15 questions tag

1. HVA VAR DEN SISTE SANGEN DU HØRTE PÅ?
Despacito - Nicole Cross

2. HVA HAR DU ALLTID I VESKEN?
Mobil, lommebok, Blistex og ørepropper.

3. FAVORITT BLOMST? 
Peoner.

4. HVILKET STJERNETEGN OG ELEMENT ER DU FØDT I?
Tyren ♉ + Jord 🌿

5. HVA SLAGS MOBIL HAR DU?
iPhone 6s. 📱

6. HVOR ØNSKER DU DEN NESTE FERIETUREN SKAL GÅ?
London. Shopping i Oxford Street, Harry Potter Studio Tour og se musikaler. Var der i fjor, men det var rett før jul, så det var super travelt, pluss at jeg var kjempeforkjølet og hadde ørebetennelse. Ønsker egentlig bare å gjøre ferien på nytt siden jeg egentlig hadde det veldig fint der.

7. HAR DU NOEN KJÆLEDYR? 
To katter. Minerva og Sirius.

8. HAR DU NOEN TATOVERINGER / PIERCINGER?
Seks tatoveringer, men har flere planlagte. Tre hull i ørene.

9. HVA VAR DEN SISTE SERIEN DU FULLFØRTE / SÅ ALT SOM HAR KOMMET UT SÅ LANGT? 
The Ranch på Netflix. Anbefales!

10. HVA ER DRØMMEJOBBEN DIN? 
Journalist / blogger

11. HVA GLEDER DU DEG TIL?
Les Miserables på Folketeatret den 29. oktober.

12. POTETGULL ELLER SMÅGODT?
Ingen av delene. Popcorn og sjokolade.

13. FAVORITT IS? 
Half Baked - Ben & Jerry's. 🍫

14. FAVORITT BOK?
Ready Player One av Ernest Cline. Og hele Harry Potter serien selvfølgelig.

15. HVA KJØPER DU FOR MYE AV? 
Bøker og sminke.

Dyreparken i Kristiansand (bilder fra i sommer)

Jeg innså at jeg ikke har postet noen av bildene jeg tok i Dyreparken i Kristiansand her på bloggen. Jeg har postet dem på den engelske bloggen min, men av en eller annen grunn har jeg glemt å poste dem her. Bedre sent enn aldri. Jeg tok masse bilder, men poster bare favorittene mine. Ellers så hadde innlegget blitt altfor langt. Hvis du vil se noen fler av bildene jeg tok kan du sjekke ut innlegget på den engelske bloggen min (linksiden jeg postet flere bilder der.

     

     


#dyreparken // #kristiansand // #fotografi // #foto // #dyr

Hard Wax

Som sikkert mange andre har sett har det poppet opp en del hard wax videoer i det siste på Facebook og Instagram. Jeg har sett etter gode måter å fjerne ansiktshår på, så når jeg kom over disse videoene ble jeg veldig nysgjerrig.

Vanligvis napper jeg øyenbrynene mine og barberer resten av ansiktet. Jeg har såpass mye ansiktshår at det synes veldig tydelig hvis jeg har på sminke eller hvis lyset skinner på ansiktet mitt.

Jeg har prøvd å vokse før, men det fungerte veldig dårlig på meg. Voksen jeg prøvde den gangen var av en helt annen type, så jeg gledet meg veldig til å teste ut denne.

Hard Waxen jeg testet ut kjøpte jeg faktisk på Wish. Jeg ville ikke bruke for mye penger på det i tilfelle det ikke var for meg. Jeg fant en begynner pakke med en liten pakke med voks perler, en tinn skål og noen trepinner. Jeg endte opp med å bruke bare voks perlene og ikke det andre som fulgte med i settet. Jeg brukte en liten glasskål fra IKEA til å ha voks perlene i og smeltet dem i mikroen. Dette fungerte veldig bra. I stedet for trepinnene som fulgte med brukte jeg noen ispinner jeg hadde hjemme (De på bildet, kjøpt på Clas Ohlson) siden de hadde en mye bedre form og var smalere på den ene enden slik at jeg fikk mer presisjon.

Voksen var veldig lett og påføre og forme der jeg trengte det. Jeg vokset øyenbrynene (bare rundt siden jeg liker formen på dem), kinnene og over leppene. Jeg passet på å holde huden stramt og ha hånden nær ansiktet når jeg rev av voksen slik at det ble så jevnt som mulig.

Denne voksen gjorde mye mindre vondt enn å nappe brynene og det var mye kjappere. Det ble også glattere enn det blir når jeg napper siden jeg fikk bort flere av de små hårene jeg ikke får tak i med pinsetten. På kinnene gikk det også veldig bra. Å vokse over leppene var vondere siden det var flere små hår som voksen satte seg i. Med nå fort jeg hadde fått et godt grep og fikk revet av resten av voksen i en omgang gikk det veldig fint og gjorde bare vondt i et sekund. Så det er viktig å ikke tvile og å rive alt med en gang.

Konklusjon: Jeg likte veldig godt denne måten å fjerne hår på. Det var raskt, billig og ga et veldig fint resultat. Jeg kommer definitivt til å fortsette med dette heller enn å nappe og barbere. Jeg ble så vidt rød på områdene jeg vokset, men det forsvant innen en par minutter, så jeg kan trygt gjøre dette rett før jeg skal ut. Jeg kommer definitivt til å kjøre mer og muligens investere i en "smelte maskin" etterhvert siden det er lettere enn å gå mellom mikroen og badet.

Jeg har ikke prøvd voksen noe annet sted enn i ansiktet enda, men har absolutt tenkt til å prøve det på leggene. Jeg vil holde dere oppdatert på hvordan det går når jeg kommer så langt.

 

🍁 Autumn Vibes 🍁


Tenkte jeg skulle dele litt av musikken jeg hører på for tiden med dere. Dette er altså 'Autumn Vibes' spillelisten min. Musikksmaken min varierer veldig på humøret og ikke minst årstiden. På høsten har jeg en tendens til å høre på litt roligere musikk. Akustisk, country og lignende musikk. Noen av favoritt artistene og bandene mine for øyeblikket er: Adele, Ed Sheeran, Mumford & Sons og The Lumineers.

Hva er favorittsangen din for øyebliket?

Minerva & Sirius

Siden det er såpass lenge siden jeg har blogget så har jeg ikke delt noen bilder av pusene mine. Minerva (den sorte) fikk samboeren min en liten stund før vi flyttet sammen. Minerva er egentlig katten til en venninne av mamma, men ble gitt til fetteren til mamma som bor i kjelleren hennes før samboeren min til slutt tok over henne. Så jeg har kjent Minerva siden hun var liten. Sirius (sort og hvit) skaffet vi sammen i sommer. Minerva er 7 mnd eldre enn Sirius. 

Current Skincare Wishlist


Det er en stund siden jeg har blogget nå, men jeg føler endelig det er på tide å begynne igjen. For å få en litt lettere start på å komme tilbake med bloggingen tenkte jeg å lage en ønskeliste. Disse innleggene er så gøy å lage, men kan også være til hjelp for andre som leter etter produkter i samme sjanger.

Jeg elsker  å lage mine egne ønskelister, men også sjekke ut andres. Det er en veldig fin måte å få oversikt over hva jeg faktisk ønsker meg og har lyst til å prøve ut slik at når jeg skal handle noe kan jeg bare gå tilbake til ønskelistene jeg har laget og kjøpe noe derfra. Jeg sjekker alltid ønskelistene mine først når jeg skal handle og går for disse produktene før jeg kjøper noe annet. Dette gjelder sminke, hudpleie, bøker, etc.

Legg gjerne igjen en kommentar om du har erfaring med noen av disse produktene eller om det er noe du ønsker deg.

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits