Lisa Bergersen -

🍁 Autumn Vibes 🍁


Tenkte jeg skulle dele litt av musikken jeg hører på for tiden med dere. Dette er altså 'Autumn Vibes' spillelisten min. Musikksmaken min varierer veldig på humøret og ikke minst årstiden. På høsten har jeg en tendens til å høre på litt roligere musikk. Akustisk, country og lignende musikk. Noen av favoritt artistene og bandene mine for øyeblikket er: Adele, Ed Sheeran, Mumford & Sons og The Lumineers.

Hva er favorittsangen din for øyebliket?

Green DayI går kveld var jeg, moren min og broren min på Green Day konsert i Oslo. Jeg har sett dem før, da de spilte på Ullevål stadioen i 2010, og de var definitivt like gode live som det jeg husket.  

Det var noen sanger jeg skulle ønske de spilte som de ikke gjorde, men når de har så utrolig mange sanger er det alltid noen som ikke blir med. Jeg er utrolig fornøyd med konserten, og har selvfølgelig lyst til å se dem igjen! Forhåpentligvis blir det ikke nesten sju år til neste gang slik som det ble nå.

Jeg elsker konserter og live musikk. Spesielt rock og metal konserter. Jeg elsker å sitte i kø med andre fans (slik ble det ikke denne gangen), synge med på favorittsangene mine og ikke minst stemningen! Den neste konserten jeg skal på er Avenged Sevenfold i mars. Gleder meg sinnsykt!

I morgen tidlig skal jeg på jobbintervju for en praksisplass. Wish me luck!

XX, LISA 
 

Mine favorittsanger for øyeblikket

Hverdag:

Trening:

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » Mai 2017 » Mars 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock Onhits