Mine favoritt sminke svamper

Jeg tenkte å fortelle litt om mine favoritt sminke svamper.

Jeg er ikke super fan av Beauty Blenderen slik som mange er og etter å ha prøvd haugevis med forskjellige svamper fra foskjellige steder og merker har jeg endelig funnet favoritten.

Disse er fra AliExpress (link her) og skal visstnok være en dupe for Real Techniques Miracle Complexion sponge. Jeg har ikke prøvd denne så jeg kan ikke si om de er like, men jeg kan si at jeg ikke kommer til å kaste bort pengene på den når denne er så fantastisk og billig.

Den er supermyk, suger ikke opp produktet og utvides til dobbel størrelse når du gjør den våt. Anbefales på det sterkeste!


#anbefaling | #sminke | #makeup | #aliexpress

IsaDora Insane Volume Lash Styler - Review

Dette har blitt den nye favoritt maskaraen min!

Resultatet er helt fantastisk! Maskara har aldri vært et favorittprodukt når det kommer til sminke, og jeg har prøvd haugevis uten å være fornøyd. Jeg har ikke følt at noen maskara har gjort alt jeg skulle ønske av en maskara... frem til nå. Denne er definitivt den jeg kommer til å kjøpe hver gang jeg trenger en ny maskara fra nå av. (Men jeg kommer selvfølgelig til å prøve flere og skrive reviews for dere)

Den er utrolig lett å jobbe med. Den flate siden er min favoritt. Den separerer vippene perfekt og gir en jevn påføring på hele vippene fra roten helt til spissen. Den buede siden påfører litt mer produkt og hjelper til å få vippene mine til å se fyldigere ut.

Den holder hele dagen og det er ikke noe rester som faller under øynene slik som mange har en tendens til å gjøre.

Den gir perfekt med volum og lengde. Og det er den maskaraen som separer vippene mine best og som er lettest å få et bra resultat med.


#mascara | #sminke | #makeup | #review

Sephora Wants


Benefit - Porefessional | Tarte - Amazonian Clay Blush - Tipsy | Benefit - Hoola bronzer 
Lavanila - The Healthy Deodorant | Make Up For Ever - HD foundation stick | Kat Von D - Tattoo Liner - Trooper
Urban Decay - Heavy Metal Liner - Glamrock | NARS - Radiant Creamy Concealer
Anastasia - Glow Kit - Sun Dipped | Kat Von D - Shade + Light palette 
Urban Decay - Naked 3 Palette | BECCA - Split Pans - Prosecco Pop + Amaretto


#wants | #wishlist | #sephora | #sminke | #makeup | #ønskeliste

Gran Canaria

Jeg skal til Gran Canaria! Jeg skal prøve å planlegge og poste innlegg mens jeg er borte.

XX,


#ferie | #grancanaria | #breakup | #update

Korean Beauty Wants

Tenkte bare å dele noen av tingene som ligger i ønskelisten min på eBay for øyeblikket. Alt dette er fra BeautyNetKorea. Noe jeg liker spesielt godt med koreansk sminke og hudpleie er at det er veldig mye bra og det er ofte en veldig grei pris på det også. I tillegg så har de fantastisk design på mye av produktene sine!


#hudpleie | #ønskeliste | #wishlist | #ebay | #koreansk
 

Min favoritt sminkefjerner!Den originale Garnier Micellar Cleansing Water (den rosa) har vært favoritten min utrolig lenge nå. Jeg har prøvd utrolig mange sminkefjernere og dette er den eneste jeg har funnet så langt som ikke svir i øynene mine eller gjør huden min sensitiv.  Prisen er heller ikke så ille, spesielt for størrelsen på flasken!  Jeg har betalt 59,- kroner for disse på Vita, og den lille kjøpte jeg i Sverige. Da jeg så de hadde kommet ut med en oljebasert version måtte jeg bare prøve den ut!

Jeg bruker den rosa til vanlig og jeg elsker den! Hvis jeg har på meg litt mer heavy sminke eller vannfast sminke bruker jeg den gule. Den gule er ett hakk bedre enn den rosa. Den fjerner sminken lettere, etterlater huden myk og fuktig (men ikke oljete) i tilegg til at den lukter kjempegodt (de andre har ikke noe spesiell lukt). Den lilla bruker jeg som en reiseversion og har med meg når jeg skal bort siden den tar mye mindre plass i tillegg til at den tar bort vannfast sminke hvis jeg trenger det.

Jeg har hørt folk si både positive og negative ting om disse. Men for meg er dette den beste sminkefjerneren jeg vet om. Hvis du er på jakt etter en ny sminkefjærner og ikke har prøvd denne så anbefaler jeg å teste den ut.


#sminke | #sminkefjerner | #garnier | #micellar | #cleanser

Mine favoritt ansiktsmasker

Disclaimer: Jeg har veldig tørr hud med oljete nese og store porer. Jeg vet de fleste av maskene her passer bedre for oljete hud, men jeg føler at selv om de stripper huden litt for fuktighet der og da gjør de også huden mer mottakelig for fuktighet når jeg tar på meg fuktighetskrem etterpå. Så selv om disse maskene er for oljete og uren hud så fungerer de perfekt på min tørre hud!

Secret Key // Gold Racoony - Hydro Gel Eye & Spot Patches
Dette er teknisk sett ikke en ansiktsmaske, men jeg tenkte at jeg ville inkludere dette produktet allikevel. Dette er gele "lapper" du har under øynene og på kviser. Jeg liker dette produktet veldig godt siden det gir bra med fuktighet. Jeg pleier ofte å bruke disse sammen med en ansiktsmaske. Fåes kjøpt her.

Origins // Clear Improvement - Active Charcoal Mask
Denne renser huden bra og etterlater huden myk og ren. Jeg vil påstå at denne er den "mildeste" av ansiktsmakene her, den tar ikke bort noe av fuktigheten i ansiktet mitt og fungerer perfekt når huden min er sensitiv. 

The Body Shop // Tea Tree Face Mask
Denne bruker jeg når jeg sliter ekstra med kviser og urenheter siden den inneholder tea tree, noe som er bra for å bekjempe dette. Denne er også ganske snill mot huden min og fjerner ikke for mye av fuktigheten i ansiktet mitt.

Formula 10.0.6 // Deep Down Detox - Ultra Cleansing Mud Mask
Jeg vil påstå at denne gir mest resultat av maskene her. Den gir definitivt best resultat etter en bruk og fungerer skikkelig som en "Deep Down Detox". Jeg ville ikke brukt denne til vanlig siden huden min er litt sensitiv, men heller når huden min virkelig trenger det. Den stripper huden min for fuktighet og etterlater den ganske stram, men det er ikke noe problem så lenge jeg bruker en god fuktighetskrem etterpå. Sliter du med oljete og uren hud ville jeg definitivt testet ut denne!

H&M // Charcoal and Volcanic Soil
Jeg liker denne veldig godt og den minner om de andre maskene her. Den renser huden min bra, stripper ikke huden min for mye av fuktighet og etterlater huden min myk og ren. Siden dette er en engangspakke pleier jeg kun å ha med denne i toalettmappa hvis jeg skal bort siden den ikke tar noe plass, og bruker de andre hjemme.

Børster:
Makeup Mekka - Foundation Brush 111
Real Techniques - Pointed Foundation Brush


#hudpleie | #ansiktsmaske | #thebodyshop | #formula1006 | #origins | #makeupmekka | #realtechniques | #mudmask | #claymask

Hvordan jeg vasker sminkekostene mineDAGLIG:
Jeg har en 'Dry Brush Cleaner' ting som jeg bruker til å rense kostene mine mellom hvert bruk, men det tar bare bort pigment på kosten og renser dem ikke i dybden.

Hvis du ikke har så mange sminkekoster og liker å eksperimentere med farger, men ønsker å slippe å vaske dem mellom hver gang anbefaler jeg å sjekke ut denne. Den gjør at du kan bytte mellom farger uten at de blandes. F.eks. hvis du bruker blå øyenskygge en dag og vil bruke den samme kosten dagen etter til rosa øyenskygge, kan du bare rense den på denne "svampen" og du vil ikke få blå øyenskygge i den rosa skyggen din. Eller om du vil bruke samme kost til blush og bronzer uten å blande fargene. LINK HER.

UKENTLIG:
Når jeg vasker kostene min bruker jeg bare varmt vann, en mild såpe og en matte til å rense dem på.

Jeg liker å bruke LUSH sine såper siden de er naturlige og ikke har noen sterke kjemikalier i dem, i tillegg til at de gjør kostene myke og behaglige. Favoritten min er 'Godmother' (som dessverre ikke er å få tak i lenger) og 'Honey I washed the Kids' som lukter herlig av honning og karamell. LINK HER til såpen. 

Matten er utrolig god til å få renset børstene i dybden og virkelig få ut alle restene som er igjen. Før brukte jeg bare innsiden av hånden, men det gjorde ikke en god nok jobb. LINK HER til matten. 

Når jeg er ferdig med å vaske dem legge jeg de i en slags boks eller på et fat med en klut i bunnen slik at de står med hårene litt nedover. Dette gjør jeg for at vannet skal renne ut av kostene og ikke inn i håndtakene og ødelegge limet.


#sminke | #sminkekoster | #vask | #rengjøring
 

Pakke i posten 📦I går kom det en pakke i posten som jeg gledet meg veldig til, nemlig en pakke fra Kicks! Jeg kjøpte kun tre ting, men det er tre spennende ting, etter min mening i allefall. 

MAC // Prep + Prime // Fix +
Jeg har en liten version av denne som jeg har prøvd å bruke minst mulig så jeg ikke bruker den opp, siden den er utrolig kjekk å ha med seg hvis jeg skal bort. Jeg er fullstendig avhengig av dette produktet. Jeg har veldig tørr hud, så jeg liker å bruke denne etter fuktighetskrem og primer for å gi huden enda litt ekstra fuktighet før jeg tar på foundation. En annen måte jeg liker å bruke denne på er å  spraye den på svampen min slik at den blender inn foundation og concealer bedre. Jeg bruker også denne etter at jeg har tatt på meg sminke for å smelte alt bedre sammen og gi en flawless finish, spesielt hvis jeg har ekstra tørr hud den dagen eller bruker en foundation som er litt kakete. Denne er også perfekt til å spraye på kosten når du skal ha på øyenskygge for å gi en mer intens farge og  få skyggen til å sitte bedre, spesielt hvis det er skimmer skygger.

CLINIQUE // Beyond Perfecting // Foundation + Concealer
Jeg fikk en prøve av denne for en stundt siden (tror det var i et ELLE blad). Jeg har utrolig tørr hud, så nesten alle foundationer ender opp med å bli kakete på huden min, i tillegg til at de ikke ser bra ut over lengre tid. Da jeg prøvde denne ble jeg skikkelig overrasket. Den gjorde at huden min så perfekt ut, noe som aldri skjer med meg, i tillegg til at den så bra ut hele dagen. Så jeg bestemte meg for at jeg måtte skaffe meg en full-size version. Fargen på prøven var for mørk for meg (06 Ivory) så jeg endte opp med å kjøpe den lyseste fargen de hadde (01 Linen). Jeg føler ikke de har bra nok utvalg av farger, men heldigvis fungerer den lyseste for meg. Den er fortsatt litt for mørk (jeg er veldig, veldig blek), men så lenge jeg passer på å blende den godt nedover halsen så ser det bra ut. Jelg elsker at denne er full coverage, men ikke ser kakete ut.

URBAN DECAY // Naked Skin // Concealer
Jeg driver å går tom for min Maybelline Fit Me concealer, så jeg tenkte at jeg ville prøve en ny concealer når jeg uansett måtte kjøpe en ny. Så denne gangen gikk jeg for den kjente Naked Skin concealeren fra Urban Decay. Denne er i fargen Fair Neutral og er faktisk lys nok til at den highlighter litt i tillegg. Siden den er såpass lys hjelper den også til med at Clinique foundationen ser litt mer riktig ut i forhold til hudtonen min siden den er et hint for mørk. Så langt elsker jeg kombinasjonen av Clinique foundationen og denne concealeren (selv om jeg kun har prøvd den en gang).

Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om hva jeg synes om produktene ettersom jeg får testet dem mer ut etterhvert, men foreløpig ser det ut som dette kommer til å bli favoritter hos meg.


#sminke | #kicks | #pakkeiposten | #innkjøp | #haul | #hudpleie | #mac | #clinique | #urbandecay

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits