Endelig internett!

Nå har jeg endelig flyttet inn i leiligheten min og jeg har endelig fått internett. Så nå fremover kommer det til å bli mye mer blogging! Jeg beklager veldig mye for at det har vært litt stille fra meg en stund nå, men jeg er endelig tilbake for fullt!

XX,
Nox

Ny leilighet!

Jeg føler meg utrolig heldig som klarte å få tak i en ny leilighet så fort som jeg gjorde. Jeg var på visning tirsdag kveld og i dag skrev jeg under kontrakt. Det er en passe stor og fin leilighet sentralt i Gjøvik til en grei pris. Jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt der. Jeg kommer selvfølgelig til å poste bilder av leiligheten, men det må vente til jeg har flyttet inn flere møbler og fått pyntet litt. 

Denne helgen skal jeg kose meg med jentekveld sammen med kusinene mine og så flytter jeg til uka. Vi skal selvfølgelig få til en jentekveld i den nye leiligheten så fort som mulig også siden jeg trenger en liten innflytningsfest.Nå skal jeg begynne å pakke litt og gjøre meg klar til å flytte. Det bli godt å bo for meg selv for første gang. Det jeg liker spesielt godt er hvor sentralt leiligheten ligger, slik at jeg ikke lenger er avhengig av skyss eller offentlig transport. Spesielt på kveldene når bussene har sluttet å gå.

Og siden jeg bor såpass sentralt er det mer å finne på og jeg vil også få mer og blogge om. So stay tuned!

xx,


 

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016

, Gjøvik

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Geek, blogger, illustratør og pizza elsker.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock Onhits