H&M HOME Wants - Christmas EditionH&M Home har fått inn så utrolig mye fin julepynt, og det er masse jeg har lyst på. Jeg tenkte å dele noen av favorittene mine med dere. Personlig foretrekker jeg å pynte til jul i fargene grå, rød og gull/kopper.  

15 ting jeg ser frem til

1. Thanksgiving 🍰
2. Pynte til jul ⛄️ 
3. Førjulsfest 🍻
4. Kakao med krem og marshmallows ☕️
5. Jentekveld 💄 
6. Ugly Christmas Sweaters 🎅 
7. Julefilmer 🎬
8. Bake julekaker og sjokoladetrøfler 🍬
9. London! 🇬🇧
10. Harry Potter Studio og Wicked Musikal! 🎭
11. Kjøpe og pakke inn julegaver 🎁
12. Julemusikk 🎼
13. Julefrokost 🍴
14. Julaften 🎄
15. Nyttårsaften ✨

XX, NOX ♥️


 

EVERY DAY

"...I didn't just read this book - I inhaled it."
- Jodi Picoult

EVERY DAY av DAVID LEVITHAN 

Fantastisk. Jeg likte denne boka veldig godt, og konseptet er utrolig spennende. 

"Hver dag er jeg noen andre. Jeg er meg selv - jeg vet jeg er meg selv - men jeg er også noen andre. Det har alltid vært slik."

Hovedpersonen, altså bokens jeg/fortelleren heter A. A er hverken gutt eller jente, og A har ingen kropp. A våkner hver dag i en ny tilfeldig kropp, gutt, jente, populær, upopulær, metalhead, nerd, etc. Det eneste A vet er at h*n blir eldre (i boka er A cirka 16) og at h*n alltid befinner seg i området rundt Maryland. Hver morgen prøver A og finne ut hvem sin kropp han har lånt for dagen (A har tilgang til personenes minner og følelser) og leve en dag i livet deres uten å ødelegge noe eller bli lagt merke til.

En dag våkner A opp som Justin. Justin er egentlig en douchebag og behandler ikke kjæresten sin Rhiannon bra, A skjønner ikke hvorfor hun orker å bli værende sammen med Justin. Justin (styrt av A) og Rhiannon ditcher skolen og tilbringer en perfekt dag sammen på stranda, det er der historien virkelig begynner. A forelsker seg i Rhiannon, h*n har endelig funnet noen h*n vil tilbringe hver dag sammen med. Og Rhiannon har også en perfekt dag, noe som ikke virker helt riktig siden det ikke er den Justin hun kjenner. A våkner selvfølgelig opp som en annen person dagen etter, men begynner å finne informasjon om Rhiannon, besøke skolen hennes og å møte henne som tilfeldige personer. A klarer ikke å gi slipp på Rhiannon.

"I am not kissing her because I want to, and I am not kissing her because I need to - I am kissing her for a reason that transcends want and need, that feels elemental to our existence, a molecular component on which our universe will be built."

Historien om A og Rhiannon er en fin, romantisk, morsom, trist og spennende historie. Men det som for meg gjorde boka spesiell, og det som fikk meg til å like boka så godt var menneskene i den. Alle de personene som A våkner opp som. Jeg elsker hvordan man får en glimt inn i forskjellige personers liv og følelser fra innsiden. Selv om boka i utganspunktet er en romantisk historie, handler boka om så mye mer. Den handler om mennesker. Man får både se livet til de forskjellige personene fra innsiden via A og han oppfatninger, følelser og bemerkninger. Men også fra utsiden via Rhiannon og hvordan hun oppfatter og reagerer på de forskjellige personene hun møter.

Du får møte så mange forskjellige mennesker, fra foskjellige miljøer med forskjellige tanker. A våkner som en ny person i hvert kapittel, og det er til sammen 40 kapitler. Boka tar opp temaer som ofte kan være tabu på en veldig naturlig og udiskriminerende måte uten å gjøre noe stort ut av det. F.eks. rusmiskbrukere, overvektige, homofile, transpersoner, hjemmeundervisning, strenge foreldre, selvmordstanker og mental helse. Jeg føler du kan lære utrolig mye fra hvert eneste kapittel og hver nye person man møter i boka.

Denne boka er absolutt verdt å sjekke ut.

Jeg har hørt veldig mye bra om denne forfatteren før. Jeg har lest litt av 'Will Grayson, Will Grayson' før som han har skrevet sammen med John Green og jeg likte den veldig godt (jeg skal lese hele boka etterhvert). Ellers så har jeg sett filmatiseringene av to av bøkene han har skrevet, 'Naomi and Ely's No Kiss List' og 'Nick and Norah's Infinite Playlist', som også er veldig bra (jeg skal kjøpe og lese disse bøkene etterhvert også). Det er også flere bøker han har skrevet som jeg synes at høres interessante ut. Jeg tror dette er en forfatter jeg kommer til å lese mye av.

Q:
Har du lest denne boka?
Har du noen bøker å anbefale?

XX, NOX ♥️


#bok | #anmeldelse | #review

Fresh ink 🌙 🌹🌟Akkurat nå sitter jeg og føler at jeg nesten ikke klarer å røre på meg. I dag har jeg vært på Lena og farget opp igjen tre tatoveringer som jeg tok i september. En stor på høyre skulder, en stor på venstre arm og en bitteliten på venstre ringfinger, alle godt innpakket og teipet slik at det er vanskelig å gjøre noe som helt for øyeblikket.

Jeg skal lage et eget innlegg om alle tatoveringene mine senere, akkurat nå er det ikke så lett, både fordi hånda mi er teipet slik at det er vanskelig å skrive, men også fordi tre av seks tatoveringer er dekket over så jeg har ikke mulighet til å ta bilde.

Når jeg var ferdig med å tatovere meg dro jeg videre på kjøpesenteret før jeg dro hjem. Jeg endte opp med å kjøpe flere bøker... igjen. Jeg kjøpte også en del i går. Jeg har egentlig kjøpt en del bøker i det siste, men jeg har også lest en del bøker i det siste. Jeg tenkte å begynne å skrive anmelelser av bøkene når jeg er ferdig med dem, den første anmeldelsen kommer i morgen.

Nå skal jeg bare slenge meg på sofaen og slappe av resten av dagen. Jeg er for teipet sammen til å bevege meg for mye i tillegg til at jeg er sliten, trøtt og ikke helt i form i dag til å gjøre så mye annet.

XX, NOX ♥️​


 

Podcast anbefalinger 🎧

Jeg tenkte å dele mine podcast favoritter med dere. Du kan finne alle podcastene her hvis du vil sjekke dem ut. Eller så kan du trykke på de forskjellige bildene for å komme inn på hver enkelte podcast. Bare en FYI, alle disse podcastene er på Engelsk. Personlig elsker jeg å høre på podcaster mens jeg f.eks. rydder, sitter å tegner, i senga når jeg skal sove eller når jeg sitter på bussen eller venter et sted. Jeg elsker musikk, men jeg synes podcaster er et godt, lærerikt og interessant alternativ i de situasjonene jeg ellers ville ha hørt på msuikk. Mange av disse podcastene av laget av YouTubere og jeg anbefaler definitivt å sjekke ut kanalene deres der også.

FILLER:

Filler Podcast er den første podcasten jeg begynte å høre på og den som fikk meg til å begynne å høre på podcaster. Vertene for denne podcasten er Harry Hitchens og Matt Shore  som begge har bakgrunn innen for podcastens tema. Filler Podcast er en podcast for den kreative industrien. Hver uke har de en ny gjest som har en jobb innen denne industrien, f.eks. filmskapere, designere, YouTubere, bloggere, fotografer, sangforfattere også videre. De snakker om hvordan det er å ha de jobbene de har, hvordan de har klart å lykkes og erfaringer, alt over en kopp med kaffe.

Jeg liker denne podcasten veldig godt. Den er veldig behagelig å høre på med lydene fra kaffe som blir laget, kopper som klirrer og miljø lydene i bakgrunnen, det føles som du sitter der sammen med dem. Det er også veldig interessant å høre om forskjellige kreative yrker, hver enkeltes erfaringer og hva de har gjort innenfor yrkene sine. Det er en veldig interessant, inspirerende og spennende podcast som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg fant ut om denne podcasten via Estée Lalonde som faktisk selv har vært en av gjestene til Filler.

 

LADIES WHO LUNCH:

Ladies Who Lunch er en podcast jeg har begynt å høre på ganske nylig, men den er absolutt verdt, og ikke minst viktig, å ha med i denne listen. Ingrid Nilsen og Cat Valdes, begge kjent fra YouTube, er vertene for denne podcasten. Jeg anbefaler også å sjekke ut YouTube kanalene dems. Denne podcasten er ganske lett og morsom og høre på, men de diskuterer viktige temaer som bl.a. indentiteter, forhold, dating, sex og seksualitet, homofili, karriere, angst og mensen. Hvis du sliter med noe spesielt så kan kanskje en episode av denne podcasten hjelpe deg, men uansett om du kanskje ikke sliter med noen av disse temaene selv føler jeg det er verdt og høre på uansett. For å forståelse for andre, lære mer om viktige temaer i dagens samfunn eller bare fordi det er interessant.

Jeg liker at de tar opp temaer og normaliserer ting som ikke blir tatt opp så ofte. Som ung var det flere ting jeg måtte søke opp selv på internett hvis jeg var usikker på (f.eks. ung.no) siden det er ting som ikke blir snakket om hverken hjemme eller på skole. Både Ingrid og Cat har erfaringer innenfor mange av disse temaene selv, så det føles godt å kjenne seg igjen i andre og høre på hvordan de har opplevd ting, deres erfaringer og deres meninger. Ingrid Nilsen er homofil og Cat Valdes er heterofil, så de har også forskjellige erfaringer og opplevelser innenfor flere av disse temaene som gjør at man kan se ting fra forskjellige synspunkt. Anbefales på det sterkeste å sjekke ut!

 

NOT TOO DEEP:

Not Too Deep er en veldig uhøytidelig, morsom og interessant pocast. Grace Helbig, kjent fra YouTube, er verten for denne podcasten. Hvis du kjenner til YouTube kanalen hennes skjønner du sikkert greia med denne podcasten, men hvis ikke så anbefaler jeg å sjekke ut YouTube kanalen hennes også. Hun har mange interessante gjester (ofte kjent fra YouTube) inkludert Rosanna Pansino, Hank Green, Joe Sugg, Jenna Marbles, Hannah Hart og Mamrie Hart. Som tittelen sier så er podcasten "not too deep". Du blir kjent med forskjellige interessante personer uten å gå for dypt og seriøst. 

Jeg liker denne podcasten når jeg bare er i humør for å høre på noe, ha bakgrunnstøy mens jeg driver med noe eller ikke vil høre på noe for seriøst. Podcasten er definitiv interessant, men den er mye lettere å høre på enn flere av de andre podcastene hvor du kanskje bør høre bedre etter eller være fokusert.

 

DEAR HANK & JOHN:

Hank og John Green er best kjent som Vlogbrothers på YouTube. De svarer på spørsmål fra lyttere, gir råd og snakker om alt mulig. Podcasten er ganske uhøytidelig, morsom og random. De er kjente nerder, så det er en del geeky temaer som er noe jeg personlig elsker. Jeg vil egentlig skrive noe om hva de snakker om som f.eks. "De snakker om alt fra universet, planeter og vitenskap til fotball, livet og politikk" (som er sant), men jeg føler ikke det dekker nok siden de rett og slett snakker om.. vel.. ALT. Hovedsaklig er det Hank og John som snakker, men de har også gjester innimellom.

Selv om de snakker om alt mulig, og av og til mer seriøse og tyngre temaer så klarer podcasten å holde en lett og humoristisk tone og være en veldig lett podcast og høre på og følge med på. Dette er også en podcast som kan være god å ha på i bakgrunnen mens jeg driver med ting, hvis jeg sitter på bussen eller mens jeg tegner f.eks. Jeg anbefaler å sjekke ut både podcasten og ikke minst de forskjellige YouTube kanalene John og Hank står bak som f.eks. Crash Course, SciShow og SchiShow Space.

For you fellow nerdfighters: DFTBA!

 

PSYCHOBABBLE:

"It's not just crazy talk, it's Psychobabble!"
Tyler Oakley kjent fra YouTube sammen med bestekompisen sin Korey Kohl er sammen vertene for denne podcasten kalt Physchobabble. Igjen en veldig lett, uhøytidelig, morsom podcast. De snakker om alt mulig, men mye om kjendissladder og pop kultur.  Tyler har selv sagt at han tror at folk hører på podcasten hans fordi de vil være venner, og jeg har egentlig samme følelse. Det føles som du sitter og snakker og sladrer med venner om kjendiser, livet og fester.  

Dette, som Not Too Deep, er en podcast jeg ofte har i bakgrunnen mer enn jeg faktisk føger med på. Jeg får selvfølgelig med meg hva de snakker om, men i forhold til f.eks. Filler og Ladies Who Lunch som snakker om spesielle temaer og som du faktisk må aktivt høre på, er dette en litt mer random podcast som hopper fra tema til tema og som det ikke gjør noe om du er litt distrahert eller ikke følger med på hele tiden.


