Tacos (utrolig god mat).

Som dere sikkert kan se så er bildene fra Snapchat. Om dere vil følge meg der heter jeg: Skinnjakke13.

Håper dere får en fantastisk uke alle sammen!


#muse | #konsert | #snapchat | #pascals | #pascal | #lostacos | #taco | #oslo | #mat | #kaker

 

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits