H&M HOME Wants - Christmas EditionH&M Home har fått inn så utrolig mye fin julepynt, og det er masse jeg har lyst på. Jeg tenkte å dele noen av favorittene mine med dere. Personlig foretrekker jeg å pynte til jul i fargene grå, rød og gull/kopper.  

Podcast anbefalinger 🎧

Jeg tenkte å dele mine podcast favoritter med dere. Du kan finne alle podcastene her hvis du vil sjekke dem ut. Eller så kan du trykke på de forskjellige bildene for å komme inn på hver enkelte podcast. Bare en FYI, alle disse podcastene er på Engelsk. Personlig elsker jeg å høre på podcaster mens jeg f.eks. rydder, sitter å tegner, i senga når jeg skal sove eller når jeg sitter på bussen eller venter et sted. Jeg elsker musikk, men jeg synes podcaster er et godt, lærerikt og interessant alternativ i de situasjonene jeg ellers ville ha hørt på msuikk. Mange av disse podcastene av laget av YouTubere og jeg anbefaler definitivt å sjekke ut kanalene deres der også.

FILLER:

Filler Podcast er den første podcasten jeg begynte å høre på og den som fikk meg til å begynne å høre på podcaster. Vertene for denne podcasten er Harry Hitchens og Matt Shore  som begge har bakgrunn innen for podcastens tema. Filler Podcast er en podcast for den kreative industrien. Hver uke har de en ny gjest som har en jobb innen denne industrien, f.eks. filmskapere, designere, YouTubere, bloggere, fotografer, sangforfattere også videre. De snakker om hvordan det er å ha de jobbene de har, hvordan de har klart å lykkes og erfaringer, alt over en kopp med kaffe.

Jeg liker denne podcasten veldig godt. Den er veldig behagelig å høre på med lydene fra kaffe som blir laget, kopper som klirrer og miljø lydene i bakgrunnen, det føles som du sitter der sammen med dem. Det er også veldig interessant å høre om forskjellige kreative yrker, hver enkeltes erfaringer og hva de har gjort innenfor yrkene sine. Det er en veldig interessant, inspirerende og spennende podcast som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg fant ut om denne podcasten via Estée Lalonde som faktisk selv har vært en av gjestene til Filler.

 

LADIES WHO LUNCH:

Ladies Who Lunch er en podcast jeg har begynt å høre på ganske nylig, men den er absolutt verdt, og ikke minst viktig, å ha med i denne listen. Ingrid Nilsen og Cat Valdes, begge kjent fra YouTube, er vertene for denne podcasten. Jeg anbefaler også å sjekke ut YouTube kanalene dems. Denne podcasten er ganske lett og morsom og høre på, men de diskuterer viktige temaer som bl.a. indentiteter, forhold, dating, sex og seksualitet, homofili, karriere, angst og mensen. Hvis du sliter med noe spesielt så kan kanskje en episode av denne podcasten hjelpe deg, men uansett om du kanskje ikke sliter med noen av disse temaene selv føler jeg det er verdt og høre på uansett. For å forståelse for andre, lære mer om viktige temaer i dagens samfunn eller bare fordi det er interessant.

Jeg liker at de tar opp temaer og normaliserer ting som ikke blir tatt opp så ofte. Som ung var det flere ting jeg måtte søke opp selv på internett hvis jeg var usikker på (f.eks. ung.no) siden det er ting som ikke blir snakket om hverken hjemme eller på skole. Både Ingrid og Cat har erfaringer innenfor mange av disse temaene selv, så det føles godt å kjenne seg igjen i andre og høre på hvordan de har opplevd ting, deres erfaringer og deres meninger. Ingrid Nilsen er homofil og Cat Valdes er heterofil, så de har også forskjellige erfaringer og opplevelser innenfor flere av disse temaene som gjør at man kan se ting fra forskjellige synspunkt. Anbefales på det sterkeste å sjekke ut!

 

NOT TOO DEEP:

Not Too Deep er en veldig uhøytidelig, morsom og interessant pocast. Grace Helbig, kjent fra YouTube, er verten for denne podcasten. Hvis du kjenner til YouTube kanalen hennes skjønner du sikkert greia med denne podcasten, men hvis ikke så anbefaler jeg å sjekke ut YouTube kanalen hennes også. Hun har mange interessante gjester (ofte kjent fra YouTube) inkludert Rosanna Pansino, Hank Green, Joe Sugg, Jenna Marbles, Hannah Hart og Mamrie Hart. Som tittelen sier så er podcasten "not too deep". Du blir kjent med forskjellige interessante personer uten å gå for dypt og seriøst. 

Jeg liker denne podcasten når jeg bare er i humør for å høre på noe, ha bakgrunnstøy mens jeg driver med noe eller ikke vil høre på noe for seriøst. Podcasten er definitiv interessant, men den er mye lettere å høre på enn flere av de andre podcastene hvor du kanskje bør høre bedre etter eller være fokusert.

 

DEAR HANK & JOHN:

Hank og John Green er best kjent som Vlogbrothers på YouTube. De svarer på spørsmål fra lyttere, gir råd og snakker om alt mulig. Podcasten er ganske uhøytidelig, morsom og random. De er kjente nerder, så det er en del geeky temaer som er noe jeg personlig elsker. Jeg vil egentlig skrive noe om hva de snakker om som f.eks. "De snakker om alt fra universet, planeter og vitenskap til fotball, livet og politikk" (som er sant), men jeg føler ikke det dekker nok siden de rett og slett snakker om.. vel.. ALT. Hovedsaklig er det Hank og John som snakker, men de har også gjester innimellom.

Selv om de snakker om alt mulig, og av og til mer seriøse og tyngre temaer så klarer podcasten å holde en lett og humoristisk tone og være en veldig lett podcast og høre på og følge med på. Dette er også en podcast som kan være god å ha på i bakgrunnen mens jeg driver med ting, hvis jeg sitter på bussen eller mens jeg tegner f.eks. Jeg anbefaler å sjekke ut både podcasten og ikke minst de forskjellige YouTube kanalene John og Hank står bak som f.eks. Crash Course, SciShow og SchiShow Space.

For you fellow nerdfighters: DFTBA!

 

PSYCHOBABBLE:

"It's not just crazy talk, it's Psychobabble!"
Tyler Oakley kjent fra YouTube sammen med bestekompisen sin Korey Kohl er sammen vertene for denne podcasten kalt Physchobabble. Igjen en veldig lett, uhøytidelig, morsom podcast. De snakker om alt mulig, men mye om kjendissladder og pop kultur.  Tyler har selv sagt at han tror at folk hører på podcasten hans fordi de vil være venner, og jeg har egentlig samme følelse. Det føles som du sitter og snakker og sladrer med venner om kjendiser, livet og fester.  

Dette, som Not Too Deep, er en podcast jeg ofte har i bakgrunnen mer enn jeg faktisk føger med på. Jeg får selvfølgelig med meg hva de snakker om, men i forhold til f.eks. Filler og Ladies Who Lunch som snakker om spesielle temaer og som du faktisk må aktivt høre på, er dette en litt mer random podcast som hopper fra tema til tema og som det ikke gjør noe om du er litt distrahert eller ikke følger med på hele tiden.


EAR BISCUITS:

Rhett McLaughlin og Link Neal kjent fra Good Mythical Morning på YouTube er vertene for Ear Biscuits. I denne podcasten snakker de med andre YouTubere og skapere innen media. Litt på samme måte som Filler Podcast, men litt lette og mer humoristisk. Selv om konseptet kanskje er ganske like i de to podcastene så anbefaler jeg definitivt å sjekke ut begge siden de har forskjellige gjester, forsjellige spørsmål og en helt forskjellig følelse og gjennomføring. Ear Biscuits i motsetning til Filler etter min oppfatning fokuserer litt mer på gjestene personlig, mens Filler fokuserer mer på jobbene deres, verkene de har laget, hva de jobber på og hvordan de har lykkes.

Jeg liker denne podcasten veldig godt, både fordi jeg liker Rhett og Link, men også fordi det er veldig interessant å høre om forskjellige mennesker, hva de gjør og erfaringene dems.  I tillegg til podcasten deres så føler jeg at jeg må anbefale å sjekke ut Good Mythical Morning på YouTube. Det er et morgen show med nye episoder på hverdager. Episodene er morsomme og humoristiske og inkluderer challenges, gjester, "top 5" av alt mulig og smakstester. Jeg synes det er godt å ha noe fast og se på på morgenen mens jeg spiser frokost eller gjør meg klar til det jeg eventuelt skal og Good Mythical Morning har vært en del av rutinene mine en stund.

 

SEX NERD SANDRA:

Sandra Daugherty er verten for podcasten Sex Nerd Sandra som er en av podcastene innenfor Nerdist. Du kan se en oversikt over podcastene dems her hvis du er interessert i å sjekke ut flere.  Jeg har ikke hørt på så mange av episodene til denne podcasten selv, bare de jeg føler er interessante eller relavante for meg personlig. Og det er egentlig derfor jeg vil anbefale den også. Denne podcasten handler om sex. Sex, seksualitet, identitet, fetisher etc. 

Det jeg liker med denne podcasten er at hver episode har et tema, slik at du kan høre på det som er interessant eller relevant for deg. Hun går in-depth på de forskjellige temaene, du kan lære om foskjellige ting, om sex, teknikker og om deg selv. Dette er ikke en podcast jeg har hørt så mye på, men jeg føler den er verdt og nevne i tilfelle noen er interesserte.

Q:
Har du noen podcaster du anbefaler?
Har du hørt på/om noen av disse?
Er det noen av disse som høres interessante ut?

XX,


#podcast | #anbefaling

Mine favoritt sminke svamper

Jeg tenkte å fortelle litt om mine favoritt sminke svamper.

Jeg er ikke super fan av Beauty Blenderen slik som mange er og etter å ha prøvd haugevis med forskjellige svamper fra foskjellige steder og merker har jeg endelig funnet favoritten.

Disse er fra AliExpress (link her) og skal visstnok være en dupe for Real Techniques Miracle Complexion sponge. Jeg har ikke prøvd denne så jeg kan ikke si om de er like, men jeg kan si at jeg ikke kommer til å kaste bort pengene på den når denne er så fantastisk og billig.

Den er supermyk, suger ikke opp produktet og utvides til dobbel størrelse når du gjør den våt. Anbefales på det sterkeste!


#anbefaling | #sminke | #makeup | #aliexpress

Mine favoritt nettbutikker for sminke og hudpleie

De fleste kjenner nok til de fleste av disse butikkene, men siden jeg handler såpass mye på nett som det jeg gjør tenkte jeg å bare skrive litt om mine favoritt nettbutikker.​
BLIVAKKER:
Denne sier seg selv! De har et supert utvalg av sminke til en veldig billig penge, i tillegg så er det så og si alltid rabatt på noe spennende der. Dette er desidert den siden jeg har bestilt mest fra, og det kommer jeg til å fortsette med. De har gratis frakt og pakken kommer alltid i posten etter bare noen få dager! Anbefales på det sterkeste.

BEAUTYBAY:
BeautyBay og BliVakker er nok mine to favoritter. De selger forskjellige merker, men begge har supre priser. Og hvis du handler for over 170,- på BeautyBay får du også gratis frakt, noe som er helt fantastisk.

COVERBRANDS:
Coverbrands minner meg litt om BliVakker. De har mange bra merker der og fortsetter å få flere merker. Det er en billig side med gratis frakt og rask shipping. Anbefales!

KICKS:
For mer high-end sminke er dette siden jeg går for, rett og slett fordi de selger merker som det er vanskelig å få tak i på andre nettsider.

MAKEUP MEKKA:
Makeup Mekka har bra kvalitets sminke for en billig pris. Men mine personlige favoritter er definitivt kostene dems. Spesielt øye kostene dems.

iHERB:
iHer har mange bra merker og mye interessant. Det jeg pleier å kjøpe her er: E.L.F, Real Techniques, Physicians Formula og Eco Tools.

Ebay + AliExpress:
Ebay og AliExpress er fantastiske sider for å finne billige sminkekoster, svamper, falske vipper og falske negler. Det er super billig og bør sjekkes ut. Ebay er også et supert sted for å finne Koreansk kosmetikk og hudpleie.


#shopping | #nettbutikker | #makeup | #sminke | #hudpleier | #hår

IsaDora Insane Volume Lash Styler - Review

Dette har blitt den nye favoritt maskaraen min!

Resultatet er helt fantastisk! Maskara har aldri vært et favorittprodukt når det kommer til sminke, og jeg har prøvd haugevis uten å være fornøyd. Jeg har ikke følt at noen maskara har gjort alt jeg skulle ønske av en maskara... frem til nå. Denne er definitivt den jeg kommer til å kjøpe hver gang jeg trenger en ny maskara fra nå av. (Men jeg kommer selvfølgelig til å prøve flere og skrive reviews for dere)

Den er utrolig lett å jobbe med. Den flate siden er min favoritt. Den separerer vippene perfekt og gir en jevn påføring på hele vippene fra roten helt til spissen. Den buede siden påfører litt mer produkt og hjelper til å få vippene mine til å se fyldigere ut.

Den holder hele dagen og det er ikke noe rester som faller under øynene slik som mange har en tendens til å gjøre.

Den gir perfekt med volum og lengde. Og det er den maskaraen som separer vippene mine best og som er lettest å få et bra resultat med.


#mascara | #sminke | #makeup | #review

Travel Essentials

Håper alle har hatt en fantastisk uke. God helg! <3


#sommer | #reise | #syden

Snapchat!

Jeg har bestemt meg for å bruke Snapchat som en slags vlog mens jeg er på ferie. Jeg kommer selvfølgelig til å poste på Instagram også, og jeg har laget noen blogginnlegg som er tidsinnstilt til å postes mens jeg er borte, men jeg vil prøve å bruke Snapchat mest mulig under denne turen.

Så hvis du er interessert i å følge med på hva jeg gjør mens jeg er på Gran Canaria er det bare å følge meg! 

Snapchat: Skinnjakke13
Instagram: Skinnjakke / Nox_Beauty


#snapchat | #instagram | #ferie | #reise

 

Lashes!Jeg tenkte å dele med dere hvor jeg kjøper fake øyenvipper. Jeg har aldri vært god til å bruke dem, og sliter fortsatt siden det er noe jeg akkurat har begynt å bruke mer og mer. Foreløpig klarer jeg ikke å bruke et par mer enn 1-2 ganger, noe som kan bli dyrt om man hadde kjøpt merker som House of Lashes og Ardell. Jeg har også par derfra som jeg bruker til spesielle anledninger, men til hverdags og til bilder så bruker jeg kun vipper fra AliExpress

AliExpress er en side som minner litt om eBay, men etter min mening er mer ryddig, billigere og lettere og lese reviews på hvert produkt. Jeg vet AliExpress er kjent for å ha mye fake sminke men jeg anbefaler virkelig å sjekke ut siden for løsvipper, løsnegler og sminkekoster.

De er utrolig billige og mange av dem har kjempegod kvalitet, bedre enn Ardell vippene mine til og med. Så når jeg har muligheten til å kjøpe 5-10 par med vipper til prisen av ett så gjør jeg selvfølgelig det. Og det er også mye billigere hvis det er noen som ønsker å øve seg uten å ødelegge dyre vipper. Mine favoritter er de single øyenvippene, den blå pakningen og de det står Red Cherry på. Det er superlett å søke opp vipper og det er utrolig mye å velge i. Selv har jeg tenkt å kjøpe inn noen litt mer spesielle vipper, jeg har funnet noen veldig fine rosa og lilla bl.a.

Jeg anbefaler også kjøpe vippe applikator og pinsett der, det grå du ser i bidet øverst til høyre var kjøpt på AliExpress. Når det kommer til vippelim ville jeg gått for et bedre kvalitets lim som Duo eller HoL sitt.

På bildet over har jeg på meg vippene i den blå pakken.
 


#sminke | #løsvipper | #øyenvipper | #tips | #aliexpress | #billig

Red Cherry: LINK // Mink Lashes: LINK // Blå pakke 5 par: LINK // Rosa pakke 5 par: LINK
Hvit pakke 10 par: LINK // Single øyenvipper: LINK

☀️ Summer Essentials ☀️En liten god ryggsekk eller vekse ⚫️ Solbriller ⚫️ En god kopp eller drikkeflaske ⚫️​ Hårstrikker ⚫️​ Is
Flip Flops ⚫️ En hatt eller caps ⚫️ Et stort håndkle eller picnic teppe ⚫️ Isbitformer ⚫️ Kamera
Ørepropper ⚫️ En stor tynn sommerkjole/tunika ⚫️ Mer is, alltid mer is ⚫️ Gnagsårplaster ⚫️ Leppepomade
Barer i tilfelle man blir sulten ⚫️ Solkrem


#summer | #sommer | #essentials | #pakking | #sol

Pink October - Anbefalinger

Her er noen av mine rosa anbefalinger! Det vil i tillegg komme en rosa ønskeliste i morgen.#pinkoctober | #pink | #october | #rosaoktober | #rosa | #oktober | #anbefalinger | #anbefaling

Talk About Beauty

Dette er en fantastisk nettside hvor du kan lese andre folks anmeldelser og meninger om forskjellige sminke-, hud- og hårprodukter eller skrive dine egne anmeldelser. Dette er en super måte å finne ut mer om forskjellige produkter før du kjøper dem. Jeg pleier som oftest å gjøre en del research om produktene jeg ønsker meg før jeg kjøper dem, og her er alt samlet på ett sted! Det er allerede mange forskjellige merker på denne siden, og det skal komme enda flere. 