EAR BISCUITS:

Rhett McLaughlin og Link Neal kjent fra Good Mythical Morning på YouTube er vertene for Ear Biscuits. I denne podcasten snakker de med andre YouTubere og skapere innen media. Litt på samme måte som Filler Podcast, men litt lette og mer humoristisk. Selv om konseptet kanskje er ganske like i de to podcastene så anbefaler jeg definitivt å sjekke ut begge siden de har forskjellige gjester, forsjellige spørsmål og en helt forskjellig følelse og gjennomføring. Ear Biscuits i motsetning til Filler etter min oppfatning fokuserer litt mer på gjestene personlig, mens Filler fokuserer mer på jobbene deres, verkene de har laget, hva de jobber på og hvordan de har lykkes.

Jeg liker denne podcasten veldig godt, både fordi jeg liker Rhett og Link, men også fordi det er veldig interessant å høre om forskjellige mennesker, hva de gjør og erfaringene dems.  I tillegg til podcasten deres så føler jeg at jeg må anbefale å sjekke ut Good Mythical Morning på YouTube. Det er et morgen show med nye episoder på hverdager. Episodene er morsomme og humoristiske og inkluderer challenges, gjester, "top 5" av alt mulig og smakstester. Jeg synes det er godt å ha noe fast og se på på morgenen mens jeg spiser frokost eller gjør meg klar til det jeg eventuelt skal og Good Mythical Morning har vært en del av rutinene mine en stund.

 

SEX NERD SANDRA:

Sandra Daugherty er verten for podcasten Sex Nerd Sandra som er en av podcastene innenfor Nerdist. Du kan se en oversikt over podcastene dems her hvis du er interessert i å sjekke ut flere.  Jeg har ikke hørt på så mange av episodene til denne podcasten selv, bare de jeg føler er interessante eller relavante for meg personlig. Og det er egentlig derfor jeg vil anbefale den også. Denne podcasten handler om sex. Sex, seksualitet, identitet, fetisher etc. 

Det jeg liker med denne podcasten er at hver episode har et tema, slik at du kan høre på det som er interessant eller relevant for deg. Hun går in-depth på de forskjellige temaene, du kan lære om foskjellige ting, om sex, teknikker og om deg selv. Dette er ikke en podcast jeg har hørt så mye på, men jeg føler den er verdt og nevne i tilfelle noen er interesserte.

Q:
Har du noen podcaster du anbefaler?
Har du hørt på/om noen av disse?
Er det noen av disse som høres interessante ut?

XX,


#podcast | #anbefaling

My Z Palette // Makeup Geek

Jeg tenkte å dele hvilke øyenskygger jeg har fra Makeup Geek med dere. Jeg elsker slike bilder/innlegg selv siden det er lettere å finne de øyenskyggene jeg selv har lyst på istedenfor å lete gjennom lister med navn. Her ser du også hvordan noen av øyenskyggene ser ut i forhold til hverandre. 

Makeup Geek sine skygger er veldig god kvalitet, billige til å være single øyenskygger og "foiled" formulaen som noen av skyggene har en fantastisk! Alle mine Makeup Gekk produkter pluss Z Palettet kommer fra beautybay.com.

Q:
Hva er favoritt skyggene dine fra Makeup Geek?
Er det noen av disse du likte?

XX,


 

Nyeste innkjøpSom jeg nevnte i forrige innlegg så kjøpte jeg litt sminke nar jeg var innom kjøpesenteret med kusina mi. Jeg kjøpte ikke mye, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte.

På Vita kjøpte jeg en lip balm fra Zoella. Denne gir bra med fuktighet, men min favoritt ting med denne er fargen. Den gir en perfekt rosafarge til leppene. Jeg elsker den!

På H&M kjøpte jeg en leppestift NYX, contour/highlight/blush trio fra Sleek og en sminkepung.

Sminkepungen gir meg veldig mermaid vibes og skifter mellom blå, grønn, lilla og rosa ettersom hvordan du holder den i lyset.

Leppestiften fra NYX er fantastisk. Den er i fargen Nightcrawler, som er en veldig mørk lilla farge som er helt nydelig. Den går på veldig kremete og lett, og tørker matt så den sitter veldig godt.

Contour/Higlight/Blush trioen fra Sleek er også helt super. Contour fargen er litt for varm for min del, men kan brukes som bronzer/øyenskygge. Highlighteren og blushen derimot er perfekte! Highlighteren er ikke for hard/frosty, fargen er veldig fin og den ser kjempebra ut på. Blushen er allikevel favoritten min. Det er en litt peachy rosa farge med skimmer. Den ser fantastisk ut på, fargen er nydelig og skimmeret er perfekt (ikke glitrete i det hele tatt).


#sminke | #hm | #CKALxHMxNYX | #sleek | #nyx | #zoella

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits