Hard Wax

Som sikkert mange andre har sett har det poppet opp en del hard wax videoer i det siste på Facebook og Instagram. Jeg har sett etter gode måter å fjerne ansiktshår på, så når jeg kom over disse videoene ble jeg veldig nysgjerrig.

Vanligvis napper jeg øyenbrynene mine og barberer resten av ansiktet. Jeg har såpass mye ansiktshår at det synes veldig tydelig hvis jeg har på sminke eller hvis lyset skinner på ansiktet mitt.

Jeg har prøvd å vokse før, men det fungerte veldig dårlig på meg. Voksen jeg prøvde den gangen var av en helt annen type, så jeg gledet meg veldig til å teste ut denne.

Hard Waxen jeg testet ut kjøpte jeg faktisk på Wish. Jeg ville ikke bruke for mye penger på det i tilfelle det ikke var for meg. Jeg fant en begynner pakke med en liten pakke med voks perler, en tinn skål og noen trepinner. Jeg endte opp med å bruke bare voks perlene og ikke det andre som fulgte med i settet. Jeg brukte en liten glasskål fra IKEA til å ha voks perlene i og smeltet dem i mikroen. Dette fungerte veldig bra. I stedet for trepinnene som fulgte med brukte jeg noen ispinner jeg hadde hjemme (De på bildet, kjøpt på Clas Ohlson) siden de hadde en mye bedre form og var smalere på den ene enden slik at jeg fikk mer presisjon.

Voksen var veldig lett og påføre og forme der jeg trengte det. Jeg vokset øyenbrynene (bare rundt siden jeg liker formen på dem), kinnene og over leppene. Jeg passet på å holde huden stramt og ha hånden nær ansiktet når jeg rev av voksen slik at det ble så jevnt som mulig.

Denne voksen gjorde mye mindre vondt enn å nappe brynene og det var mye kjappere. Det ble også glattere enn det blir når jeg napper siden jeg fikk bort flere av de små hårene jeg ikke får tak i med pinsetten. På kinnene gikk det også veldig bra. Å vokse over leppene var vondere siden det var flere små hår som voksen satte seg i. Med nå fort jeg hadde fått et godt grep og fikk revet av resten av voksen i en omgang gikk det veldig fint og gjorde bare vondt i et sekund. Så det er viktig å ikke tvile og å rive alt med en gang.

Konklusjon: Jeg likte veldig godt denne måten å fjerne hår på. Det var raskt, billig og ga et veldig fint resultat. Jeg kommer definitivt til å fortsette med dette heller enn å nappe og barbere. Jeg ble så vidt rød på områdene jeg vokset, men det forsvant innen en par minutter, så jeg kan trygt gjøre dette rett før jeg skal ut. Jeg kommer definitivt til å kjøre mer og muligens investere i en "smelte maskin" etterhvert siden det er lettere enn å gå mellom mikroen og badet.

Jeg har ikke prøvd voksen noe annet sted enn i ansiktet enda, men har absolutt tenkt til å prøve det på leggene. Jeg vil holde dere oppdatert på hvordan det går når jeg kommer så langt.

 

Beauty WislishtDet er en stund siden jeg postet en 'Beauty Wishlist'. Jeg har også sakte men sikkert skaffet meg noen av tingene på de forrige jeg har laget, så jeg tenkte det var på tide med en ny en!

Jeg elsker ønskeliste innlegg fordi jeg får så mye inspirasjon. Både med å lage mine egne, men også sjekke ut andres. I tillegg er det en veldig grei måte å ha oversikt over hva jeg faktisk ønsker meg og har lyst til å prøve ut slik at når jeg faktisk skal kjøpe noe så er det mindre sannsynlighet for å kaste bort pengene på noe tilfeldig. Jeg sjekker alltid ønskelistene mine først og går for disse produktene før noe annet. Både når det gjelder sminke, men også andre ting som f.eks. bøker.

Dette er noe av det jeg ønsker meg for øyeblikket. Legg gjerne igjen en kommentar om du har erfaring med noen av disse produktene. Eller spør gjerne om du lurer på hva noe er, hvor du kan få tak i det eller navnet på farger. 

Blackhead remover

Beklager på forhånd for at det ikke kommer innlegg med like bra kvalitet på bildene den neste uka. Broren min skal på tur og låner speilreflekskameraet mitt, så jeg har bare mobil frem til han kommer tilbake.Jeg sliter veldig med store porer og blackheads på nesen min. Jeg har prøvd mye forskjellig, og prøver fortsatt stadig vekk nye produkter siden jeg fortsatt ikke har funnet et mirakel produkt. Men foreløpig er dette det nærmeste jeg har kommet. Dette er en 3 stegs maske for nesen av Holika Holika. Jeg kjøpte mine på BeautyNetKorea, men det kan også fåes tak i på bl.a. iHerb.

Den første føles ut som en "sheet-mask" og åpner porene så de kan lettere renses. Steg nummer to en den klassiske pore-strip masken som stivner, og når du tar den av så ser du alt det ekle som sitter igjen på masken. Og nummer tre etterbehandler og minimerer porene. 

Jeg liker denne veldig godt fordi jeg faktisk ser et ordentlig resultat. Det varer ikke så sykt lenge (hjelper noen dager), men jeg har tenkt til å kjøpe flere og bruke de jevnlig/ukentlig og da er jeg sikker på at det vil forbedre nesen min over tid og at resultatet holder lenger siden det ikke bygger seg opp masse mellom hver gang.

Jeg anbefaler definitivt å teste ut denne hvis du sliter med det samme problemet som meg. Jeg anbefaler også å sjekke ut koreansk hudpleie generelt siden de har et rykte for å lage veldig gode produkter.  

Urban Decay // Naked 3

Jeg har elsket dette palettet i det siste. Jeg liker veldig godt de rosa og rosegull tonene på fargene.  Jeg liker godt at palettet både har matte "transition" og base farger, men også shimmer og glitter. Jeg liker også at det både er lyse farger, medium farger som passer i globallinjen og også et par mørke farger så du kan lage en smoky look i palettet. Favorittfargene mine i palettet er Buzz, Nooner, Liar og Mugshot.

Børsten som er med i palettet er faktisk også bra. Det er veldig sjeldent jeg liker børstene eller rettere sagt svampene som er med i paletter. Men denne børsten er veldig god. Den er dual-ended, altså den har børste på hver side. Den ene siden, den største, passer perfet til å blende farger i globallinjen. Mens den flate siden passer til å påføre skygge på øyelokket. Den har myke og deilige hår som gjøre den god å bruke, i motsetning til billigere paletter som ofte har stivere hår som stikker.

Når jeg kjøpte palettet fulgte det også med prøver på noen av eyeshadow primerene til Urban Decay også. Den originale (nude, tørker usynlig), *Eden (nude matte, bra dekkevne og gir en god base), Sin (Champagne shimmer) og Anti-Aging (nude, color correcting and blurring). Jeg har ikke brukt noen av disse prøvene enda, men det er gode størrelser på prøvene. *Selv har jeg fullsize versionen av Eden som jeg er veldig fornøyd med og anbefaler på det varmeste.

Jeg skal prøve å lage noen looks med dette palettet etterhvert som jeg skal poste her på bloggen og på Instagrammen min. Kom gjerne med ønsker hvis det er en spesiell farge du vil jeg skal bruke eller om det er noen spesielle looks du ønsker å se. Jeg tenkte å legge ut et innlegg med alle palettene mine om ikke så alt for lenge.

XX, NOX 💖


#sminke | #urbandecay | #naked3 | #makeup | #rosegull | #rosa | #pink | #rosegold

Stunning SmokesDa jeg var i Gran Canaria i sommer kjøpte jeg en del sminke, men jeg har ikke fått somlet meg til å begynne og teste ut alt ordentlig før nå. Jeg kjøpte en god del paletter, både på Sephora, men også noe drugstore inkludert denne fra Freedom.

Denne er myk, godt pigmentert, nydelige farger og uten fallout. I love it. Den heter 'Stunning Smokes' for de som eventuelt er interesserte. Det jeg liker spesielt godt med palettet er at den har både matte base farger, men også mer shimmer/metallic farger slik at du har alt du trenger i et palett.

For de som ikke er kjent med merket Freedom så er det et merke fra TAM Beauty, de samme som har Makeup Revolution og I♥️Makeup. Jeg anbefaler absolutt å sjekke ut sminken derfra.

Jeg tenkte å poste noen looks fremover med de palettene jeg kjøpte i sommer. I tillegg til dette kjøpte jeg blant annet paletter fra Kat Von D, Too Faced og Urban Decay. Jeg tenkte også å lage noen mindre 'Current Beauty Faves' innlegg jevnlig med noen få produkter istedenfor store favoritt innlegg en gang i måneden.

♥️  ♥️  ♥️

I dag hadde jeg første dagen min i praksis hos bokhandelen ARK. Jeg har sletet med å finne jobb lenge, og har endelig fått en praksisplass hvor jeg kan få litt arbeidserfaring. Jeg føler ARK passer meg perfekt siden jeg elsker bøker, spill og kontor ting (tegning, maling, ark, blyanter, notatbøket etc.). Den første dagen min gikk veldig fint og jeg ser frem mot å fortsette der. 

Jeg har som mål å lese mye mer i år og spesielt når jeg jobber i bokhandel er det kjekt å kunne gi anbefalinger om bøker. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skal jeg begynne å poste flere bokanmeldelser her på bloggen også.
So stay tuned!

XX, LISA 💋


#sminke | #makeup | #jobb | #ark | #bøker | #freedom | #tambeauty | #praksis | #hverdag

My NYX lip collection 💋NYX Lingerie - Embellishment
NYX Full Throttle - Night Crawler
NYX Soft Matte Lip Cream -  Cannes og Istanbul
NYX Butter Glosses - Angel Food Cake, Strawberry Parfait, Cupcake og Merengue
NYX Butter Lip Balm - Red Velvet

♥️ ♥️ ♥️

Jeg absolutt elsker alle disse! NYX er definitivt en av favorittene mine, hvis ikke nummer én når det kommer til leppe produkter. Jeg elsker pigmenteringen, konsistensen og ikke minst luktene på NYX sine produkter.

Dette er de de produktene jeg har så langt, men jeg vil definitivt prøve ut både flere produkter og farger etterhvert. Jeg ønsker meg spesielt flere farger av Soft Matte Lip Cream'ene.

Q:
Har du prøvd noe fra NYX?
Hva er dine favoritt NYX produkter og farger?

XX, LISA 💖

My Z Palette // Makeup Geek

Jeg tenkte å dele hvilke øyenskygger jeg har fra Makeup Geek med dere. Jeg elsker slike bilder/innlegg selv siden det er lettere å finne de øyenskyggene jeg selv har lyst på istedenfor å lete gjennom lister med navn. Her ser du også hvordan noen av øyenskyggene ser ut i forhold til hverandre. 

Makeup Geek sine skygger er veldig god kvalitet, billige til å være single øyenskygger og "foiled" formulaen som noen av skyggene har en fantastisk! Alle mine Makeup Gekk produkter pluss Z Palettet kommer fra beautybay.com.

Q:
Hva er favoritt skyggene dine fra Makeup Geek?
Er det noen av disse du likte?

XX,


 

Nyeste innkjøpSom jeg nevnte i forrige innlegg så kjøpte jeg litt sminke nar jeg var innom kjøpesenteret med kusina mi. Jeg kjøpte ikke mye, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte.

På Vita kjøpte jeg en lip balm fra Zoella. Denne gir bra med fuktighet, men min favoritt ting med denne er fargen. Den gir en perfekt rosafarge til leppene. Jeg elsker den!

På H&M kjøpte jeg en leppestift NYX, contour/highlight/blush trio fra Sleek og en sminkepung.

Sminkepungen gir meg veldig mermaid vibes og skifter mellom blå, grønn, lilla og rosa ettersom hvordan du holder den i lyset.

Leppestiften fra NYX er fantastisk. Den er i fargen Nightcrawler, som er en veldig mørk lilla farge som er helt nydelig. Den går på veldig kremete og lett, og tørker matt så den sitter veldig godt.

Contour/Higlight/Blush trioen fra Sleek er også helt super. Contour fargen er litt for varm for min del, men kan brukes som bronzer/øyenskygge. Highlighteren og blushen derimot er perfekte! Highlighteren er ikke for hard/frosty, fargen er veldig fin og den ser kjempebra ut på. Blushen er allikevel favoritten min. Det er en litt peachy rosa farge med skimmer. Den ser fantastisk ut på, fargen er nydelig og skimmeret er perfekt (ikke glitrete i det hele tatt).


#sminke | #hm | #CKALxHMxNYX | #sleek | #nyx | #zoella

Mine favoritt sminke svamper

Jeg tenkte å fortelle litt om mine favoritt sminke svamper.

Jeg er ikke super fan av Beauty Blenderen slik som mange er og etter å ha prøvd haugevis med forskjellige svamper fra foskjellige steder og merker har jeg endelig funnet favoritten.

Disse er fra AliExpress (link her) og skal visstnok være en dupe for Real Techniques Miracle Complexion sponge. Jeg har ikke prøvd denne så jeg kan ikke si om de er like, men jeg kan si at jeg ikke kommer til å kaste bort pengene på den når denne er så fantastisk og billig.

Den er supermyk, suger ikke opp produktet og utvides til dobbel størrelse når du gjør den våt. Anbefales på det sterkeste!


#anbefaling | #sminke | #makeup | #aliexpress

IsaDora Insane Volume Lash Styler - Review

Dette har blitt den nye favoritt maskaraen min!

Resultatet er helt fantastisk! Maskara har aldri vært et favorittprodukt når det kommer til sminke, og jeg har prøvd haugevis uten å være fornøyd. Jeg har ikke følt at noen maskara har gjort alt jeg skulle ønske av en maskara... frem til nå. Denne er definitivt den jeg kommer til å kjøpe hver gang jeg trenger en ny maskara fra nå av. (Men jeg kommer selvfølgelig til å prøve flere og skrive reviews for dere)

Den er utrolig lett å jobbe med. Den flate siden er min favoritt. Den separerer vippene perfekt og gir en jevn påføring på hele vippene fra roten helt til spissen. Den buede siden påfører litt mer produkt og hjelper til å få vippene mine til å se fyldigere ut.

Den holder hele dagen og det er ikke noe rester som faller under øynene slik som mange har en tendens til å gjøre.

Den gir perfekt med volum og lengde. Og det er den maskaraen som separer vippene mine best og som er lettest å få et bra resultat med.


#mascara | #sminke | #makeup | #review

Min favoritt sminkefjerner!Den originale Garnier Micellar Cleansing Water (den rosa) har vært favoritten min utrolig lenge nå. Jeg har prøvd utrolig mange sminkefjernere og dette er den eneste jeg har funnet så langt som ikke svir i øynene mine eller gjør huden min sensitiv.  Prisen er heller ikke så ille, spesielt for størrelsen på flasken!  Jeg har betalt 59,- kroner for disse på Vita, og den lille kjøpte jeg i Sverige. Da jeg så de hadde kommet ut med en oljebasert version måtte jeg bare prøve den ut!

Jeg bruker den rosa til vanlig og jeg elsker den! Hvis jeg har på meg litt mer heavy sminke eller vannfast sminke bruker jeg den gule. Den gule er ett hakk bedre enn den rosa. Den fjerner sminken lettere, etterlater huden myk og fuktig (men ikke oljete) i tilegg til at den lukter kjempegodt (de andre har ikke noe spesiell lukt). Den lilla bruker jeg som en reiseversion og har med meg når jeg skal bort siden den tar mye mindre plass i tillegg til at den tar bort vannfast sminke hvis jeg trenger det.

Jeg har hørt folk si både positive og negative ting om disse. Men for meg er dette den beste sminkefjerneren jeg vet om. Hvis du er på jakt etter en ny sminkefjærner og ikke har prøvd denne så anbefaler jeg å teste den ut.


#sminke | #sminkefjerner | #garnier | #micellar | #cleanser

Mine favoritt ansiktsmasker

Disclaimer: Jeg har veldig tørr hud med oljete nese og store porer. Jeg vet de fleste av maskene her passer bedre for oljete hud, men jeg føler at selv om de stripper huden litt for fuktighet der og da gjør de også huden mer mottakelig for fuktighet når jeg tar på meg fuktighetskrem etterpå. Så selv om disse maskene er for oljete og uren hud så fungerer de perfekt på min tørre hud!

Secret Key // Gold Racoony - Hydro Gel Eye & Spot Patches
Dette er teknisk sett ikke en ansiktsmaske, men jeg tenkte at jeg ville inkludere dette produktet allikevel. Dette er gele "lapper" du har under øynene og på kviser. Jeg liker dette produktet veldig godt siden det gir bra med fuktighet. Jeg pleier ofte å bruke disse sammen med en ansiktsmaske. Fåes kjøpt her.

Origins // Clear Improvement - Active Charcoal Mask
Denne renser huden bra og etterlater huden myk og ren. Jeg vil påstå at denne er den "mildeste" av ansiktsmakene her, den tar ikke bort noe av fuktigheten i ansiktet mitt og fungerer perfekt når huden min er sensitiv. 

The Body Shop // Tea Tree Face Mask
Denne bruker jeg når jeg sliter ekstra med kviser og urenheter siden den inneholder tea tree, noe som er bra for å bekjempe dette. Denne er også ganske snill mot huden min og fjerner ikke for mye av fuktigheten i ansiktet mitt.

Formula 10.0.6 // Deep Down Detox - Ultra Cleansing Mud Mask
Jeg vil påstå at denne gir mest resultat av maskene her. Den gir definitivt best resultat etter en bruk og fungerer skikkelig som en "Deep Down Detox". Jeg ville ikke brukt denne til vanlig siden huden min er litt sensitiv, men heller når huden min virkelig trenger det. Den stripper huden min for fuktighet og etterlater den ganske stram, men det er ikke noe problem så lenge jeg bruker en god fuktighetskrem etterpå. Sliter du med oljete og uren hud ville jeg definitivt testet ut denne!

H&M // Charcoal and Volcanic Soil
Jeg liker denne veldig godt og den minner om de andre maskene her. Den renser huden min bra, stripper ikke huden min for mye av fuktighet og etterlater huden min myk og ren. Siden dette er en engangspakke pleier jeg kun å ha med denne i toalettmappa hvis jeg skal bort siden den ikke tar noe plass, og bruker de andre hjemme.

Børster:
Makeup Mekka - Foundation Brush 111
Real Techniques - Pointed Foundation Brush


#hudpleie | #ansiktsmaske | #thebodyshop | #formula1006 | #origins | #makeupmekka | #realtechniques | #mudmask | #claymask

Hvordan jeg vasker sminkekostene mineDAGLIG:
Jeg har en 'Dry Brush Cleaner' ting som jeg bruker til å rense kostene mine mellom hvert bruk, men det tar bare bort pigment på kosten og renser dem ikke i dybden.

Hvis du ikke har så mange sminkekoster og liker å eksperimentere med farger, men ønsker å slippe å vaske dem mellom hver gang anbefaler jeg å sjekke ut denne. Den gjør at du kan bytte mellom farger uten at de blandes. F.eks. hvis du bruker blå øyenskygge en dag og vil bruke den samme kosten dagen etter til rosa øyenskygge, kan du bare rense den på denne "svampen" og du vil ikke få blå øyenskygge i den rosa skyggen din. Eller om du vil bruke samme kost til blush og bronzer uten å blande fargene. LINK HER.

UKENTLIG:
Når jeg vasker kostene min bruker jeg bare varmt vann, en mild såpe og en matte til å rense dem på.

Jeg liker å bruke LUSH sine såper siden de er naturlige og ikke har noen sterke kjemikalier i dem, i tillegg til at de gjør kostene myke og behaglige. Favoritten min er 'Godmother' (som dessverre ikke er å få tak i lenger) og 'Honey I washed the Kids' som lukter herlig av honning og karamell. LINK HER til såpen. 

Matten er utrolig god til å få renset børstene i dybden og virkelig få ut alle restene som er igjen. Før brukte jeg bare innsiden av hånden, men det gjorde ikke en god nok jobb. LINK HER til matten. 

Når jeg er ferdig med å vaske dem legge jeg de i en slags boks eller på et fat med en klut i bunnen slik at de står med hårene litt nedover. Dette gjør jeg for at vannet skal renne ut av kostene og ikke inn i håndtakene og ødelegge limet.


#sminke | #sminkekoster | #vask | #rengjøring
 

All About That Base

Før brukte jeg ikke primere i det hele tatt, og så ikke grunnen til å ha enda et lag med produkt i tillegg til alt annet jeg hadde på ansiktet, men for en forskjell det gjør! Jeg har ekstremt tørr hud med en oljete nese og oljete øyenlokk. Foundation la seg utrolig kakete på meg uansett hva jeg gjorde og nå har jeg endelig funnet en måte og gjøre den perfekt på og alt er pga. primere. Jeg tenkte å skrive litt om hver av primerene jeg har og hva jeg bruker dem til.NIVEA Men // Sensitive After Shave Balm
Denne gir godt med fuktighet til ansiktet mitt i tillegg til at den gir et litt sticky grunnlag siden den inneholder glycerin, noe som er en veldig god ingrediens for primere. Denne gjør at foundationen påføres mye mer jevnt og ikke blir kakete. I tillegg gjør den at sminken holder seg lenger. I tilleg så lukter den kjempegodt og er billig, noe som er et stort pluss. Jeg betalte 55,- for denne.

YOUNGBLOOD // Mineral Primer
Denne primeren har den kjente glatte silicon følelsen som mange primere har. Denne typen primere har fungert dårlig på meg, men jeg har funnet ut at denne fungerer perfekt når jeg bruker en mineral pudder foundation. Resultatet blir en helt jevn og glatt påføring som ser peferkt ut i tillegg til at den jevner ut porene mine. Jeg liker spesielt godt å bruke denne primeren og pudder foundation på sommeren siden den holder meg matt uten å være kakete på varme sommerdager. Denne er veldig god, men også veldig dyr. Denne kostet meg over 500,-.

Maybelline New York // Baby Skin Instant Pore Eraser
Denne er veldig lik Youngblood primeren, bare mye, mye billigere. Den fungerer på akkurat samme måte, men jeg foretrekker Youngblood primeren siden det holder på sminken bedre. Men for prisen ville jeg anbefalt denne over Youngblood sin siden forskjellen er ikke så stor at det er verdt å betale for den dyre versionen etter min mening. Denne koster 99,-.

Makeup Mekka // Redness Relief Perfecting Face Primer - Green
Jeg må innrømme at jeg ikke synes denne gjør så mye for rødheten min, men den gir godt med fuktighet og gjør påføring av foundation jevnere og forhindrer den fra å bli kakete. Til å være såpass billig synes jeg den gir et bra resultat og får sminken til å holde seg lenger. Jeg vet ikke om de selger akkurat denne lenger, men Makeup Mekka sine primere er verdt å sjekke ut. Makeup Mekka sine primere koster 99,- men er på salg for 50,- for øyeblikket.

MAC Fix + // Prep + Prime
Jeg pleier å spraye denne som et siste steg etter fuktighetskrem og ansiktsprimer hvis jeg er ekstra tørr i ansiktet. Ellers så pleier jeg å spraye denne på svampen jeg bruker til å blende inn foundationen min med for å gi en jevnere påføring. En annen måte å bruke denne på er hvis huden ser litt kakete/pudrete ut når du er ferdig med ansiktssminken så kan du bare spraye denne over hele ansiktet og alt smelter sammen og ser perfekt ut. Denne er også perfekt til å få en mer intens farge på øyenskygger, spesielt glitter, duo chrome og foiled øyenskygger. Et av mine favoritt og must-have produkt. 165,- for den store versionen (jeg har den lille på bildet).

The Body Shop // Pore Minimizer
Denne primeren bruker jeg kun på nesen min siden jeg har store porer der og det er det eneste stedet jeg har en tendens til å bli oljete utover dagen. Jeg har veldig tørr hud, så jeg bruker den ikke over hele ansiktet, men hvis du har oljete hud er denne perfekt! Denne påføres veldig glatt som en silicon primer ville ha gjort, men den tørket matt.Den jevner ut porene veldig godt og siden den tørker matt så holder den veldig lenge. I tillegg til å  være en bra primer der og da så har den tea tree i seg som forbedrer huden og gir en mer permanent og god effekt over lengre tid i tillegg. Denne koster 179,-.

PÜR // Hydra Gel Lift - Eye Perfecting Primer
Dette er en super primer til å bruke under øynene for de som sliter med tørrhet, mørke ringer, fine linjer og/eller pufiness. I tillegg til å bruke den under øynene liker jeg veldig godt å bruke den på de stedene i ansiktet hvor jeg er mest tørr og sliter mest med at foundationen legger seg kakete. Denne gir masse fuktighet og gir huden en glatt følelse. Jeg har denne stående i kjøleskapet siden den gir en enda bedre effekt når den er kald. Denne har også en middels pris. Denne koster 170,-.

Urban Decay // Eyeshadow Primer Potion - Eden
Denne jevner ut fargen på øyenlokkene og tørker matt, noe som gir et perfekt grunnlag for øyenskygge og gjør det ikke creser utover dagen, i tillegg til at øyenskyggen holder mye lenger. Jeg har veldig oljete øyenlokk og denne er den eneste primeren jeg har prøvd så langt som som gjør at øyensminken min holder seg perfekt hele dagen. Prisen på denne er middels til dyr. Denne koster 185 ,-.


#primere | #primer | #sminke | #makeup | #tørrhud | #hudpleie


 

 

Dagens sminke!NYX - Soft Matte Lip Cream i fargen Cannes
L.A. Girl - Pro Conceal i fargen Green Corrector
Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz i fargen Medium Brown
Maybelline New York - Fit Me Concealer
Makeup Geek - Contour i fargen Bad Habit og øyenskygger i fargene Starry Eyes, Creme Brulee og Cocoa Bear
Anastasia Beverly Hills - Highlighter i fargen Crushed Pearl fra Glow Kitet Gleam
L'Oreal Paris - Mega Volume Collagen 24h mascara
L'Oreal Paris - Nude Magique Cushion Foundation
Physicians Formula - Butter Bronzer i fargen Bronze
The Balm - FratBoy blush
H&M - Compact Powder


#sminke | #makeup | #motd | #dagenssminke | #flatlay

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » Mai 2017

, Ringsaker

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Nerd, skeiv og kattemamma.

Kontakt:
thenoxus13@gmail.com

Rock Onhits