Jeg har allerede skrevet mange anmeldelser av produkter fra forskjellige kategorier og jeg liker veldig godt å dele mine erfaringer med andre. Som oftest gir jeg veldig høy score, men det er fordi jeg selv har gjort research før jeg kjøper et produkt slik at jeg vet nesten sikkert at jeg kommer til å like produktet før jeg kjøper det. Men jeg har også gitt noen dårlige tilbakemeldinger, det er ikke alltid at produkter fungerer for alle.

Hvis du har tenkt til å kjøpe sminke, hud- eller hårpleie anbefaler jeg å sjekke ut denne siden. Eller hvis du har kjøpt sminke, hud- eller hårpleie anbefaler jeg å legge igjen dine meninger om produktene til hjelp for andre. I tillegg til anmeldelser av produkter har de også prissammenligninger mellom forskjellige nettbutikker på flere av produktene, slik at du lett kan se hvor det lønner seg å kjøpe dem.

 

For øyeblikket har Talk About Beauty en konkurranse hvor du kan vinne tre av dine skjønnhetsfavoritter. Alt du trenger å gjøre er dette:

1. Gå inn på talkaboutbeauty.no
2. Registrere deg via Facebook på forsiden av Talk About Beauty.
3. Finn tre produkter du bruker og/eller har brukt og anmeld disse.
4. Del konkurranseinstruksene på bloggen din og hashtag #talkaboutbeauty, slik at de finner den igjen. 

Vinneren blir kontaktet via kommentar på bloggen.

 

Q:
Har du hørt om denne nettsiden før?
Har du lest anmeldelser der eller skrevet dine egne?
Hva synes du om dette konseptet?


#konkurranse | #talkaboutbeauty | #anmeldelser | #anbefalinger | #anbefaling | #tips | #sminke | #hudpleie | #hårpleie
 

April favoritter // Diverse

Pynt:Nettbutikker:


TV-serier:Artister/Band:


Anbefaling // BornPrettyStore

Her er noe av det jeg ønsker meg fra denne siden:

 

BornPrettyStore.com

Bruk denne koden for å få 10% rabatt: LABT10

Alt på denne siden er utrolig billig, i tillegg er det gratis frakt! De har alt fra sminke og smykker til kjøkken- og badutsyr. Og de shipper innen 24 timer. 

Når du går inn på de forskjellige tingene er det lurt å bla litt ned på siden da det ofte er bilder, swatches og videoreviews der.


#wants | #ønskeliste | #billig | #gratis | #rabatt

Personlige gaver (Anbefaling av nettbutikker)

Nr 1. THE BATHORY

En av hovedgrunnene til at jeg skulle ønske at jeg hadde et badekar. På denne siden kan du, som illustrert over, lage ditt eget badesalt. Du starter med å velge mellom tre typer saltmix: Bask, Soothe eller Detox. Deretter kan du velge tre av ti forskjellige essential oils. Perfekt som gave, eller til deg selv.

 

Nr 2. BOOMF

Her kan du få personlige marshmallows. De kommer i en boks med ni stykker. Du kan laste opp bildene du vil ha på hver enkelt marshmallow, eller velge jigsaw versionen hvor et bilde dekker alle ni marshmallowene. Perfekt som en personlig gave. Også er det gratis frakt!

 

Nr 3. KEEP CUP

Her kan du designe din egen kopp. Du kan velge mellom en vanlig keep cup, som du ser over, eller i glass (brew). Du kan velge mellom flere størrelser og mange fargekombinasjoner. KeepCup jobber for at folk skal bruke koppene/begerene om igjen og ikke sløse bort resurser med å bruke engangs papp begere. 


#gave | #gaver | #anbefaling | #anbefalinger | #nettbutikker | #nettbutikk | #shopping | #natur | #personlig

# Best of 2014 | Makeup

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016

, Gjøvik

Geek, illustratør, sminkeentusiast og pizza elsker. Let's get one thing straight, I'm not. Xx


    Geek, blogger, illustratør og pizza elsker.

Kontakt:
thenoxus13
@gmail.com

Rock Onhits